|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 12:37 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Лявата ми ръка алтернира между бутилката с вода и пликчето с тортия на всеки приблизително 18 секунди в зависимост от това дали тортията е люта или не, а с дясната ми ръка най-често проверявам простатата...никога не можем да сме сигурни...
Последна промяна Bastor на Нед Апр 06, 2008 9:01 pm, променена общо 1 път
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 12:48 pm |
|
AirGear |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
dggm написа: Дясната е с цигарата до пепелника, а лявата е на FF бутона, понякога на пауза 1. Discipline 2. BB 3. G-Taste защото имат много добра анимация, няма гадости (малко в ВВ, но затова е FF бутона , пълно е с готини мацки. G-Taste е много секси (по някакъв извратен еротичен начин, не като другите). same here...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 12:50 pm |
|
Necrokid |
|
|
|
В повчето случаи дясната ми ръка е на мишока,за да паузуваме ако се наложи,а лявата е блуждаеща.Седи си отпусната до тялото или пък ми е на коляното.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 09, 2008 12:03 am |
|
LiL_Stenly |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 4:22 pm Мнения: 203 Местоположение: Под лунната светлина.
|
Ей тоя отговор ме уби просто .
При мен е следното .
С лявата държа чашата с кафето , а с дясната цигарата ... които иска да влиза .
п.п. Не гледам нищо лошо .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 3:14 pm |
Kaloqnchyy |
|
|
|
denislav4ety написа: хмн..колко интересен въпрос. така като гледам повечето отговаряли са момчета и отговорите им намекват едно, но ние момичетата сме по-примерни аз лично не мога сексуално да се кефя на хентай, дайства ми по-разпускащо психически (амаче съм и аз лицемерка ) иначе дясната ми ръка е обикновенно на мишката, а другата...някаде шляеща се .. като например..колена, облегалки, чаши и т.н
абе да ти кажа малко ма съмнява..100 на 100 другата ви ръка(шляещата) е някаде между краката в това съм абсолютно 100% сигорен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|