Ами аз така и така си стоя постоянно на компа, освен когато съм на даскало и когато спя xD та в последните месеци има къде да напиша и по някоя умна мисъл или някоя простотия xD Освен това разбрах, че в БГ има много готини хора, за съжаление всичките на майната си от моя град, но важното е, че като идея ги има xD И най важното, почнах да гледам повече аниме, браво на мен х3~
Ест., нервите ми толкова са прокъснани от разни разбирачки и недоброжелателни (л)юзъри, че вече търпението ми се е качило на друго ниво просто... вече неа кво да се опъва почти XD
научих се да чета по-внимателно и да уважавам чуждото мнение .не съм мн по изразяването на собственото мнение (това си личи от броя на мненията ми), но аз съм пове4е слушател/читател
_________________ Playing dress up with cretins sounds
like a symptom of madness, not a cure...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Фев 17, 2008 11:59 am
Nakito
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 11:02 pm Мнения: 144 Местоположение: Still exploring the vast universe of dreams and fantasy
Well .. дам .. ха!
Скоро става година от както вися тука. Леле ... кога мина времето. о_о Ениуей.
- разлигавих се. Мбая.
- научи ме на думи като "инцест", които ми помагат в часовете. Ха!
- почнах да използвам емотки ... от рода на ;] / o.o / T.T / >.< / >.> / =.= etc.
- запознах се с бая народ .. сравнително.
- осъзнах че мога да си прекарам времето във форум. Кат нема кво друго да се прави.
- заразих го с хъгавост. И сега стана неизлечимо. Actually аз го промених *демоничен смях* / е ок не бях ама but .. ениуей/
- научих японски думички. Хех ^^`
Оф, трябва да стана по-сериозна. Сори.
Като цяло влязох тук да кача рисунки. Но се пристрастих.
Има и още работи. Но .. ме мързи да се сещам.
+ развиха ми се фотошопските способности (г/д) след опити с профили. Йеах ~_^
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 44 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения