|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 11:53 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
SSJ Kisoso написа: =)) Кръстът падна и вече има по-стегнато дупе и по-големи предници... аз ще следя анимето само заради извратените (да кажем забавни) помисли на създателя. ет е тая причина не я очаквах от тебе
иначе 1ви епизод не беше лош очертава се комедийна любовна историйка
Fuck искам да вида какво ще става със Succubus-ка във 2рия епизод и дали ще се очертае и приятно Харемче
Липсва му само 1 Slapstick
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:06 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Човече няма да е харем, повярвай ми най-после Силно се надявам да го направят 26 епизода за да има 3 арка... Любовната история остава някак на заден план като започнат да се появяват големите лошковци ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:08 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Арта е ок, Мока изглежда по-голяма отколкото в оригиналната история, което ме кефи Но озучението хич не ме кефи, никаква атмосфера не ми създаде :s И тва тъпо чуу дет се чува при захапването(а и самото захапване) е някво мн аматьорско... За сбитоста на епизода .. хуу, ма как преди си правеха 40 мин първи еп и нататък нормално, липсва ми тоя момент от старите времена... Силата и трансформацията не бяха лоши, кефи ^^ Панцуто е твърде много, не гледаме Агент Аика егати Губи се всякакъв чар от това да видиш гащичките на героинята, като те ти ги набиват нон-стоп :s
Бе има пропуски, ма дано ги изгладят, че потенциал си има, ама за реализация взе да ми става съмнително малко =// Ениуей, добър старт за 2008ма :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 12:14 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
ShApEsHiFt3r написа: Човече няма да е харем, повярвай ми най-после Абе остави човече да си помечтае и за харемче след като е видял "лоли с магическа пръчица" на постера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 2:02 pm |
|
faye |
|
|
|
Да кажа че останах разочарована.. Ами не е. По-скоро някво такова безразлично.
Анимацията на ниво но не е нищо особено. Края на трансформацията на Мока с онова вдигнато краче ме издразни Дизайна на героите много странен ми дойде. Мока да че изглежда по-голяма, но при Тцукуне по някое време изглежда като пораснал нормален младеж в следващия намаляват размера
За ОСТ до момента само лоши неща могат да се кажат. Сега ако не е добър ОП той ще получи доста слаба оценка.
Изменението в историята беше нагласено сякаш се готвят за някаква поредица от филъри Да се надявам че само си въобразявам.
Общо впечатление ми е че прекалено много удариха към стандартно ечи. Мангата е шонен, ечи, комедия, шонен елемента е почти напълно убит с тази липса на музичка и съответно липса на атмосфера. Но тъй като и при Кеничи в първите епизоди се наблюдаваха някои подобни елементи(макар не толкова очебиини), затова все още има шанс да направят "якото меле " и да компенсират за слабото начало
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 9:05 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Ааами сигурно не са ми особено високи критериите, но аз бях очарована >< Супер кавайско еччи.. хареса ми много и арта.. и Мока-сан е totally ... Бях изненадана обаче колко много неща станаха за един епизод.. с тази бързина на развитие на действието явно ще ни покажат доста неща *happy*
//waitin for teh next ep ^__^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 10:12 am |
|
White7ider |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
Kudrokoska написа: Ааами сигурно не са ми особено високи критериите, но аз бях очарована >< Супер кавайско еччи.. хареса ми много и арта.. и Мока-сан е totally ... Бях изненадана обаче колко много неща станаха за един епизод.. с тази бързина на развитие на действието явно ще ни покажат доста неща *happy* //waitin for teh next ep ^__^
Напълно съм съгласен с теб !
Перфектно си за този жанр - лекичко и доста забавно !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 12:20 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Хммм....средна работа ми се видя 1-я еп. >.> .....арта беше добър , но Тсукуне беше на моменти яко деформиран , по неизвествни причини.......също и без толкова пантсу пак мисля , че щеше да се създаде необходимото впечатление от Мока-чуан, но заради трансформацията (:love:) ше им го простим.......не знам до колко беше сбито действито , но честно предпочитам така , имам чувството , че много ще се разводни иначе >.< .....ениуей , дано да пооправят грешчиците и да очакваме още по-добър 2-ри еп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 9:39 pm |
|
Haruka |
|
|
|
И така да обобщим какво запомних от този епизод:
- "I`m a bat, chuu~ (komori de chu ако не се лъжа)"
- Трансформацията на Мока Страхотна пародия.
В един момент сериозно си помислих, че ми напомня на хентай с чудовища ^^''. Пансутата на Мока не бяха нищо особено, но за сметка на това старателно нарисувани
Цукуне съвсем съм го отписала, много е зле човекът. "Ама даже и Мока-сан да е вампир, тя пак си е Мока-сан" Аха, даа... и като вампир пак е сладка, нали ^^
Мока е лигава и много обикновена. Винаги се намират такива като нея, които да се лепнат на някой загубеняк и цялото училище да му завижда. Е, поне кръстът и беше... голям. И не само той, разбира се.
Не знам дали ми е трагично или интересно, но определено нещо ми хареса, забавно ми е. Ще се гледа. Къде другаде ще намеря главен герой, който влиза в у-ще за зомбита, защото родителите му намерили пропуск за него.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 9:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Haruka написа: Къде другаде ще намеря главен герой, който влиза в у-ще за зомбита, защото родителите му намерили пропуск за него.
А бе сещам се за още една манга с почти същия сюжет, но още не е анимирана Mx0. Относно Rosario-то засега няма да го коментирам, сигурно след 2 епизода и това ще стане, ако ми допадне ще почна и мангата, но до този момент Mx0 ми стига... .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 11:33 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Mx0 е МНОГО различно от R+V
Къде е да учиш с нормални хора които могат да ползват магия, при положение че самия ти можеш да ползваш магия която може да премахне всички други, и къде е да учиш с легендарни чудовища които могат да ти счупят 32-та предни зъба с един удар(а и не само тях) А и мангата на росарио е много по-добра от на Mx0 Откъм история пък е една от най-добрите шонен манги които съм чел . Все пак не забравяй че анимето винаги може да го прецакат...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|