Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:38 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 8:28 pm 
Аватар

Леле, отдавна не съм коментирал, но 209 ме накефи адски много! Не очаквах Зараки някога да си намери майстора! Сега ако вземе да извади някой банкай... Ама само си мечтая. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 8:29 pm 
Аватар

Този розовобуз папагал е точно корела така е вида му на англииски.
Просто съм маниак на тема папагали и нема начин да не съм прав.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 9:07 pm 
Аватар

CaBa написа:
Колко време мина преди да се накефя на Зараки така :>
Само незнам от показаното, при положение, че няма банкай, как ще победи.

ами именно сега е момента да направи един бърз ъпгрейд - точно както на Ичиго му се появи Зангетсу докато се би срещу Зараки 8) сега неговото занпакту му е време да се покаже материализирано и да се запознаят.. досега явно не му е трябвало истински и затова не се е показвал
ама точно коментара на Нойтора че меча на Зараки е прекалено лек означава че му предстои да ъпгрейдне ^^ не вярвам Зараки да остави някой да му помогне или да го спаси в такава ситуация - това би му смачкало гордостта

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 9:22 pm 
Аватар

Оня ся ше помачка малко Зараки,после - обратно. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 9:30 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

trigun написа:
Оня ся ше помачка малко Зараки,после - обратно. :lol:

Битка в стил Ичиго :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:20 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Интересно, кратко и ясно - Кенпачи ще получи или вече ила ъпгейд на меча :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:39 pm 
Аватар

Не, не в стил Ичиго... битката е в стар холивудки стил, но по-шарена - единия казва готин лаф, удря, другия пада. После другия казва готин лаф, удря, първия пада, и така....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:55 pm 
Аватар

да , за това мисля ,че вече е време , единя да каже лаф , да удари и другия да не стане , тоест , Нноитра казва як лаф , зараки се намръщва от яд , напада несигурно , и бива нарязан на бързо :) , хмзззззз , както и в друг форум гледах , и тука има доста зараки фанбойс :taz:
лол , или просто аз съм фанбой на лошковци като Гин , Аизен , Хичиго , Нноитра и други :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:06 pm 
Аватар

Абе просто им сравнете силите. Знам, че това не е гаранция за изхода от някоя битка, но като гледам №5 какъв изрод стана, не ми се мисли Улкиора какъв ще е. №1 е извън класификация явно. А Айзен е изобщо над всяка еспада. Отново ме обхваща чувство за обреченост, което сигурно ще отшуми след една-две глави.

Аз лично съм съгласен с поста на РАЗУМ за това, че явно нещо с мечът на Зараки ще се промени. Аз лично няма да имам нищо против, стига да не е прекалено силно или пък да си остане в стил Зараки - т.е. да не е като обикновен шикай/банкай, а да е малко по-ограничено (откъм време и приложение примерно), но да е достатъчно полезно.

А относно въпроса защо мечът му е рилийснат. В мангата понятията шикай и релийс малко се бъркат. В първия случай да вземем за пример Ичиго. Мечът му е рилийснат в сегашната си форма. А шикаят му е Гетсуга Теншоо. Аналогично е и при Урахара. Докато във втория случай при Ренджи и Бякуя шикяат(специалното умение) се припокрива с рилийса. При Зараки ситуяцията явно е от първия тип - рилийснат меч, но без разкрито специално умение.
А ако трябва да изведем някаква закономерност - рилийсът е условие за използване на шикай.
Така че според мен Зараки не излиза от "канона".

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:24 pm 
Аватар

ам самото узнаване на името ще му донесе повече сила, защото ще се бият в екип вече - нали това изкоментира Зангетсу, че занпактуто плаче щото Зараки не може да го чуе - ако го чуе ще са в комбина и дори само това ще му даде повече мош :lol: ... и вероятно ще направи занпактуто не толкова "леко" - както му се струва на Нойтора сега >.>

a shi-kai = first (initial) release; ban-kai = final release - т.е. релийса и шикая са едно и също
разлика трябва да се прави между самия релийс и техниките, които могат да се ползват - Гетсуга Теншо е техниката която се ползва в шикай, а не шикая
на Зараки меча му е в шикай, просто не знае техники, защото не се опитва да ги научи/ползва - ако си поприказват със занпактуто съм сигурен че то ще му помогне с няколко бързи урока (да речем във вътрешния му свят) 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:34 am 
Аватар

Зараки няма да бъде победен.Това Блийч все пак.Тука,ако няма хепи енд...
Иначе предвид силата на петия Еспада можем да си представим какво е нагоре+тримата бивши капитани(Тоусен може и да не го броим много-много) и е нормално да се случват мрачни неща,но най-вероятно от някоя дупка в "небето" на Хуео Мундо ще се появи цяла орда от Шинигамита,начело с Урахара,таткото на Ичиго и онзи идиот бащата на Ишида,които ще пасят положението.Просто няма начин нещата да се развият в някаква мрачна насока.даже чувство за обречебост не можеш да си създадешзаото знаеш как са вървели предните 300 глави....Та Бякуя си наряза талото и после пак се оправи,че и на гтин се правече...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:51 am 
Аватар

Kenpachi трябва да искара някьв bankai и да ги свьршва по бьрзо но да бьде победен не мисля че ще е...
в SoulSociety се би с 4-ма от който беше тоя умрел тьпак Tousen и ги сгьна..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 1:56 am 
Аватар

PA3YM написа:
Selem написа:
Този розовобуз папагал е точно корела така е вида му на англииски.
Просто съм маниак на тема папагали и нема начин да не съм прав.

добре Selem, дори не знаех че Корела е папагал и се бях учудил защо си го предложил :lol: -> трябваше да пишеш за нас невежите ;)
Кубо обаче също май не ги познава папагалите -> виж това е папагала, който е в чаптъра - можеш да предложиш как е той на български за да го напишат правилно, щото мен ми прилича на този@уики, докато намерих някаква илюстрация на корелат и определено не прилича на този в мангата >.<

а бтв фолене, няма ли да ни "открехнеш" какви са преводите които дори подчерта, че имат тия заглавия - нищо не казваш :roll:

Това е 1 от имената му на англииски ето това е имал в предивд автора
http://i.postcard.cz/pc/n42/af-04205.jpg <-- корела много разпространен папагал у нас а този на снимката във вики е далечен негов братовчед от род какаду и по точно какду инка, няма да ти казвам кви пари е че няма да ми повярваш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:38 am 
Аватар

АА новият чаптър на Блийч просто ме заби...макар и да знам ,че Кен-чан ще победи...е да се надяваме де... :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 5:59 pm 
Аватар
Masaka?!

Архив на http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=1111.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]