|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 1:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Късметлия
На мене не ми тръгва.
Цитат: Примерно нека пробваме с The melancholy of Haruhi Suzumiya. На японски би изглеждало така - 涼宮ハルヒの憂鬱. Това име също така го въвеждаме и в основния прозорец където пише keyword. Като натиснете nodes tab-а би трябвало да има няколко node-а на които пише test, check и search.
Имам 1 проблем:
Няма test,check,search
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 12, 2008 12:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Несъм ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) но сега ще ги сложа
Сложих ги и тръгна ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 10x Safiir
Не double-поствайте ;> vegetosayajin
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 5:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Голям съм индианец и не мога да се оправя с онзи сайт, в който са дадени нодовете, т.е. не ги намирам
Ще съм благодарен, ако някой може да даде линк към тях, имам предвид тези, които Safiir каза, че се добавят ръчно, или ако е възможно направо някой да ги paste-не тук
С удоволствие бих ползвал Perfect Dark, но харда ми е точно 40гб и заради това няма как...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 8:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Мда, определено съм зле, тези ги бях видял, но не ми приличаха на сайтове(нали това се съдържаше в .dll-то на noderefresher-а освен и другите неща)и за това не съм ги сложил...
Както и да е, мерси много
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|