|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: DBT:!: Sando срещу Usopp - гласуване :!:DBT Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 9:23 pm |
|
Wanderer |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
Изберете победител от този двубой: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=26083Искам да припомня няколко правила: [size=117]"Как се избира победител?"[/size] написа: - Нямат право да гласуват потребители с под 10 мнения.
- Журито може да се меси както си иска във вотa.
- Темата ще бъде активна 7 дена, след което гласовете ще се обявят и ще се излъчи победител.
- Ако няма победител - мачът се записва като равен.
Край на записване на гласове: 30 декември, 23:59 (ще има удължаване ако има свръх-малка активност). Гласувайте за Sando с червено: SandoА със синьо за Usopp: UsoppЗа ваше улеснение, use copypasta[color=red][b]Sando[/b][/color] [color=blue][b]Usopp[/b][/color]
Жури editГласове без обосновка ще се игнорират и няма да се смятат.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 2:06 am |
|
faranar |
|
|
|
Ecchi VS One piece! Е бати тиртаничния сблъсък .
Фенбойщината настрана, това беше най здравия двубой досега. Роулплея беше много добър и от двете страни, но Logrus по се вживяваше и особено последните няколко поста много ми харесаха.
гласувам за Usopp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 10:17 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Sando -роуплеят ми хареса повече
повече действия,повече атаки -нямаше толкова чудене какво да
направи и въпреки това героинята беше изпипана като характер
Роуплеят и ми беше повече интересен и напрегнат
Не на последно място мога да сложа женската си солидарност
...-
Усоп също имаше много проблясъци по време на битката..да напада ли да се крие ли/също един великолепен роуплей/
това с Лъфи и останалите беше много добре измислено
И двамата герои изолзваха шотове и картинки- faye повече-всичко беше добре обяснено и на двамата герои
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 12:16 am |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Usopp
Много добър роулплей, накара ме да искам той да победи (въпреки че попринцип няма шанс )
Освен това тук играе роля мъжката солидарност
Последна промяна Aspirin4o на Нед Дек 30, 2007 8:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 1:59 am |
|
altras |
|
|
|
Sando
Найстина много добра битка, вживяване и изключителен роуплей. Беше много приятно да чета двубоя (по-късно искам пак ^_^). Обаче ( лично мнение) имах някакво чуство че усопп ръководеше парада повечко - вместо инициативата да се предава. Въпреки това Сандо не се предаде и наваксваша по-много оригинални начини, затова гласа ми отива при нея
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 5:07 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Sando е невероятна мацка... една от любимите ми героини от мангите е, но не ми хареса как пишеше faye... беше прекалено студена и сигурна в себе си... Нещо липсваше но иначе добре се движеше и играеше с героинята си =)
Usopp пък според мен бе построен едно към едно с каквото е в анимето/мангата. Използваше хумор, гафове и изобретения, нещо което точно Usopp би направил. А разговорите и репликите на Sanji или crew-a направо ме разбиха =D
И двамата пускаха картинки и двамата играха добре, но може би защото харесвам повече Usopp или заради смешната битка на Logrus ще дам гласът си за:
The greatest captain of all seas~ CAPTAIN USOPP~!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 29, 2007 7:12 pm |
|
faye |
|
|
|
Знам, че не ви се занимава да четете, но утре е уж последен срок Ако нямате какво да правите прочетете битката и кажете дали ви е харесала^^
Благодаря на гласувалите до момента^^
За останалите Onegai!
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:19 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Тюх...виках си да изчакам края на битка и токава да я изчета , ма съвсем забравих ^^'''......много добре сте се справили и двама , но макар и с не толкова голямо разнообразие на атаките , мисля че по-добре се справи faye със Sando .....в реална битка Усоп не би издържал и 10 сек. сигурно срещу нея , така че браво и на Logrus ....и все пак Sando си е Sando
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Имате по-малко от 5 часа да изберете победител, иначе с Faye завършваме наравно Това означава ли че ще си пишем заедно последния пост или ще има два паралелни края
Благодаря на всички гласували за мен, поласкан съм Аз лично щях да гласувам за Сандо, защото много пъти нейните постове ме вдъхновяваха да пиша, а за мен това значи много . Но понеже религията ми забранява да гласувам за противника (била тя и приятелска битка), а доброто възпитание ми забранява да гласувам за себе си ... ми нищо, като се замисля
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 11:44 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Такааааа...... мииииии *чеше се по главата там, където не го сърби^^;;* първо се извинявам за късния пост, надявам се, че не е късно ^^""
Та за двубоя. Значи..... в момента ми е доста трудно да реша за кого да гласувам, особено след последните ходове на Logrus.
Roleplay-ят беше страхотен (двамата опоненти бяха много сладкодумни ), поздравления на двамата (или по-скоро на Usopp ), че потрошихте арената (а и под нея)/земята/почвата ( от титаний!). На бас, че журито не го очакваше
Иначе (сухата) статистика говори:
Картинки:
faye (7) > Logrus (5) (+bonus за faye, че си е играела да направи някои )
(физическа) Сила:
Chun Hyang > Usopp
Бързина:
Chun Hyang > Usopp
(физически) Damage:
Chun Hyang > Usopp (Chun Hyang беше малко снизходителна към Usopp ; за "менталния" damage нищо не мога да кажа, след онзи шамар )
По отношение на арсенала и оръжията, Usopp разполага с по-богат такъв (естествено, то не бяха черупки, игли, газове, тунели и чудесии )
Както казах - roleplay-ят и на двамата беше страхотен, двамата опоненти реагираха много добре. Адмирации за Logrus - "театралната" смърт на Usopp беше покъртителна (strike!) (тук ми се искаше да беше малко "по-драматично" - с монолог от рода на ~~ "Ооо, елате снажни валкирии, да приберете героичната ми душа на Валхала" и etc. + още няколко тръшкания по земята -> щеше да е убиец), а "участието на публиката" бешеее......... няма такова нещо (много добре си пасна към битката, беше забавно да видиш как "публиката" влиза много добре в ролята на жури ~~Какъв чудесен четворен аксел с три премятания и много добро "ТУП" на земята ~~)
НО....гласувам за.....
Sando .... GIRLPOWER PWNs (който не вярва, да провери Shin Angyo Onshi или Hatsukoi Limited (44 стр. ) )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 31, 2007 2:16 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Щях да гласувам за Sando, нооо....
В правото си на жури гласувам за Usopp, защото беше страшно забавен (ето, дори по правилата играя - дадох аргумент ). Така гласовете стават по-равно. //И да, имам право да гласувам след крайния срок - аз съм жури
Обаче равенство след толкова труд и писане е абсурдно, за какво са се трепали толкова героите. => И на двамата ще се запише по 1 победа.
//Това друг път няма да се случи, тъй че се радвайте.
А кой ще напише последният пост в темата - аз.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|