Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: DBT:!: Sando срещу Usopp - гласуване :!:DBT
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 9:23 pm 
Аватар

Изберете победител от този двубой:
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=26083

Искам да припомня няколко правила:

[size=117]"Как се избира победител?"[/size] написа:
  1. Нямат право да гласуват потребители с под 10 мнения.
  2. Журито може да се меси както си иска във вотa.
  3. Темата ще бъде активна 7 дена, след което гласовете ще се обявят и ще се излъчи победител.
  4. Ако няма победител - мачът се записва като равен. :)
Край на записване на гласове: 30 декември, 23:59 (ще има удължаване ако има свръх-малка активност).

Гласувайте за Sando с червено: Sando
А със синьо за Usopp: Usopp
За ваше улеснение, use copypasta
Код за потвърждение: Избери целия код
[color=red][b]Sando[/b][/color]
[color=blue][b]Usopp[/b][/color]

:!:
Жури edit
Гласове без обосновка ще се игнорират и няма да се смятат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 2:06 am 
Аватар

Ecchi VS One piece! Е бати тиртаничния сблъсък 8).
Фенбойщината настрана, това беше най здравия двубой досега. Роулплея беше много добър и от двете страни, но Logrus по се вживяваше и особено последните няколко поста много ми харесаха.
гласувам за Usopp

Every fight is a food fight if you're a cannibal
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 11:31 am 
Аватар

Usopp . Въпреки ,че ме спечели едва на последните 8 хода. В самото начало изгуби много точки с мисълта ти за бягство :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 4:17 pm 
Аватар

последните няколко хода ми харесаха много на Logrus за това гласувам за Usopp

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 10:17 am 
Аватар

Sando -роуплеят ми хареса повече
повече действия,повече атаки -нямаше толкова чудене какво да
направи и въпреки това героинята беше изпипана като характер
Роуплеят и ми беше повече интересен и напрегнат
Не на последно място мога да сложа женската си солидарност :)
...-
Усоп също имаше много проблясъци по време на битката..да напада ли да се крие ли/също един великолепен роуплей/
това с Лъфи и останалите беше много добре измислено :wink:
И двамата герои изолзваха шотове и картинки- faye повече-всичко беше добре обяснено и на двамата герои

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 12:16 am 
Аватар

Usopp
Много добър роулплей, накара ме да искам той да победи :D (въпреки че попринцип няма шанс :lol: )
Освен това тук играе роля мъжката солидарност :P

Последна промяна Aspirin4o на Нед Дек 30, 2007 8:00 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 1:22 am 
Аватар

Sando - повече ми хареса как се държа и как се справи в двубоя. Като разнообразие на атаките ми се стори, че арсенала й е малко по-беден (поне като количество), но пък точно затова ми беше по-интересно как ще се справи с атаките на противника си.

Усоп също се справи добре, и беше по-забавния участник, но в крайна сметка гласа ми отива за Sando .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 1:59 am 
Аватар

Sando

Найстина много добра битка, вживяване и изключителен роуплей. Беше много приятно да чета двубоя (по-късно искам пак ^_^). Обаче (лично мнение) имах някакво чуство че усопп ръководеше парада повечко - вместо инициативата да се предава. Въпреки това Сандо не се предаде и наваксваша по-много оригинални начини, затова гласа ми отива при нея :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 3:13 pm 
Аватар

Sando повече кефеше. пълен терминатор в сравнение с противника и.Сблъсака беше наистина як :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 5:07 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Sando е невероятна мацка... една от любимите ми героини от мангите е, но не ми хареса как пишеше faye... беше прекалено студена и сигурна в себе си... Нещо липсваше но иначе добре се движеше и играеше с героинята си =)

Usopp пък според мен бе построен едно към едно с каквото е в анимето/мангата. Използваше хумор, гафове и изобретения, нещо което точно Usopp би направил. А разговорите и репликите на Sanji или crew-a направо ме разбиха =D

И двамата пускаха картинки и двамата играха добре, но може би защото харесвам повече Usopp или заради смешната битка на Logrus ще дам гласът си за:

The greatest captain of all seas~ CAPTAIN USOPP~!!! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2007 7:12 pm 
Аватар

Знам, че не ви се занимава да четете, но утре е уж последен срок :wink: Ако нямате какво да правите прочетете битката и кажете дали ви е харесала^^
Благодаря на гласувалите до момента^^
За останалите Onegai! :watermelon:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2007 7:19 pm 

Тюх...виках си да изчакам края на битка и токава да я изчета , ма съвсем забравих ^^'''......много добре сте се справили и двама , но макар и с не толкова голямо разнообразие на атаките , мисля че по-добре се справи faye със Sando .....в реална битка Усоп не би издържал и 10 сек. сигурно срещу нея , така че браво и на Logrus ....и все пак Sando си е Sando :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2007 7:47 pm 
Аватар

Имате по-малко от 5 часа да изберете победител, иначе с Faye завършваме наравно :lol: Това означава ли че ще си пишем заедно последния пост или ще има два паралелни края :P

Благодаря на всички гласували за мен, поласкан съм :P Аз лично щях да гласувам за Сандо, защото много пъти нейните постове ме вдъхновяваха да пиша, а за мен това значи много :D . Но понеже религията ми забранява да гласувам за противника (била тя и приятелска битка), а доброто възпитание ми забранява да гласувам за себе си ... ми нищо, като се замисля :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2007 11:44 pm 
Аватар

Такааааа...... мииииии *чеше се по главата там, където не го сърби^^;;* първо се извинявам за късния пост, надявам се, че не е късно ^^""

Та за двубоя. Значи..... в момента ми е доста трудно да реша за кого да гласувам, особено след последните ходове на Logrus.
Roleplay-ят беше страхотен (двамата опоненти бяха много сладкодумни :D ), поздравления на двамата (или по-скоро на Usopp :lol: ), че потрошихте арената (а и под нея)/земята/почвата (от титаний!). На бас, че журито не го очакваше :lol:

Иначе (сухата) статистика говори:
Картинки:
faye (7) > Logrus (5) (+bonus за faye, че си е играела да направи някои :) )
(физическа) Сила:
Chun Hyang > Usopp
Бързина:
Chun Hyang > Usopp
(физически) Damage:
Chun Hyang > Usopp (Chun Hyang беше малко снизходителна към Usopp :lol: ; за "менталния" damage нищо не мога да кажа, след онзи шамар =)) )
По отношение на арсенала и оръжията, Usopp разполага с по-богат такъв (естествено, то не бяха черупки, игли, газове, тунели и чудесии :lol: )
Както казах - roleplay-ят и на двамата беше страхотен, двамата опоненти реагираха много добре. Адмирации за Logrus :clap: - "театралната" смърт на Usopp беше покъртителна (strike!) :lol: (тук ми се искаше да беше малко "по-драматично" - с монолог от рода на ~~ "Ооо, елате снажни валкирии, да приберете героичната ми душа на Валхала" и etc. + още няколко тръшкания по земята -> щеше да е убиец), а "участието на публиката" бешеее.........=)) =)) няма такова нещо (много добре си пасна към битката, беше забавно да видиш как "публиката" влиза много добре в ролята на жури ~~Какъв чудесен четворен аксел с три премятания и много добро "ТУП" на земята =)) =))~~)
НО....гласувам за.....

Sando .... GIRLPOWER PWNs :drop: (който не вярва, да провери Shin Angyo Onshi или Hatsukoi Limited (44 стр. :lol: ) )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 31, 2007 2:16 pm 
Аватар
Masaka?!

Щях да гласувам за Sando, нооо....

В правото си на жури гласувам за Usopp, защото беше страшно забавен (ето, дори по правилата играя - дадох аргумент :mm:). Така гласовете стават по-равно. //И да, имам право да гласувам след крайния срок - аз съм жури :mm:

Обаче равенство след толкова труд и писане е абсурдно, за какво са се трепали толкова героите. => И на двамата ще се запише по 1 победа. :!:

//Това друг път няма да се случи, тъй че се радвайте.

А кой ще напише последният пост в темата - аз. :nod:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]