Има "временен" проблем с store4 (пак), такаче директорията където съм качвал всичко я няма. Да се надяваме, че скоро ще се оправи тоя проблем, че тяхните "временни" проблеми с месеци са решават.
edit: Като спомена v08 на FT, че щях да питам: Само на мене ли ми направи впечатление цвета на Gazille. Вижте тука тук е метален, а на ковъра обикновен. Чудно ми е дали това е грешка на този който е правел ковъра (ако Gazille през цялото време е такъв метален) или просто преобразуването му в метал да е част от магията му.
edit2:
По-добри версии на:
Naruto v01
Naruto v02
Naruto v05
Naruto v06
One Piece v41
One Piece v48
Bleach v31
eми, да си кажа честно и аз не мога да схвана кое е..... но, предполагам, че е самата магия, която го прави такъв....
обратното би било малко странно Не че не е невъзможно....
Kekaishi v09 ми се струва малко странен...ковъра е покрит с нещо, което го замазва целия..... така е версията....или нещо на мен не ми го отваря както трябва??
Така е прецаканата версия :> Fixed, thanks. Ако видиш други такива свиркай :> CaBa
Това намерих докато случайно тараших, нз, може да е излязъл и пълния скан. Само да питам, на MPD Psycho има ли качени кавър сканове щото не ми пречи да ги хоп-на тука :>
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Фев 13, 2008 3:10 am
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения