|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 11:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 11:39 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Разбира се.
До момента съм получил снимки от следните участници :
Xelloss
dream_dragon
faye
KaFFe
Hinata_Foxy
§amara
Anateq
theDarkSite
Mephisto
Ще добавя и моите три снимки.
Ако има още желаещи - да ми пратят снимки, преди да е изтекъл срокът.
Последна промяна Mephisto на Нед Дек 09, 2007 11:47 am, променена общо 2 пъти
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 11:46 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Вижте сега, не знам за каква точка говорите, честно да си призная, не ме и интересува.
Има си тема като слънце, в която бях обявил преди 10 дена, че събирам снимките за фотографския конкурс и който желае - да се включи, да предаде своите отново на мен. В този ред на мисли колкото този конкурс, който днес ще започне и за който ще дам срок, е продължение на този на Ред, толкова е и мой. Срокове няма да се удължават. Правилата ги има написани от доста време.
---------------------------------------------------------------------------------
Така, сега официално обявявам, че събирането на снимки приключи.
До обяд днес ще пусна три теми. Във всяка от тях ще пускам снимките по жанрове и по автори, за да се гласува за тях. Ще дам и достатъчен срок за гласуване. Всичко е доброволно. В темите освен, че можете да гласувате, ще можете и да коментирате снимките.
Пожелавам успех на всички записани участници.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|