Дата и час: Пон Фев 24, 2025 2:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 4:10 am 
Аватар

Perfect-Blue написа:
kimera написа:
Димитър Ковачев е една ОГРОМНА трагедия.....дали е прафффф? о скоро и да иска няма да може да се изправя защото е прекалено дебел ....той е още едно доказателство за това че когато човек има пари и власт забрава човещината си и става калбо неврози-каквото е той. :)
гледайте английското Х фактор или френското Стар Академи и ми кажете кой от журито в тези предавания си ПОЗВОЛЯВА да се държи като цигански не епилиран гъз....никой!
а че Крисьо за никъф хуй не става...тва ми е ясно много преди "музикален идиот".... :roll: :?

а ти ми кажи къде в английския икс фактор или във френския игрек фактор има такива идиоти - http://www.vbox7.com/play:2f11612d

заповядай... http://www.youtube.com/watch?v=IXQ2ScrsGqs забележи реакцията на журито.... има още много..... :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 4:16 am 
Аватар

както накрая казват - не са имали такова чудо от 4 години.
При нас тва е като в КАТ - Всяка сутрин пак същите..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 4:53 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Фънки е пич и действа както трябва :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 7:39 am 
Аватар

Да, особено прав е да гони участниците преди да ги е чул, да ги сдухва с идиотско поведение и най вече да дава съвети за отслабване... Такова поведение може да се хареса само на тъпи селяни, които грам не се замислят за последствията от него. За съжаление, в България ги има достатъчно, че оня малоумник да си е съвсем на мястото там...

VEGGETTO написа:
Нямали кой да им каже че са смешни, нямат визия и данни. Дебел Backstreet Boy нема, както и дебела Spice girl.

Имената Sean Kingston и Missy Elliott говорят ли ти нещо?
И конкурса не беше ли за пеене? Тва сега го чувам, че търсели хора с "визия" ...

Edit: http://musicidol.btv.bg/news/view/5
Ако ми кажеш къде в условията за участие е упоменато да си секс символ... тая чалга съвсем ви е разбъркала мозъците...

Последна промяна dantemp на Пон Мар 03, 2008 7:52 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 7:45 am 
Аватар

dantemp написа:
Да, особено прав е да гони участниците преди да ги е чул, да ги сдухва с идиотско поведение и най вече да дава съвети за отслабване... Такова поведение може да се хареса само на тъпи селяни, които грам не се замислят за последствията от него. За съжаление, в България ги има достатъчно, че оня малоумник да си е съвсем на мястото там...

съгласен :) в друг форум беше казано
X-ecutioner написа:
Пича просто казва на глас това, което останалите си казват наум. ;-)

Да, но не е така. Който си мисли точно тези неща, които Мънки изрича, не знам какъв трябва да го нарека ...
Вярно, занимавал се е достатъчно със шоубизнес, има право да критикува, участниците за това са отишли на кастинга, но да се държи просташки - не.
"Той е дебеу ... той не е дебеу ... той е дебеу ..."

dantemp написа:

И, да, изпревари ме, точно за Шон щях да пиша, че даже и ме кефи ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 8:06 am 
Аватар

За мен Фънки е велик прави шоу цепи на ред какво още ви трябва :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 8:39 am 
Аватар

Абе, ако не беше Фънки, никой нямаше да го гледа тва вееее~ xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:37 am 
Аватар

Че е прав, прав е. Но много прекалява със коментарите. Може ли да каже на някой, че е бил грозен като смъртта, при положение че всички роднини и приятели очакват да я/го видят по телевизията. Е такива изцепки мн ме дразнят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:01 am 
Аватар

абе евала е...да ги реже...нема камиони да гледаме верно...... :arrow: Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:29 am 
Аватар

Да започнем с това че Фънки е хейтърче.Сега че някой хора не могат да пеят си е така това че не могат да търпят критика и не могат да го приемат си е тяхна работа,тъпаци колкото щеш.
Сега конкретно за самия Фънки понякога ме дразни с неговите изказвания,например когато почне да фъфли тоя и оня били грозни,даже Есил Дюран и Казасян му направиха забележка за това че тея деца ги показват по телето и родителите им ги гледат и също така гледат как няква шопска любеница фъфли наляво и надясно кои бил грозен и кой не и дори когато Есил и Казасян го критикуваха той отвърна самодоволно "Нека да страдат,нека плачат родителите трябва да има романтика." цитирам по памет но съм 100% убеден че това каза.Сега верно имаше бая грозотий на кастинга но някой определено не заслужаваха титлата грозни но явно Фънки има разбиране.Но това което ме накара вече да го мисля за идиот е момента в който каза "ДА" на Джо Войса....Кой е тои ами превъртам назад и давам за пример кастинга в Пловдив когато се яви един образ на име Георги с дълга коса който е "метъл" (уууууааУУ) и който за жалост си мисли че може да пее а иначе е ПЪЛЕН ИДИОТ,мамка му как знам ли ами можеби щото е от моя град.Както и да е та Джо почна да пее с гърчавия си глас сички отрекоха Фънки се изкефи имал "ДА" от него WTF!?!?В тоя момент изсипах около 100000 псувни по това дебело копеле не знам сигурно бая го е засърбял задника.Онзи даже нахален помилно напявайки "Моляяя" си мсли че ще си го вземат и на излизане к'во?"Еми това дами и господа България е една ПОЗА!Те не търсят следващия МЮЗИК АЙДЪЛ а следващия ПОЗА АКДЪЛ!" нещатсник това че си мушмул в лицето и не може да пееш не значи че всички са лоши,пък и да забере оня дебелия с него че честно казано...
О,да само да споделя формулата си
MUSIC IDOL:
шоумен който не може да пее(хейтър):
Слави Трифонов
надута чалга(от теюи който могат да пеят):
Глория
Старата школа:
Йорданка Христова
Някой готин човек от съвременната музика:
Дони
MUSIC IDOL2:
шоумен който не може да пее(хйетър):
Фънки
надута чалга(от тези който могат да пеят):
Есил Дюран
Старата школа:
Вили Казасян
Някой готин човек от съвременната музика:
Люси

Последна промяна Strid3r 9Y0 на Пон Мар 03, 2008 11:36 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:40 am 
Аватар

Super_Beast написа:
абе евала е...да ги реже...нема камиони да гледаме верно...... :arrow: Изображение

x2

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:20 pm 
Аватар

Фънки си е съвсем прав. Видях му номерата 1-2 пъти и одобрявам. Нека умират в кофите тия, дето не стават за нищо.

Като човек, които се е отказал от телевизията като форма на забавление (и следователно НЕгледащ Music Idol), подкрепям Фънки с 2 ръце, изключвам ТВ-то и отивам да си гледам аниме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:42 pm 
Аватар

dantemp написа:

VEGGETTO написа:
Нямали кой да им каже че са смешни, нямат визия и данни. Дебел Backstreet Boy нема, както и дебела Spice girl.

И конкурса не беше ли за пеене? Тва сега го чувам, че търсели хора с "визия" ...

Edit: http://musicidol.btv.bg/news/view/5
Ако ми кажеш къде в условията за участие е упоменато да си секс символ... тая чалга съвсем ви е разбъркала мозъците...

А на тебе POP говорилите нещо брат, Missy Elliot и Sean Kingston пеят рап - тамо може да си с тенекиени зъби, със седем емблеми на VW и Mercedes по врата, да си излязал от затвора, да са стреляли по тебе и т.н. - Все става.
Тия искат MUSIC IDOL да намери човека дето трябва да стане идол на младото българско поколение(всеки път го казват). Колкото и банално да звучи, се търси манекен/манекенка да пеят.
Секс символа в наща държава се подразбира, щото секса продава.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 1:05 pm 
Аватар

Може хората да не могат да пеят, но мисля, че може да им се каже като на хора, а не да се гаври с тях, да ги обижда както му кефне и т.н. Слави по никой начин не се е държал толкова грозно. Определено не подкрепям държанието му, мисля, че заради него ще пропусна да гледам MI като цяло тази година. Не знам какво са решили да правят Иван и Андрей тази година с предаването, но на мен лично изцяло ми развалиха позитивното мнение от миналата година /тогава MI беше първото нещо от година може би, което ме накара да гледам телевизия../ И най тъпото от цялата история е, че и другите от журито му се връзват и те се държат така тъпо и неадекватно -.- явно всяко нещо в БГ се получава добре само първия път и после се чудят само как да го развалят >.<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 1:30 pm 
Аватар

danteamp написа:

Точно за Шон Кингстън не мисля ,че е редно да споменаваш защото баща му е шеф на една от най-големите продуцентски къщи в щатите :roll: От тука вече трябва да ти е ясно колко може да пее :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]