Заглавие: High School of the Dead Жанр: Ужаси, екшън + еччи чатпат Година: 2006 Автор: Сатоу Дайске Публикува: Dragon Age Сканират: Xamayon Томове: 4+ Връзки: имаме си раздел връзки, no peeking
Мистериозна смъртоносна болест се разпространява из света... мне, по-скоро мистериозна следсмъртна болест се разпространява по света Мърви хора по света се изправят по незнайни причини(само прясноумрели) и започват да атакуват всички, като на филм или манга(а то не е XD), като докопаните биват усмъртени и заразени с този вирус, който кара телата да се изправят. Изглежда е нещо базирано на нервната система на човек, тъй като буквално става въпрос за зомбита с инстинкти снижени до точно 3 - нападане, движение и реакция на шум...
Нашата история започва от едно училище в япония, където няколко ученици се опитват да се спасят/да оцелеят/ от вече разпространилата се в цял свят зараза. За около един следобяд света се докосва до своят край, още на следващият ден започва ядреният отбой на оцелелите нощта... Дали това е апокалипс или просто манга, тепърва ще трябва да разберем xD
И от тука вече си почвам с коментарите, даже няя ги маркирам... Мислите ли, че ще намерят някой друг родител? Щом тоя фашиста не оцеля, кво остава за някои от другите да е жив, аз тва не мога да си го представя... Мн ме е яд за родителите на геийчето, бяха бати яката организация. Като дойде ония ш*#*% си мислех, че яко ще се оплексат нещата х( Обаче изведнъж идва баща й на генийчето и "убий го тогава!" MAHAHAHHAHAHAHHAHAHA гътнах се от кеф...
Оная мацка явно ще е следващта която ще се прикачи към екипа, тя е мега-мацката вече... тия тукашните са ми малко безразлични. Но все пак е рядък подход да оставиш герой като дебеличкия до край, дано не направи грешката да го "изгуби" някъде... буквално пича си е най-подготвен за оцеляване...
Интересно дали ще спрат вируса някак... ще издигна мангата в култ, ако тая наща групичка свърши на затворен остров изолиран от натровеният свет и си заживеят :>
Е тея думи направо такъв кеф ми правят. Баща й на генийката е супер пича. Просто не ми пука къде ще умра и защо, единственото което искам е да мога в последните си моменти да си кажа тези прости думи "Не съжелявам за нищо."
Много добра манга, невероятен арт, героите са много готини (и момичетата (особнено), и момчетата), историята също ми е доста приятна макар и да е малко клиширана като стане въпрос за зомбитата, но какво значение има като реализацията е почти перфектна Струва си да се прочете тази манга.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 9:59 am
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Кво става бе... поредния коментар за "много еччи"... КЪДЕ го видяхте тва еччи бе хора?! На постера в темата? Мангата е направо бедна от фенсървис, а всеки втори ми пее колко била еччи Едно, че нито една стр. не съм си запазил заради еччи(а аз предимно такива запазвам) и второ, че единствените(мизерни) сценки с еччи(елементи) са толкова напълно-нормални за историята, в която се намираме, че изобщо не ги намирам за еччи по никакъв аспект
Ма всеки със свойте виждания де, все пак не можеше да не отреагирам след толкова подобни коментари...как и да е...
Дано по-скоро се намерят със мацката снайперистка, че колкото и да е готина се притеснявам за нея
Мангата определно е страхотна. Отдавна не бях попадал на такава определно ми грабна вниманието. Голямо благодаря на тези, които се си направили труда да я качат на сървъра и SayanMk за ревюто.
Историйката си е тип Resident Evil, както Fallen Angel беше казал някъде. За арта не мога да кажа лоша дума - страхотен е, много добре е нарисуван, просто великолепен - magnifco! Определно ми направи силно впечатление. Героите са готини всеки с неговите си проблеми и се появява бързо развитие на персонажите, което е голям плюс, тъй като мен лично много ме дразни бавно и влачещо се действие. Добре са измислили и атмосферата какво става с хората, когато попаднат в някаква неизбежна ситуация - какво всъщност е наистина ценно, трябва ли да си останеш такъв какъвто си, какво трябва да направиш, за да оцелееш, дали да се пригодиш към новия ред, да го игнорираш или просто да се опиташ да го промениш, така че на теб да ти харесва
Бива я, бива я, не съм мислил, че история със зомбита може да бъде толкова интересна xD.......пък й през цялото време ме кара да се чудъм, как бих постъпил в такава ситуация ....интиресну е.
....добре....ечи няма, но е факт, че: нензам какво не правиха в банята, онея в рейса с даскала са супер развратени, нашия използваше ц*ц*те на приятелката си, за да закрепи пушката си ....и още много други подобни сцени, но да ги приемем за нормално. xD ......като имат какво да покажат девойките , нека го показват. ^^
Заглавие:
Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 9:51 pm
Evility
След дву месечно не пипване на манга и аниме, реших да си намеря нещо да запълвам времето. Заплюх си тази и "Deadman wonderland" ама втората не съм я почнала още. На трети чаптър съм на "HotD" и съм адиктед!!!
1. Страхотен арт (улюбих се в мацките и пушките )
2. Интересна история (Дося отбягвах всичко свързано със зомбита, ама реших да направя изключение и не сбърках!)
3. Тънкия хумор (ебаси, навън зомбита се колят и скуишват, нашите момичета си устройват оргия в банята xD)
4. Героите (най-се кефя на Рей и Такаши - големи са сладури, особено като й разртиваха гърба на рей и той я държеше. xD)
Само един въпрос: колко чаптъра се предполага да е?
Такаааам, адски много ми хареса мангата ^^ Има доволна доза кръв, зомбита, pantsu-та и boobies...даже на моменти прекалено оО" имаше и наченки на рейп и "взаимно- доставяне-на-удоволствие-като-се-почитат-указанията-на-фанатичен-сектант"
има любов, ревност, екшън и разбира се странни индивиди
Рей и Такаши разбира се къртят, но същото мога да кажа и за всички останали.
Лекарката бтв да не е кривнала в левия път оО"""?
Хинано-очилаткото, лудия по оръжията ме израдва доста xD
А също и тази кендо-лудата, забравих й името -.- Адския outfit имаше на края~~~
И тази с мафиотско потекло или както беше..ох, с очилата ^^" направо й завиждам на ума оО първа се досеща "защо става еди какво си"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения