|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 7:33 pm |
![Аватар](http://angel4e.homelinux.net/share/profile/avatar.jpg) |
anAngel |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
dener написа: vegetosayajin написа: Лични проблеми иначе си намери BS player от дата бг със крак ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) според мен по добре е Media Player Classic - върви с K-Lite Codec Pack или с СССР (Combined-Community-Codec-Pack) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
dener имаше предвид че се разпространява заедно с пакета кодеци.
Аз препоръчвам освен някой от горепосочените кодеци да си сложи и VLC.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 7:37 pm |
Ralcheto |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
vegetosayajin написа: Lorenar написа: Дам ако не държиш на качествена картина и най-вече на качествено аудио определено ти препоръчвам BS със него няма да са ти нужни и някои кодеци ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) за това не и ли трябва качествен монитор и качествена уредба на първо време ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
дори да имаш хубав монитор и хубава уредба като нямаш подходящите кодеци всичко е безсмислено
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 7:41 pm |
Toushirou |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 7:47 pm Мнения: 465 Местоположение: Soul Society , Пазарджик
|
styleofbeyond написа: GOM player, мн съм довоен, пък е й безплатен. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
дам и аз съм с него
_________________ ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12700_1289034108.jpg) |
Azmudar |
|
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
|
thewizards написа: hriskou написа: ми аз си гледам с KMPlayer,има си и вградени кодеци ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Подкрепям те ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Вчера или оня ден излезе и Portable на финалната версия. За тези които незнаят Portable означава че не се нуждае от инсталация, а и дори да си преинсталираш уйндоусът си остава с промените които си направил.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Аз също подкрепям тяхното мнение ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) КМ отваря всичко. От както съм го инсталирал (повече от година) не ми е направил проблем и всичко си ми тръгва с него (и музика и филми)
![Изображение](https://lh3.googleusercontent.com/L3sEWpB5VPdPxmSwBkJty28tD1Uu20BEGpFAQVEKX4SeyYaSlxJBE4pQBaPKbORCS4c3QyQw4DjOZZLoIOvE-4mM-RcGD-obcYyHvzHuLOLxyzRK7NfN-O6Bk2hXuzTaLOm9kLYL25mF4s1DcGb32JQdIkb64p6pUMBLfDoornO_CGni73IbCF2awaMPSzUNP766y8pij3ouubmJEabnKL3q2fszV7kszQhmyey_7l-QRQUpI-hE0JAKpcuMxUXgKitudiFf5fMh9_nONvDyMKb-pbXEBD1rx6eI_TZtMOjbWBsGmd0v19nmgWa8AVqhiJuB79xdN4pKdhAKxC7KJoKp-uGHC5gZ1ZkA7vc8Nb5QAlXE1V9bvuqH-D3V4NvebGFKbsMnq9kc4b-PFAW1A_WqAINGxYYlyQIk4O7dOMran7jpVrB5VhSXqVjxUTLGk0zqKr5PMHtpqMAkMKx5rIrZYDMDbNg37Y9A08eCsS73FQL6ahNb5jJep7YrKnLn1OTHo6Ny-glBgm2CT8AKnoV7D0tY5ykNBWYCilgAbbMnd7WKgQ9tM-Z-myzXZeouJtUuJZH9CIG-OV4g_hx27F8ymxyAd6bnYBJ8uv6K0UhilAQrtTXP=w640-h205-no)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12955_1247412168.jpg) |
dener |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
anAngel написа: dener написа: vegetosayajin написа: Лични проблеми иначе си намери BS player от дата бг със крак ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) според мен по добре е Media Player Classic - върви с K-Lite Codec Pack или с СССР (Combined-Community-Codec-Pack) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) dener имаше предвид че се разпространява заедно с пакета кодеци. Аз препоръчвам освен някой от горепосочените кодеци да си сложи и VLC.
хмм - не съм го ползвал, попринцип какво повече може от Media Player Classic-a
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 8:47 pm |
anAngel |
|
|
dener написа: anAngel написа: dener написа: vegetosayajin написа: Лични проблеми иначе си намери BS player от дата бг със крак ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) според мен по добре е Media Player Classic - върви с K-Lite Codec Pack или с СССР (Combined-Community-Codec-Pack) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) dener имаше предвид че се разпространява заедно с пакета кодеци. Аз препоръчвам освен някой от горепосочените кодеци да си сложи и VLC. хмм - не съм го ползвал, попринцип какво повече може от Media Player Classic-a
Освен че ползва собствени декодери и филтри: Линк 1 има много богато и функционално меню което е разделено за начинаещи и напреднали. Има и сървърска/стрийминг способност: Линк 2 т.е можеш да си го ползваш като аудио/видео сървър по мрежата. И може да конвертира аудио и видео файлове в различни формати.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 9:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Ralcheto написа: vegetosayajin написа: Lorenar написа: Дам ако не държиш на качествена картина и най-вече на качествено аудио определено ти препоръчвам BS със него няма да са ти нужни и някои кодеци ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) за това не и ли трябва качествен монитор и качествена уредба на първо време ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) дори да имаш хубав монитор и хубава уредба като нямаш подходящите кодеци всичко е безсмислено ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) кодеците са free а уретбите не^^ vAyo написа: емм мене ако питаш смени си кодеците неможе да ти е проблема в плейъра ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) сложи си СССР
добра идея
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 20, 2007 8:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15503_1356260057.jpg) |
hriskou |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
Azmudar написа: thewizards написа: hriskou написа: ми аз си гледам с KMPlayer,има си и вградени кодеци ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Подкрепям те ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Вчера или оня ден излезе и Portable на финалната версия. За тези които незнаят Portable означава че не се нуждае от инсталация, а и дори да си преинсталираш уйндоусът си остава с промените които си направил. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Аз също подкрепям тяхното мнение ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) КМ отваря всичко. От както съм го инсталирал (повече от година) не ми е направил проблем и всичко си ми тръгва с него (и музика и филми) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
дам и на мен не ми е правил проблем=плеяра ис дъ бест
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 21, 2007 3:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18997.png) |
sjilx |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 3:44 pm Мнения: 141 Местоположение: Lovech/Bulgariq
|
hriskou написа: Azmudar написа: thewizards написа: hriskou написа: ми аз си гледам с KMPlayer,има си и вградени кодеци ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Подкрепям те ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Вчера или оня ден излезе и Portable на финалната версия. За тези които незнаят Portable означава че не се нуждае от инсталация, а и дори да си преинсталираш уйндоусът си остава с промените които си направил. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Аз също подкрепям тяхното мнение ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) КМ отваря всичко. От както съм го инсталирал (повече от година) не ми е направил проблем и всичко си ми тръгва с него (и музика и филми) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) дам и на мен не ми е правил проблем=плеяра ис дъ бест ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Km player ми върши отлична работа.
_________________ Hentai Spammer
Batmanz's Friend
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 21, 2007 3:25 pm |
anAngel |
|
|
sjilx написа: hriskou написа: Azmudar написа: thewizards написа: hriskou написа: ми аз си гледам с KMPlayer,има си и вградени кодеци ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Подкрепям те ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Вчера или оня ден излезе и Portable на финалната версия. За тези които незнаят Portable означава че не се нуждае от инсталация, а и дори да си преинсталираш уйндоусът си остава с промените които си направил. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) Аз също подкрепям тяхното мнение ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) КМ отваря всичко. От както съм го инсталирал (повече от година) не ми е направил проблем и всичко си ми тръгва с него (и музика и филми) ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) дам и на мен не ми е правил проблем=плеяра ис дъ бест ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Km player ми върши отлична работа.
А има ли за други ОС освен уин?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|