Не съм впечатлена.
Ако бяха вкарали "Хищна хиена" в учебника,тогава вече щях да обърна внимание.Но една такава песен на фона на това,което учат всъщност...
Днес гледах учебник за 5 клас.Бях отличничка тогава,но и до ден днешен не зма,че съществувал метал на име галий.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 9:26 pm
psssi
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 5:41 pm Мнения: 1228 Местоположение: За кво съм ви :?
ох да... това днес го гледах по твто... искренно съм потресена, че въобще е възможно това да се нарича образование и в такава крехка възраст да учат децата на подобни морални ценности... това било истината в Б-я според представител на издателството на учебника... използвани са метафори, които били полезни за малките... ами те като не знаят какво е това и го възприемат за чиста монета, какво правим понякога тази скапана държава ме изнервя до крайна степен
Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:22 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Аз не мога да си представя как в образователната система допускат такива кретени, които позволяват това да се сложи в учебник Бих го хванала и им го натикала отзад......сериозно....
Според мен някой от авторите на учебника си е направил ташак А келешите от министерството даже не са си направили и труда да прочетат учебника ...
Ако поне четяха учебниците преди да ги удобряват можеше да станат малко по умни xDDDDDDDDDDDDDD
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 45 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения