|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 11:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=75.jpg) |
engine |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ми то...да почвам и аз.
Въпрос:Какво ме дразни в Наруто?
Отговор:Плоска история.И героите ме дразнят...Споделям мнението на Сафиир за Саске и само ще допълня,че последния е п.тка.Какво да му харесам?Пред-филърите,в които нашия е толкова жалък,та ми се реве,или шипудена,в който освен локумите гледаме как Наруто и Сай се гледат накриво (и говорят некви псевдодълбоки глупости) а Сакура наблюдава отстрани и току въздиша (и джат-пат се шашка на "дълбокомисието" на нейните съотборници).
И като започнахме със Сакура...както се казваше в един фенфик, преди филърите Сакура беше слаба фенгърла,сега е силна фенгърла,ама си е все толкова глупава... (прощавайте,обаче тая не мога да я понасям).
Въпрос:Какво ме дразни в Блийч?
Отговор:Ичиго ме дразни,къф е прошляк.Нали беше голем пич па гледам,че нещо тоя банкай (който в СС арката беше на пиедестал-много труден и 'сичко) сега е толкова общо нещо като шикай,включително и безполезността.Ичиго без банкай е слаб и бавен...с банкая е точно толкова слаб,ама малко по-бърз.
После идат 'сичките глупци, като например Чадо.Какъв е тоя,както запита СаВа в темата за дискусии на мангата?За какво се бори?Тренира сума време само да иде в Хуеко Мундо и да го спукат от бой па там.Положението беше горе-долу същото и в СС арката.
Орихиме ако не беше тоя неин бетер-божествен отрицателен талант щеше да е абсолютна загуба на ресурси.Трудно ми е да реша кой е по-безполезен от Орихиме и Чадо.
Ишида е малко-по добре от онез двамата,поне успя да пребие Маюри в СС,ама пропадна т'ва момче...
Въпрос:Какво ме дразни в Клеймор?
Отговор:Ми...като започна имах надежди за него,макар и т'ва пишлеменце Раки да ме караше да се протегна в монитора и да го удуша.И като дойде онова място с пробудения,мисля че беше 11еп,надеждите ми се попариха като...абе сещате се.
После беше вече скоростен разпад-поЯвиха се оня абисали,па тоя раки зачезна само за да се появи къде-по пътя на една откачена олифренясала Присила.И за капак края беше абсолютна тъпотия.ДОЛУ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 5:04 pm |
bo74o0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
bo74o0 написа: защо винаги има нещо такова ![Изображение](http://img146.imageshack.us/img146/4067/worlddestructionpl2xn6.jpg)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 5:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Общо ще говороря, но може и да засегна някое друго аниме.
Почти никой от героите не се бие за себе си, няма собствена причина. Винаги защитава нечия друга кауза, нечий други желания и така нататък.
Има страшно много анимета в които героите са заети да си говорят и да си обясняват каква хватка и магия ще използват, вместо да я употребят. Накрая излиза, че от аниме 23 минути 15 минути си говорят, 5 правят ретроспекция на миналите чаптъри и другото са опънинг и клозинг. Ако успеят вмъкват две муните битка, която не е нищо особено.
Фюрари... О как можаха да ми го причинят. Прецакват всичко възможно. Превръщат почти всяко аниме в боза с тия глупости. До 60 епизод май, Блийч е върхът и кърти, но после... Плаче ми се.
Мацките са толкова ревливи и безащитни, че да ти се догади. А когато са по-бойни и могат да се справят без чужда помощ или са безчувствени кучки или в един момент така се пречупват под "напрежението", че се свалят с главния герой при първа възможност.
Бутат чиби елементи като невидели.
Има случей в които героят ту е някакъв сериозен и добре нарисуван и в следващия момент прецакват арта, за да покажат колко е ядосан или нещо такова. Това даже не е смешно в повечето случей.
Както се спомена — някакви пишлемета на по 14-15 спасяват света. О да любимия ми сценари. Даже на повечето не им прави впечетление, че убиват или унищожават. Че как това си е част от тях. Може през 14 си години живот да не е пипвало оръжие, но като го пипне става като бог.
Страшно много анимета са предвидими. Извинявам се за феновете на "Мъртвата тетрадка", но това аниме ме преспиваше. Изгледах го само, за да видя, дали ще ме изненада. О да изненадаме, че беше толкова глупаво направено. Повечето неща ги знаех, че ще се случат и съм скипвал яко. Финала беше толкова глупав, че няма накъде. Героите няма да ги коментирам, изцяло лишени от логича и човешки чувства.
Е май това е.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4977.jpg) |
RICKA |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
|
Напоследък се дразня,че започнаха прекалено много Shojo да пускат(не обичам романтиката).Незнам,но ми се струва,че добрият стар хумур се изгуби някъде,наистина напоследък излизат рядко анимета които да ми харесат.И повечето анимета които са ми грабнали вниманието или в началото са много тъпи епизодите,или първите епизоди са много добри,а след това да заспиш... Няма да повтарям за Naruto,Bleach и другите,защото съм съгласна с всички ви.
Hokuto no Ken-нещо което адски много ме дразнеше е,че нямаше нито една жена която да се бие добре и имаше доста повтореня.
GunxSword-Първите епизоди много добри,но натам не си заслужаваше да го гледам.
Brave Story-Прекалено дълго аниме,липсваше оригиналност на исторята и пътуването не беше добре реализирано.
Тsubasa Chronicle-с удоволствие бих убила главната героиня.
Vampire Knight-прекалено наивна героиня.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 1:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21787.jpg) |
gaara_dreamer |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
много Echhi
Bleach точно на най-интересното и пуснаха филър...и при това тъп филър аз си почнах мангата и даже я прочетох вече.няма да ги чакам...яяяя
Naruto Shippuuden много бавно върви беее и са ужасно нарисувани...Наруто има бати задника а Сакура е като некакъв травестит ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а да и нещо бати драматичното стана вече няма смешки еми само некви простотий ...сички станаха емота
Hell Girl всеки епизод една и съща история една и съща...направо заспивах...добре че стана по-интересно към края
Vampire Knight ужасно бяха нарисувани в последните епизоди и са ужасно смотани в анимето...в мангата по стават ама в анимето....
Elfen Lied какво става накрая
Death Note супер якото аниме ама защо го развалиха точно накрая??!!?!?бати тъпата смърт!!трябваше да е нещо по-такаа а не гръмват го и Ryuuk го написва в тетрадката си
Higurashi no Naku Koro ni първите епизоди добре ама натам....даже не го догледах...
Zero no Tsukaima еми добре ама Луиз защо само го тепаше Сайто???и то за глупости...мъж е какво очаква ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) само нея ли да гледа ...
това е за сега....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 2:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Я една много интересна тема и аз съм я пропуснал ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Не знам за вас, ама напоследък много ме дразни тъпата реплика: Аз съм твоят противник! ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Двама се трепят идва трети изцепва я и хайде, единият отстъпва и другия заема мястото му??? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Къде сте го виждали това бе, вместо да се обединят и да му натрошат кофата ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Ама трябвало да им е трудно или въпрос на чест! Каква чест, в някои сериали на такива изпълнения попаднах, че честта им е направо смешна. Другото, някой като падне на колене да моли ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Трябва да се уважаваш сам, за да те уважава противника. Дори да те смажат, дори да изгубиш приятелите си и всичко, по-добре да умреш прав, отколкото да живееш на колене ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Това последното е народна поговорка
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 12:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Не е свършена. Ще има втори сезон, само чакат да свърши мангата и да го направят ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .
(убедена съм че го прочетох някъде, но не мога да дам точна информация откъде)
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 1:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
не обичам когато рисуват геройте семло, тъпо и най-вече като чибита с цел по-комедиен ефект ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) тук таме добавя доста свежест, но когато почнат герои през цялото аниме да са фън нарисувани като чибита и да се кълчат тъпо нарисувани с някои от типичните аниме начини просто като че ли отнемат от живота на аниметата (пример perfect girl evolution - sunako, почти винаги е гадно чиби) и в някои от по-лошите случаи дори ги правят да изглеждат много близко до детските, Tengen Toppa е добър пример как може да се постигне свеж комедиен ефект без да са нарисувани гадно
иначе като цяло нямам други големи проблеми с аниметата, имам проблеми с хората които флеймят най-добрите анимета, например че са нямали история, еми някой анимета не са добри заради "дълбоката" си история и никога не са правени за да се харесват с неща които според вас са проблематични и на места липсват, но ще си трая
не мисля да опонирам никой, тъй или иначе няма да схванете, но виждам как се флеймят някои страхотни заглавия, не само в тази тема
то като цяло е малко проблематично да се дискутират анимета щото всеки си има собствено мнение което не се променя със спор
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 8:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16715_1242046415.gif) |
Diagram |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 23, 2007 10:21 am Мнения: 104 Местоположение: Behind... YOU!
|
@gaara_dreamer Не съм съгласен за Death Note, точно това му е уникалното! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Както те държи в напрежение и изведнъж... БАМ... във всяко друго аниме щеше да се случи, както ти искаш, но не и в това.
Какво ме дразни в аниметата, като общо се дразня на историй, развиващи се извън Япония, за пример две убийствени анимета - Hellsing в Англия и Monster TV в Германия ( тоя монстър съм му в началото ама ... дано да загрее малко повече ), та както и да е, в други страни, а всички говорят на Японски... ОМГ ок в монстъра поне пишеха на немски, ама в Хелсинг...
Berserk - Да му еба мамата, убийствено аниме, а края е... нямам думи. Не мога да чета манга или поне на ПЦ-то, а с този край ме принуждават...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|