|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Unstoppable Marriage [K-Drama & K-Movie] Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 1:15 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Screen 1, Screen 2, Screen 3, Screen 4, Screen 5
*Unstoppable marriage*
Title:못말리는 결혼 Year: 2007 Genre: Comedy / Romance Country: Korea Playtime: 105 min Director:Kim Seong-wook (김성욱) Cast:Kim Soo-mi (김수미), Im Chae-moo (임채무), Yoo Jin (유진), Ha Seok-jin (하석진), Ahn Yeon-hong (안연홍), Lee Jae-goo (이재구), Seong-eun (성은)
Info: http://www.hancinema.net/korean_movie_U ... rriage.php
Website: http://www.weddingnono.co.kr/
Trailer: mms://mmc.daumcast.net/mmc/2/movie/trai ... l_700k.wmv
MV: mms://mmc.daumcast.net/mmc/2/movie/mvid ... V_500k.wmv
Plot summary: Eun-ho, a daughter of Ji-man the Feung Shui expert who lives up to tradition inheritance, and Ki-baek, the only son of Mal-nyon who is both a tycoon in Kangnam-gu and a leader in luxury, rode a paraglider and had an minor accident. They grew up and live in the different backgrounds so that they fight like a cat and dog over everything. Even though they hate each other, at the same time, they come to fall for each other and become a couple. The only matter is to obtain each family’s consent.
Download Link: CD 1 / Sub CD 2 / Sub
#######################################################################
.::Unstoppable Mariage::.
Заглавие: 못말리는 결혼
Заглавие (english): Unstoppable Marriage
Формат: Sitcom
Жанр: Комедия / Romance
Епизоди: 125
Телевизии: KBS 2 HD
Период на излъчване: 2007-Nov-05 to ?
Ден на излъчване: Mondays to Fridays
Официален сайт: http://www.kbs.co.kr/drama/nowedding/
Drama-Wiki: http://wiki.d-addicts.com/Unstoppable_Marriage
Участват:
Seo Do Young as Wang Ki Baek (1st son) Park Chae Kyung as Goo Mi Ho Kim Jung Wook as Cha Joon Ho Jung Da Young as Chae Jung Soo Kim Dong Wook as Wang Sam Baek (3rd son) Kim Soo Mi as Shim Mal Nyun / Madam Shim Im Chae Moo as Goo Gook (Mi Ho's father) Lee Jung as Wang Lee Baek (2nd son) Lee Jae Jin as Wang Sa Baek (4th son) Kwon Yu Ri as So Shim Nyeo Choi Soo Young as Eong Tung Nyeo Kim Hye Na as Goo Hye Joo Yoo Yeon Mi as Kim Ock Hwi Kim Isak as Aida
Резюме:
Madama Shim има четири сина. Те се казват Ki Baek, Lee Baek, Sam Baek, и Sa Baek. Най-големият син на Madam Shim, Ki Baek се влюбва в Goo Mi Ho, дъщерята на нейния враг Goo Gook. Wang Sam Baek е третия син. Той се влюбва в Chae Jung Soo, много красива 23-годишна студентка хотска-управителка в хотела на майка му. Eong Tung Nyeo е сладко и непохватно момиче, което винаги се спъва когато се опита да се обясни в любов, докато So Shim Nyeo е момиче, което винаги се забърква в трудни ситуации винаги щом се опита да признае чувствата си. И двете се влюбват в четвъртия син Sa Baek. Обаче Sa Baek си пада само по възрастни жени.
*Драмата е адаптирана от игрален филм със същото име, в който участват Eugene и Ha Suk Jin. Kim Soo Mi играе майката на Ha Suk Jin във фипма. *Драмата е ежедневен ситком.
Download Link: Episode 1 / Sub..........Episode 21..........Episode 41 Episode 2 / Sub..........Episode 22..........Episode 42 Episode 3 / Sub..........Episode 23..........Episode 43 Episode 4 / Sub..........Episode 24..........Episode 44 Episode 5 / Sub..........Episode 25..........Episode 45 Episode 6 / Sub..........Episode 26..........Episode 46 Episode 7 / Sub..........Episode 27..........Episode 47 Episode 8 / Sub..........Episode 28..........Episode 48 Episode 9 / Sub..........Episode 29..........Episode 49 Episode 10 / Sub..........Episode 30..........Episode 50 Episode 11 / Sub..........Episode 31..........Episode 51 Episode 12 / Sub..........Episode 32..........Episode 52 Episode 13..........Episode 33..........Episode 53 Episode 14..........Episode 34..........Episode 54 Episode 15..........Episode 35..........Episode 55 Episode 16..........Episode 36 Episode 17..........Episode 37 Episode 18..........Episode 38 Episode 19..........Episode 39 Episode 20..........Episode 40
......................................................................................................
N'Joy!
Последна промяна zdzdz на Сря Май 14, 2008 8:01 pm, променена общо 46 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 2:11 am |
ukio |
|
|
|
Сигурно ще е много забавно. Помня как нямах търпение да гледам Nonstop, когато го давоха преди години. Толкова беше смешен. Lee Jung играеше в един от сезоните. Вероятно и тук ще ни кара да се смеем. Kim Dong Wook също ще го видим. Тази ситком ще бъде дебют за някои деца от новоизгряващите групи в Корея.
Благодаря!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 1:20 am |
ukio |
|
|
|
От втора серия се появява Kim Isak, която пееше в дуото Isak N Jiyeon, а сега е водеща на предаване по Ариранг. Изглежда тя ще бъде учителка по английски на мадам Shim.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 10:50 am |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Има субс за 3еп.
Edit: И за 4 еп. също.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|