|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: DBT:!: Sando срещу Usopp - гласуване :!:DBT ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4104.gif) |
Wanderer |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
Изберете победител от този двубой: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=26083Искам да припомня няколко правила: [size=117]"Как се избира победител?"[/size] написа: - Нямат право да гласуват потребители с под 10 мнения.
- Журито може да се меси както си иска във вотa.
- Темата ще бъде активна 7 дена, след което гласовете ще се обявят и ще се излъчи победител.
- Ако няма победител - мачът се записва като равен.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Край на записване на гласове: 30 декември, 23:59 (ще има удължаване ако има свръх-малка активност). Гласувайте за Sando с червено: SandoА със синьо за Usopp: UsoppЗа ваше улеснение, use copypasta[color=red][b]Sando[/b][/color] [color=blue][b]Usopp[/b][/color]
Жури editГласове без обосновка ще се игнорират и няма да се смятат.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 2:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Ecchi VS One piece! Е бати тиртаничния сблъсък ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) .
Фенбойщината настрана, това беше най здравия двубой досега. Роулплея беше много добър и от двете страни, но Logrus по се вживяваше и особено последните няколко поста много ми харесаха.
гласувам за Usopp
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 10:17 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Sando -роуплеят ми хареса повече
повече действия,повече атаки -нямаше толкова чудене какво да
направи и въпреки това героинята беше изпипана като характер
Роуплеят и ми беше повече интересен и напрегнат
Не на последно място мога да сложа женската си солидарност
...-
Усоп също имаше много проблясъци по време на битката..да напада ли да се крие ли/също един великолепен роуплей/
това с Лъфи и останалите беше много добре измислено
И двамата герои изолзваха шотове и картинки- faye повече-всичко беше добре обяснено и на двамата герои
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13061_1366225766.png) |
Aspirin4o |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Usopp
Много добър роулплей, накара ме да искам той да победи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (въпреки че попринцип няма шанс ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Освен това тук играе роля мъжката солидарност
Последна промяна Aspirin4o на Нед Дек 30, 2007 8:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 1:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1263.jpg) |
altras |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Sando
Найстина много добра битка, вживяване и изключителен роуплей. Беше много приятно да чета двубоя (по-късно искам пак ^_^). Обаче ( лично мнение) имах някакво чуство че усопп ръководеше парада повечко - вместо инициативата да се предава. Въпреки това Сандо не се предаде и наваксваша по-много оригинални начини, затова гласа ми отива при нея
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 5:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5147_1257360177.jpg) |
pisulka_sensei |
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Sando е невероятна мацка... една от любимите ми героини от мангите е, но не ми хареса как пишеше faye... беше прекалено студена и сигурна в себе си... Нещо липсваше но иначе добре се движеше и играеше с героинята си =)
Usopp пък според мен бе построен едно към едно с каквото е в анимето/мангата. Използваше хумор, гафове и изобретения, нещо което точно Usopp би направил. А разговорите и репликите на Sanji или crew-a направо ме разбиха =D
И двамата пускаха картинки и двамата играха добре, но може би защото харесвам повече Usopp или заради смешната битка на Logrus ще дам гласът си за:
The greatest captain of all seas~ CAPTAIN USOPP~!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 7:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Знам, че не ви се занимава да четете, но утре е уж последен срок ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ако нямате какво да правите прочетете битката и кажете дали ви е харесала^^
Благодаря на гласувалите до момента^^
За останалите Onegai!
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:19 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Тюх...виках си да изчакам края на битка и токава да я изчета , ма съвсем забравих ^^'''......много добре сте се справили и двама , но макар и с не толкова голямо разнообразие на атаките , мисля че по-добре се справи faye със Sando .....в реална битка Усоп не би издържал и 10 сек. сигурно срещу нея , така че браво и на Logrus ....и все пак Sando си е Sando
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Имате по-малко от 5 часа да изберете победител, иначе с Faye завършваме наравно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това означава ли че ще си пишем заедно последния пост или ще има два паралелни края
Благодаря на всички гласували за мен, поласкан съм ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Аз лично щях да гласувам за Сандо, защото много пъти нейните постове ме вдъхновяваха да пиша, а за мен това значи много ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Но понеже религията ми забранява да гласувам за противника (била тя и приятелска битка), а доброто възпитание ми забранява да гласувам за себе си ... ми нищо, като се замисля
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Такааааа...... мииииии *чеше се по главата там, където не го сърби^^;;* първо се извинявам за късния пост, надявам се, че не е късно ^^""
Та за двубоя. Значи..... в момента ми е доста трудно да реша за кого да гласувам, особено след последните ходове на Logrus.
Roleplay-ят беше страхотен (двамата опоненти бяха много сладкодумни ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ), поздравления на двамата (или по-скоро на Usopp ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), че потрошихте арената (а и под нея)/земята/почвата ( от титаний!). На бас, че журито не го очакваше
Иначе (сухата) статистика говори:
Картинки:
faye (7) > Logrus (5) (+bonus за faye, че си е играела да направи някои ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )
(физическа) Сила:
Chun Hyang > Usopp
Бързина:
Chun Hyang > Usopp
(физически) Damage:
Chun Hyang > Usopp (Chun Hyang беше малко снизходителна към Usopp ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ; за "менталния" damage нищо не мога да кажа, след онзи шамар ![=))](./images/smilies/=)).gif) )
По отношение на арсенала и оръжията, Usopp разполага с по-богат такъв (естествено, то не бяха черупки, игли, газове, тунели и чудесии ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Както казах - roleplay-ят и на двамата беше страхотен, двамата опоненти реагираха много добре. Адмирации за Logrus ![:clap:](./images/smilies/icon_eusa_clap.gif) - "театралната" смърт на Usopp беше покъртителна (strike!) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (тук ми се искаше да беше малко "по-драматично" - с монолог от рода на ~~ "Ооо, елате снажни валкирии, да приберете героичната ми душа на Валхала" и etc. + още няколко тръшкания по земята -> щеше да е убиец), а "участието на публиката" бешеее......... ![=))](./images/smilies/=)).gif) няма такова нещо (много добре си пасна към битката, беше забавно да видиш как "публиката" влиза много добре в ролята на жури ~~Какъв чудесен четворен аксел с три премятания и много добро "ТУП" на земята ![=))](./images/smilies/=)).gif) ~~)
НО....гласувам за.....
Sando .... GIRLPOWER PWNs ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) (който не вярва, да провери Shin Angyo Onshi или Hatsukoi Limited (44 стр. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Щях да гласувам за Sando, нооо....
В правото си на жури гласувам за Usopp, защото беше страшно забавен (ето, дори по правилата играя - дадох аргумент ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) ). Така гласовете стават по-равно. //И да, имам право да гласувам след крайния срок - аз съм жури
Обаче равенство след толкова труд и писане е абсурдно, за какво са се трепали толкова героите. => И на двамата ще се запише по 1 победа.
//Това друг път няма да се случи, тъй че се радвайте.
А кой ще напише последният пост в темата - аз.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|