|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:25 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Неееее.Това не е Лулу....Тва е онази мъжоподобната от некое от разклоненията на ордена.И май беше потресена от това което е станало с Бак ,щото казва:
No...
This can't be...
Bak...
Щото Лулу нали изчезна някъде.Все си мисля,че потъна.
Канда дано някой стол му падне на главата...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:29 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Единствено си мисла, че за това говориш
която е ->
SayanMk написа: Абе в анимето дават ония 2те Нои, дето Клоули ги уби, да са мъжки? WTF? Мислех, че и 2те са женски! :-0 Иначе мъжки са :> незнам как си ги объркал edit: Уааа колко хора постнаха преди мене :> edit: Oni_no_ko написа: Бтв някой би ли ме светнал чия беше е те тази костелива ръчичка?
На Акумата дето се оказа с големия корем :> Виж следващата страница ръцете и са същите.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:32 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми с тея тонове грим,дето са си сложили.Обаче имаше обяснение в края на някоя глава май...И аз пак си мислех,че са женски.
Аз се изненадах,че тази е жива,защото си мислех,че Лулубел беше взела нейната форма.такава каша са последните 5 чаптъра,че лошо ми става.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:39 pm |
|
Zenith |
|
|
|
Сега прегледах 138 и видях.
Обаче и тази ,ако нямаше гърди трудно бия нарекъл жена.
И сега се сетих,като го видях...Онзи с двете точки нали получи някаква работа от предшественика на Хитлер?Какво стана с него?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:42 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
CaBa написа: Oni_no_ko написа: Бтв някой би ли ме светнал чия беше е те тази костелива ръчичка? На Акумата дето се оказа с големия корем :> Виж следващата страница ръцете и са същите.
Е да де, ама тая ръка я показаха, преди да се излюпи акумата >_>
А и на ръката на акумата има нокти и не е съвсем като на скелет....май
Ей верно.. Хитлер нали му даде на ония някаква задачка...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 26, 2008 11:56 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Oni_no_ko написа: Е да де, ама тая ръка я показаха, преди да се излюпи акумата >_> А и на ръката на акумата има нокти и не е съвсем като на скелет....май Ей верно.. Хитлер нали му даде на ония някаква задачка...
Аз неговорех за вече излюпилата се ангелоподобна lvl 4 акума. За да съм още по точен, ръката беше на lvl 3 акума (на вид), после започва трансформацията и стига до бременната жена с 4ка на корема.
За него знаем колкото и за останалите персонажи :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 4:53 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Обаче и окото на Allen се разви при level 4. този левъл горкия е толкова грозен, че повече няма и накъде, а като му вкараха и тия памперси. СМЕШЕН Е! За мен лично четворките ще са на едно ниво с Noah Family, но рано или късно ще се отцепят по един или друг начин от Earl. В момента Allen е съкрушен, дано този четвъртия да не убие дребните около него. Чудя се на тази манга кога ще пуснат 3-4 чаптъра без напрежение, много се надявам генералите да помогнат. Аз лично не очаквах Allen толкова много да го бият, след като преди това наказа Noah..., а сега нищо не прави. Ъолкова много се надявах да го направят генерал, защото си заслужава и все някой от висшите ще го прецака. Аз лично очаквам Allen по някое време да действа single.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 02, 2008 1:33 pm |
|
Zenith |
|
|
|
WTF?
Наистина съвсем окъся мангата.И Ален...Това момче с това сърце няма да го пребъде още дълго.Не може да се бие леещ сълзи за душите на горките Акуми.
Мисля си,че няма сега да му помогнат генералите,ами the fourteenth...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|