Манга Мезе Какво похапвате/ви се ще да похапвате, докъто си четете мангата. А какво подпийвате, докъто си четете?
Сега, знам че ви трябват ръцете при тази дейност, но спокойно и с една ръка може да се оправя човек, а че и без ръце дори. Автоплей/слайдшоу или натискане на спейса с крак/лакът/нос/око не е проблем ;Р
Аз лично - пуканки с количка Или пък картофки/чипс Фъстъчките да не забравяме с биричка...
A вие? Ограничавте ли се от ядене/пиене при четене? Или предпочитате цигарка/кафенце?
Ами аз главно за пиене - количка, горещ шоколад/нескуик/капучино
и понякога нещо за гризкане - солетки или ябълка, но да не е чипс, защото все ще натисна някой бутон с грешната ръка и ще изцапам клавиатурата
Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 4:49 pm
crazy_little_crow
Ми нямам точно конкретно, аз всичко (мога да) ям докато чета !
Но ако ми сложите еднокилограмов пакет слънчоглед и готина манга на компа, ще го изчопля без дори да се усетя. Мисля, че той най-ми се услажда в такива моменти
най-често чипс но и шоколад но много рядко, по-често срещано явление при мен е да ям спагети като чера не че е много удобно
ма какво да се прави но фаворита си одтава чипс
Заглавие:
Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 1:01 am
Kitsune~
Шоколада е деликатес за по-хубавите манги Иначе също и солетки, плод, бисквитки, ецт ецт.. Аз така или иначе си ям пред компютъра, тъй че.. понякога се получава малко свинско царство от хартийки и обелки, но все пак виждам монитора >.<'
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения