|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2007 7:12 pm |
|
VAD |
|
|
|
Абе готино си беше фимчето, зарибявчица, добри персонажи. На мен пък ми беше любимката монахинията, дето стреляше както Рамбо, псуваше като амалин и бачкаше за ЦРУ. О да, и тайванката с остриетата!
Ама пак щеше да стане много по-добре ако си бяха наели някой консултант, дето да не е японец. Мани че с това насилие, никога няма да зилезе в Европа, а и Щатите, мани реализма, дето е по-зле от хамерикански йекшън (то бива бива, ама 50 опитни говеда стрелят някаква мацка с автомати, а тя си ги разчиства с пистолети без да я одраскат...). Ама...
- жена и то офицер в наборната съветска армия в Авханистан (ако не и специалните части)...
- с тая мания да рисуват героите еднакво и общо взето европеридни на моменти става голяма каша да познаеш кои са макараноаджиите, кои руснаците, кои китайци и японци
- никой от руснаците освен Балалайка (да бе, представете си някой от "братва"-та да си избере или поне да понесе подобен прякор) не пие, за жени да не говорим. По почти винаги са с американски и израелски явтомати. RPG-та точно те не видях да ползват.
- главна гроиния полу-американка, полу-китайка с еврейско име, израстнала както сираче сред бедност и на силие ама без белези и счупени зъби, с менталитет на каубой... да бе Физиката е отделен въпрос, очевидно тя или поне някой нейни части не са били на училище като са преподавали Нютон, ама простено да и е . Въс всеки случай не бих искал да съм около подовба в деня, в който реши няй-накрая да ги свали тия ботушки.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 11:23 am |
|
Liu |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Страхотно аниме!В топ 3 ми е.Реви,Реви,Реви
Толкова е истинско,екшънско,смешно(на моменти),кърваво,убийствено яко и още,и още....
Обожавам анимето като история и герои.Адски готини патлаци,адски готини битки(особено тази на Роберта и Реви ),много алкохол ( ),близнаци вампирчета и жена,която реже с трион.Какво можеш да не му харесваш?Какво?!
Наистина обожавам анимето,за мен е повече от страхотно.По едно време само ми стана леееко некомфортно като гледах колко хора умират ей така,но бързо се съвзех.А и в последните епизоди говориха ааадски зле английски.Наистина едва не паднах под стола от смях
Не мога обаче да си намеря втори сезон...Някой да може да помогне?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 31, 2007 11:41 am |
|
Liu |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Хъх...значи съм объркала,че това цялото е първи(24 еп.)
*уаааа*
Мерси все пак ^^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 1:49 pm |
|
sashioo |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 9:53 pm Мнения: 294 Местоположение: in your mind ;)
|
Razengan написа: Ще има лио още от него ? Анимето къртеше мивки.
ммда ,3ти сезон ще има ли ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:49 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
sashioo написа: Razengan написа: Ще има лио още от него ? Анимето къртеше мивки. ммда ,3ти сезон ще има ли ?
Нито края показва нещо такова нито е имало такава информация.
Дори и да има вероятно ще е след доста време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 6:57 pm |
|
sashioo |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 9:53 pm Мнения: 294 Местоположение: in your mind ;)
|
dwigga написа: sashioo написа: Razengan написа: Ще има лио още от него ? Анимето къртеше мивки. ммда ,3ти сезон ще има ли ? Нито края показва нещо такова нито е имало такава информация. Дори и да има вероятно ще е след доста време.
според мен точно края показва ,че трябва да има продължение
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 4:38 am |
|
White7ider |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
Ей сегичка го приключих и с ръка на сърцето мога да кажа , че ми хареса , особено последните 5-6 епизода от 2-я сезон. Надявам се да има и 3-ти , защото според мен анимето има още какво да покаже , да не говориме , че Рок тепърва ще разкрива лошата си страна , дано поне тогава му дойде акъла и както каза ludgidia123 да награби Реви . Според мен това си беше и в минус за филмчето , защото при толкова много екшън , убийства и меко казано нецензорни думи една романтична история (малкоо попресилено звучи ) би допринесла към убийствената атмосферата на анимето ......
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|