|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 7:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 8:53 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
_haruno_sakura_ написа: Подмазвачка долна ако си мислиш че тя е подмазвачка трябва да ме видиш мен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 29, 2008 9:58 pm |
 |
Temari-san |
|
 |
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 11:55 am Мнения: 149 Местоположение: The Hidden village of sand
|
Цитат: - при тези думи Оро змийска мутра излезе и остави пленника си сам. -Сакура...липсваш ми...
Ахахахахаха Тва с змийската мутра ме утепа....Направо се завилам от сях....Знам че нахалствам,ама кога ще има нова глава?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 6:47 pm |
 |
Sakura Uchiha |
|
 |
|
Хора, ето ви четвърта глава, много сори, че всеки път стават по-къси и по-къси, просто ми свърши въображението.
Глава 4: Изписването й
Саске стоеше окован в продължение на пет дни и слушаше смахнатите планове на Негово Змийссссско Величество Оро змийссска мутра. Той разговаряше по мобилния си с някого и само повтаряше 'Йес, Йес!' имам предвид *Змийско йес*. -Е, Сасссссске, аз ще те оставя за малко, не мърдай оттук - подсмихна се Оро снейк фейс както казва май френд. Той излезе от подземието и остави заложника си сам. Саске въздъхна и започна да се оглежда за нещо интересно, което досега не бе видял. Все пак намери - календар с голи змии, поскоро голи мадами със змийски глави (е тва ма утрепа на място ). Той не обърна внимание толкова на снимката, колкото на датата. Беше 21 февруари!'Днес изписват Сакура! Най-после ще мога да я видя възстановена!' И той си представи как отива с Какаши и Наруто в болницата и изписват кунойчито. Доктор Майораши пак е там и казва: "Пациентката Сакура Учиха е изписана." Наруто пак щеше да вдигне скандал. Най-после Сакура идва жива и здрава и се усмихва "Здравейте всички! Колко е хубаво отново да ви видя тук!" Наруто тръгва да я прегръща, но тя избързва и прегръща Саске "Саске! Радвам се че и ти си дошъл да ме видиш! Благодаря." Той щеше да сдържи емоциите и да изтърпи прегръдката й. Момчето отново се върна към сегашния проблем - как да се измъкне оттук. 'Трябва да се измъкна! Заради нея! Заради Сакура!' силна тъмнолилава аура засия от ръцете и краката му и той счупи оковите. 'Вече съм свободен!' Саске се запъти към болницата, маскирайки своята чакра. Той пристигна към 11 и половина и повика сестрата която се грижеше за Сакура, в случая сестра Кашеи. Тейру дойде бързо, токчетата й трополяха по плочките. -Добър ден! С какво да ви помогна? -Търся Сакура Учиха (ОМГ и аз почнах да се бъркам, сорииии) Търся Сакура Харуно. -Вие ли сте Саске Учиха. -Да. -Еха! Сега разбирам защо тя си пада по вас? -Ъ? -А нищо, последвайте ме. Тей отново затрополи с токчетата си напред по коридора, а Саске я следваше. Стигнаха до стаята на Сакура и влязоха вътре. -Ей, водя ти някого - намигна весело Тей. Саске влезе и поздрави съотборничката си. Сакура гледаше учудено. Тей отново заговори. -Е, след като вие идвате първи, изписваме пациентката и я оставяме във ваши ръце. Момичето излезе и остави за малко двамата сами. Саске, най-после я видя. Тя обаче гледаше ДОСТА учудено към него. Тейру дойде и извика "Всичкоеготовоможедатръгватечаоприятноизкарване" (ПФФФФФФФФФФФ!) Тя подаде на Саске чантата на Сакура и избута двойката аут оф дъ хоспитъл. -Добре, сега ще те заведа у нас - той хвана Сакура за ръка и я поведе към дома си. Когато пристигнаха,той я попита -Ако искаш може да останеш у нас за няколко дни. Искам да ти се... -Аз твоя сестра ли съм? - попита Сакура докато оглеждаше дома му. -Какво? - Саске не можа да повярва. -Аз твоя сестрa ли съм? - повтори въпроса си момичето. -Нееее, ти си Сакура Харуно, моя съотборничка, на 12 години си и т.н. <- Не ми се обяснява толкова много затъй т.н. -А ти кой си? Саске изпадна в шок. Тя си бе загубила паметта. Това му разби сърцето. Не можеше да й се реваншира. Дори и да го направеше, тя не можеше да си спомни, освен ако някой не я халоса по тимберицата (Саске опитал, но нищо). Той въздъхна. Не е за вярване, но момчето игнорира този проблем и разведе момичето из апартамента си. В това време Какаши отиваше в болницата. Той влезе и поздрави. -Здравейте! Къде е доктор Майораши? -Един момент - момичето от рецепцията набра бързо един номер и след точно една минута доктор Майораши цъфна (кат кисело зеле) при Какаши. Той пак държеше онзи списък (треа саке да държи, не списък, миналия път всичко мина като по саке [ракия]). -Добър ден, с какво да ви помогна? -Днес би трябвало да изпишете Сакура Харуно. -Един момент - докторът взе микрофона и извика - Тейру Кашеи да се яви на рецепцията. - това се чу по високоговорителя. Скоро се чу и тропот на токчета. Сестра Кашеи пак идваше насам. Тя поздрави и попита каква е причината да се яви тук. -Сестра Кешеи, - започна доктор (Пиянораши) Майораши - вие "обслужвате" (дай една бира) пациентката Сакура Харуно. Моля доведете я, тъй като днес трябва да я изпишем. -Но тя е изписана! - каза смаяна Тей. -Ама как така? (Да ви е познато от една реклама?) - попита доктора смаян на свой ред. -Дойдоха и я взеха. -Кой е дошъл? -Онова сладко чернооко момче по което тя си пада. - тя сключи ръце и ги постави до бузата си от наслада (любов). -Аха! Това е Саске Учиха, не е ли той? (Аha! This is Sasuke Uchiha, isn't he?) - досети се бързо Какаши. Тей кимна. -Сигурно е завел Сакура в дома й. Аз ще тръгвам. - Той бързо се изнесе и отиде в дома на Сакура. Но там нямаше никой. Тогава отиде до дома на Саске и почука. Момчето остави Сакура да се настани и отиде да отвори. -Здравей, Саске, Сакура да е наблизо? В това време тя изникна зад съотборника си. -Здрастиииии! - ухили се тя. -Здравей, Сакура! Тя се учиду. -Знаеш името ми? -Естествено, ти си моя ученичка. -Вие ли сте Какаши-сенсей? -Същия. Хайде ела да те заведа у вас. -Но това е моят дом. -Това е домът на Саске. -Но аз също живея тук. -Саске, какво става с нея? Саске издърпа Какаши навътре и му прошепна: -Мисля, че си е изгубила паметта. -КАКВО?!? -Шшшш! По-тихо тя не знае нищо. Засега остава да живее у нас. -Тя ще реши това - каза сенсеят и извика Сакура - Сакура, ела. Момичето се приближи. -Да? -Виж сега, имаш свой собствен дом, можеш да останеш у Саске, можеш и да дойдеш у дома. Къде искаш? -Ами - тя направи кисела усмивка и повдигна рамена - предпочитам у Саске - тя веднага мина зад него, сложи ръце на раменете му и се усмихна. Той погледна към нея, после повдигна вежда и погледна Какаши с онзи тип поглед 'Видя ли?'. Какаши въздъхна разочарован и си отиде.
Последна промяна Sakura Uchiha на Вто Май 27, 2008 7:12 pm, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 14, 2008 9:00 pm |
 |
KONOHA_ |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 7:33 pm Мнения: 151 Местоположение: Pleven
|
Страхотна е Sakura Uchiha :P
Сакура си губи паметта,а Саске е доволен
Може би това е началото на нещо хубаво
Но да видим понататък  давай продължението и не се отплесвай  т.е не се бави
Чакаме още една неустоима глава,която само ти можеш да ни дадеш
Аригато Sakura Uchiha :P
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|