|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 10:50 am |
|
Uchiha Madara' |
|
|
|
Zenith написа: Аман от почитатели на канибализма.И какъв МШ като Итачи ни МШ има вече,ни обикновен,ни зрение.И за какво му е да го "абсорбира"?Той иска да го заличи от лицето на земята,да изтрие спомена за него,да оптмъсти.От какъв зор ще го държи жив в себе си,макар и символично.Психологията на героите хич не сложна,че да е толквоа трудно да й се вникне...
Хаха, а спокойно де от мнението ми се подразбра че е почти невъзможно ама няма да се изненадам ако стане (нищо не може да ме изненада вече).И за какъв канибализъм говориш?Аз не видях да е изял Оро, а повече наподобява техниката която самия той се опита да му приложи.А пък за МШ-то наистина не бях забелязъл точно на последната страница че вече е и без другото си око, така че sry.
_________________ Simply the Best
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 1:34 pm |
|
ShinChan |
|
|
|
Uchiha Madara' написа: Zenith написа: Аман от почитатели на канибализма.И какъв МШ като Итачи ни МШ има вече,ни обикновен,ни зрение.И за какво му е да го "абсорбира"?Той иска да го заличи от лицето на земята,да изтрие спомена за него,да оптмъсти.От какъв зор ще го държи жив в себе си,макар и символично.Психологията на героите хич не сложна,че да е толквоа трудно да й се вникне... Хаха, а спокойно де от мнението ми се подразбра че е почти невъзможно ама няма да се изненадам ако стане (нищо не може да ме изненада вече).И за какъв канибализъм говориш?Аз не видях да е изял Оро, а повече наподобява техниката която самия той се опита да му приложи.А пък за МШ-то наистина не бях забелязъл точно на последната страница че вече е и без другото си око, така че sry.
Той не е изял Орочимару,а го е абсорбирал Няма да ме учуди ако Орочимару вземе надмощието в последния момент и спаси Саске.
Итачи още не си е изгубил зрението,ама е решил да използва последната техника на МШ юзерите Сусано,което щом в митологията е божеството на бурите и тай-джутсу техника,трябва да е нещо мноу странно наистина Някакси немога да си представя Итачи да се превърне в някакъв "Трансформар" от "lightning" Тая атака Кирин на Гейсуке не ви ли прилича малко на "lightning Novata" на Сорсерицата от Диаблото
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 01, 2008 6:04 pm |
|
nozo |
|
|
|
Кишимото здраво черпи от японската митология http://en.wikipedia.org/wiki/Susanoo
Amaterasu и Tsukuyomi са се родили от лявото и дясното око (познато нали?) , Susano'o от носа на Izanagi (вече предполагам, че така се казва върховната техника на EMS). А да, в легендата се появява и Kushinada-hime
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 12:34 am |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
Натъкнах се на нещо много интересно когато разглеждах в сайт и сега си мисля че е възможно този да се появи в историята....
* Uchiha Kami, is the only son of Uchiha Madara. He's the only heir of his fathers sharingan.
* Uchiha Kami is 19 years old, he wasn't raised in Konoha Leaf Village. Due to his father, Uchiha Madara, wanting to keep unknown of his existence, he was raised, and his father gave everything of his knowledge to his son. At the age of 17, Uchiha Kami discarded the need of his fathers presence, and the rest is unknown.
* Little is known about Uchiha Kamis powers, the ones who met his eyes, never lived to tell the tale.
Only one thing was said about his abilities, Uchiha Madara and Pein, while discussing Akatsuki plans, and possible obstacles, Uchiha Madara mentioned his son, and the only one thing he said about him was... "People called me hero, called me genius, called me the ultimate heir of this clan... but at his age, I was nothing compared to him... even I, might not stand against him...", when referring to his age, at that time, he was referring when Uchiha Kami was 17, now, that he's 19, his power is unknown, but feared.
* It is also known that Uchiha Kami has two ambitions, the revival of his clan, and to kill a certain man... Uchiha Kami is aware of what happened to his clan, yet unknowing that his father was the one who helped Uchiha Itachi murdering all of the Uchiha.
:bulletred: About his appearance:
The normal state of his eyes, are with his sharingan activated. Although Uchiha Madara never said directly, he mencioned indirectly that there was a fourth Mangekyou user, most probably, Uchiha Kami.
Uchiha Kami wears a necklace, and one earring on his left ear, both with a moon. Might be related to the God of The Moon, Tsukuyomi.
He also wears a scarf around his neck.
He has written "kami" on his left boot. And he also proudly wears his Uchiha clan crest.
Kami means "God".
Амбициите му ...са 1 към 1 със тези на Сас'ке и е възможно тоя да спаси Сас'ке от Итачи ей ся и да се съюзят(Нямам си на идея тоя дето го е писал прав ли е ама 1 е лошо че ако тоя се появи още повече ще се говори за Учиха )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 04, 2008 5:29 pm |
lokit0 |
|
|
|
ako ками е жив когато се изтребили клана , то как семейство учиха не са видели гений по велик и от мадара и кога подяволити пейн и мадара са водили тоя разговор че имало по силен от мадара и кога е намеквал че има 4 МШ юзър щото не знам дали тоби знае за какаши
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|