Дата и час: Съб Фев 15, 2025 10:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:51 am 

Wing e много зле , не ми хареса ... някак си е много постен , грозен бой , тъпи герои , грозни гъндами , грозна анимация 2 добри саунд трака ...историята е зле , отгчаващо е до 37 еп гледах и ми писна del+enter rulz

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 4:02 pm 
Аватар

Хвърлих един поглед на шотовете в Random Curiosity и реших, че повече няма да правя така докато не излязат субнати оставащите епизоди. И като си помисля, че има само още три, и после половин година чакане за втори сезон... :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 5:35 pm 
Аватар

половин година чакане, но и гледане на Code Geass 2

последния еп е :love:

сигурно Trans Am е някаква бекъп система на Schenberg в случай че Veda откаже

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 8:30 pm 
Аватар

Новият епизод седи на място. Като показаха Азенберг (май тъй беше името) как прецака плановете на света отново просто ... ><.
Точно Нена ли трябваше да оцелява :? Туй кофти, щях да се радвам 100001 пъти повече на някой от братята й. Потвърдиха, че тринитито не са нормалнио хора, някои от споровете по рано дали има лош или просто по план вървят нещата се избистриха... и най-важното - нашите хора отново стават непобедими :D Все повече ме е яд че ще го прекъснат :( Това са цели 6 месеца до втория сезон :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2008 11:32 pm 

Ааа олекна ми че Локон е жив , той е любимия ми гъндам майстор . Направими впечатление че трините са мн слаби , само тоя дето е в трон 2 показваше някакви умения , другите разчитаха само на силата на гъндамите си. Тоя али направо им еб@ мам@та.
Нз защо Саджи ми напомня на Дарт Вейдър , в 2ри сезон ще става лошо за тия дет му говорят на въпреки.
Както казах "Юбер Флаг" е на лице и най накрая Грахам ще има играчка достойна за най добрия пилот в 00

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 11:33 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ИЗДИВЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХ :taz: :taz: :taz: :taz: :taz: :taz:
Насълзиха ми се очите от кеф :taz: :dance: :bash: :kicking:
:music: :headbang: :starwars: :taz: :headbang: :headbang:
МАЛЕЕЕЕЕ ~ ееееееееееееее ~ е това е аниме бееееее.......
Да не мога да продължа по другите, без да дойда да се накрещя на интернетски тука.... :taz:

КЕФФФФФ.....

Еолия им го завре бастуна на чиитърите МН злобно :taz:
Али :taz: АЛИ ГИ ИЗБИИИ :taz: А Сетсуна Уби Али :taz: :taz: :taz: Леле ше оглушея от тва аниме, се на мах вол го гледам :headbang: И тоя ендинг като почне направо си пръскам тъпанчетата...

Ох, лудница беее....:taz:
Локон беше ясно, че ше е жив, всъщност даже предположих и за окото, щото маската беше доволно вдлъбната... но не очкавах толко бързо да го върнат на сцената, макар и като пасивен... Интересно е от къде ще му намерят резервни части...

Саджи ще е за края на 2рия сезон.... като или ще убие Гъндам и ще разбере грешката си, или ще разбере грешката си при опит за убиване на гъндам... ше видиме.

Искам първо да разбера кои са тия на Луната, дето направиха голямата грешка. И горе-долу ми беше ясно, че Еолия няма да се остави на такова лесно място =/ Ма па дали не го убиха, а това да е просто пост-програма? Всъщност този гъндам е доста по-сносен от предните и вероятно е мъртав, което е ужасно жалко. Пича е велик :ave:

GN-X направиха НАЙ-ЯКАТА mobile suit формация, която съм виждал в Гъндам до сега :ave: Леле супер ме изкефиха, а и как им нашокаха репите.. можеше да ги убият още тогава, ма на -пуста гордост и кеф от победа... =/

Ония агресивен брат умря ужасно смешно, просто е така си умрях от кеф. Е тва е реалността момче. ПРЕЕ&&&&Н :twisted: Големия брат- унизен... а Нена - тряяше да оцелее, за да може да умре от ръцете на Саджи някой ден ;] Или пък да се разкае. А най-вероятно и 2те ...

Флага явно е почти готов, което ме учудва, мислех, че ще остане за 2рата част на сериала :0 Тоя па са къде тръгна братче....

Сетсуна точно на време реши да подивее лелеее :taz: Не съм мигал последните 20 мин.... =///

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:53 pm 
Аватар

:shock: :shock:
Той умря?! Не го очаквах. Ни най-малко не допусках подобно развитие на събитията. :shock: Все още съм недоумение....
Истина има в приказката "Тихите води са най-дълбоки"! Но пак си мислех въпреки всичко, че ще го спасят :? (Още повече, че определено си имаше феновете). Сега със смъртта му направо бог за следващите поколения ще стане ...

Е, от цялата работа не разбрахме дали Али оцеля. На сцената сякаш съвсем за малко избягва директен удар. Все пак винаги съм си мислела, че Али е плачката на Сетцуна :? С тез новите системи наште изнесоха всички псевдо гъндами(да им е за урок, я!) Сега се отвори място за пилот.
Не, Али е жив със сигурност, защото Сетцуна и Сажи имат да му отмъщават! Няма начин сега да го убият. И какво по дяволите стана с Нена? Нещо, което вероятно всички изгледали последния еп си го мислят: Сажи ще заеме мястото на Локон в гъндам редиците! Ех дявол да го вземе - от 10 епа насам няма тъп или средно добър еп, само перфекни и кво сега ще ми го спрат >< Тамън направиха мазалото :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 3:41 pm 
Аватар

За 1 бройка да се разрева.... Може ли да умре!!!!
Вече си имам нов н1 хейтед пърсън - Али Aл Саршес. Вече двамата с Нена трябва да загинат бавно и мъчително.
И според мене малката патка няма да заеме мястото на Лок Он, то и никой няма да може де, но ся просто незнам... Да идва 24 епизод по-бързо...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 5:08 pm 
Аватар

Това мисля ,че е най-доброто за 2008-ма и края на 2007-ма аниме. Като почнем от музиката и завършим и аз не знам къде :mrgreen: . Trans - Am просто ми напълни очичките ...няма такъв ъпгрейд. Малко супер сайджин левел 2 стана ахахха :) Хайде да свършва този сезон да се нагледаме и после и 2-ри... Но енд песента просто е :balloon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 5:15 pm 
Аватар

Охо нещо класно гледате ми се струва без да разбера !! Мм.. само около 20 серии .. ще им направя 1 hit :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 9:55 pm 
Аватар

faye написа:
:shock: :shock:
Той умря?! Не го очаквах. Ни най-малко не допусках подобно развитие на събитията. :shock: Все още съм недоумение....
Истина има в приказката "Тихите води са най-дълбоки"! Но пак си мислех въпреки всичко, че ще го спасят :? (Още повече, че определено си имаше феновете). Сега със смъртта му направо бог за следващите поколения ще стане ...

Е сега, ти съмняваш ли се, че в Гандам няма да намерят начин да го съживят :mm: (Mwu La Flaga беше изпържен в Гандама си и пак оцеля, пък на Локон това ли ще му попречи). Или ако е умрял това е предзнаменание за бъдещо подивяване на някой от героите- в случая това ще е Тиерия, който напоследък развива някакво много съмнително специално отношение към Локон. То така става като са само момчета майсерите.. /не, че имам нещо против :Р/. Тиерия показва някакъв харектер, който не съм предполагала, че може да измъкне. Сетсуна и той бая се засегна от смъртта на Локон. Въобще големи емоции предизвиква този човек, а и беше най-нормалния и открития от всичките, жалко ще е ако наистина е умрял.
Али и той си е наред, няма страшно- твърде важна фигура, за да не бъде за Сетсуна и то като за десерт. За едно го уважавам тоя човек и то е, че постави Нена на мястото й. Макар че това не й стига, искам да се мъчи още ~ ^^ /а може и да вземе да стане сега така, че да се разкая и да стане кротка и добричка, кой знае/.
На Саджи всичко му се струпа, направо много ми е жал за него и каквото и да направи от тук нататък, не би ми било чудно. Даже очаквам много от него, но не знам срещу кого точно ще се обърне. Не е достатъчно заползнат с вътрешните им афери и ще обвини грешните хора за всичко.
Точно от малко преди инцидента с Луис стана наистина интересно и наистина не е спирало да бъде. Малко ми оставаше да го отпиша това аниме, а то взе, че стана токлкова добро тъкмо преди края на сезона. Поне ме утешава това, че ще има друго хубаво на негово място, както и, че имам да очаквам 2 сезон след това.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 10:16 pm 
Аватар

Като Ви чета постовете и явно ,аз съм изгледал 1 епизод повече..не искам да спойлвам за това не четете по-добре ,но Локон Стратуса си е жив и здрав и вече си имаме ъпгрейдвани на макс Гъндами ..които от другия епизод без проблем ще издухат безпроблемно всички GN-X-ове ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 10:25 pm 
Аватар

Е тва е невързможно, освен ако не си напред във времето ^^'
Последният излязъл и преведен е 23. По-вероятно е да си гледал последно 22, защото той Локон 2 пъти "умира", но всъщност единия път се оказа само с наранявания.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 11:53 pm 
Аватар

Хохо ...да еи сега го пускам 23 ...10х за спойла...аз съм си виновен де.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 7:51 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:shock: Стига бе, ****** му.... :roll: Как най-готиния ще пукяса... най-готината мацка от анимето ще се удави в скафандера си бе, ****** му :(
Някво.. да беше оставен в ръцете на Али...или някой друг.. ок, да имам надежди, ама Сетсуна е при него и го видя... едва ли ше му остави трупа да се шляе.... .. . . . нямам надежди да е жив тоест.

Али не го виня.. и той е с кофти детство.. И аз мисля, че е жив, може леко ранен примерно... Което е тъпо. Щеше да е мн по-красиво, ако все пак Лок-он си бе отмъстил за близките =/. Но от друга страна до сега не сме виждали как гърми Гъндам... а ако гръмне не се знае кво ше стане...Впрочем коментирахме ли, че все пак той уби и на Саджи сестра му е така -бтв- и тоя съвсем ще изперка?
Негъра умре... са Флаг-пича съвсем ще изперка и той..

Др. епизод ще са драми покрай Негро, Стратос, Сестрата.... или следващия умрял Гъндам пилот >< Хич не ги пестят...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]