Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Незаслужаващите си, прехвалени заглавия
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 6:16 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тук посочете заглавия, които са били хитови, много се е дуло около тях, но за вас са нищо повече от некачествена тоалетна хартия. :? Посочете и защо, естествено.

Примерно, за мен 300 е мн зле. Единственото хубаво на тоя филм са бойните сцени, на които се чувствах като на старуорс =/ Абсурдни ефекти, грозно представяне на историята и общо взето, само дето изкара 4-5 култови реплики, които още дълго ще лъркват нета..

Айс Еидж и въобще всичките дисни/пиксар БОКЛУЦИ, които се третират за някакви невероятни и смешни анимации. Нито ми бе смешно, нито интересно =/ С възможността на съвременните компютърни анимации, просто ме е гнус да гледам такива продукции. За дечицата си има все още 2Д анимация, която е достатъчно изкривена назапад.... ма то то си върви заедно... и тая и тая анимация.. са толко зле че.. =/// Но едно време не беше така!

Профил  

Заглавие: Re: Незаслужаващите си, прехвалени заглавия
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 6:24 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Айс Еидж и въобще всичките дисни/пиксар БОКЛУЦИ, които се третират за някакви невероятни и смешни анимации. Нито ми бе смешно, нито интересно =/

Начи чуя ли та още веднъж да кажеш нещо против Епохата (особенно катерицата) Идвам с резачката ОК ?

Иначе да повечето дисни/пиксар са глупави
АМА ЗА ЕПОХАТА ЧУ ЛИ КФО ТИ КААМ (мммда да живее правописа ми )

ПП: За катерицата Убивам даже и модератори :twisted: :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 6:40 pm 
Аватар

Честно почти всеки който изгледам.
Пример Американските пайове, Страшните филми.(хм чакай тея не съм ги изтърпял целите май не влизат). Но някой наистина касов филм който да се шуми много за него и да съм го гледам, хм. Карибските пирати 3 (май последния игрален филм който гледах). Не да беше лош но просто. Историята липсваше нещо. Ефекти актьори, ма на то май всички в игралното кино в наши дни залага на това. Единственото което беше интересно е песонажа на капитан Джак.

Аз пък какво ли съм се разписал в раздел от който не се интересувам :D

@immortal_demon а админи убиваш ли ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:04 pm 

Как да пропусна възможност да нафлеймя американското ( не казвам западно ... всички филмови боклуци, които ги въртят идват от там все пак)

Ледената епоха SUcks Ass xD btw

Много се дразня на един определен вид американски филми ... където има малко смисъл и малко история и принципно по-малко ... и изведнъж ...прааас шедьовър , всеки говори колко било яко, колко било гениално, неповторимо просто защото един от сегментите в шибаните им филми е обърнат наопаки ... но си остава същата боза. Мразя клишетата ... смешния негър, готиния пич, тъпата мацка, сдухания зубър, и прочеее.

Пайовете съксваха мн яко... сещам се за купчина корейски комедии ,които биха ги заринали в дън земя.
Всичко анимирано на запад ... сега старите дисни филмчета си бяха ок ... там далматинците, цар лъв , гумените мечоци патетата ... абе беше яко фън.
Но сега ... компютърно анимирани с отвратителен керъктър дизайн... и отвратителна история ... имаше едно за някакво семейство супер герои ... отвратително беше... или това с едни талъсъми ... ужас.
Продълженията на стари филми ... мразяяяя ...
Карибски пирати е само Джони Деп .... нищо друго ... да му слойат една панделка и да го снимат пак ще се продава.
Ерагон съкваше пишки мн яко, Нарния ... също съкваше пишки ...
Общия знаменател ... спасяваме света ... мн ме дразни.
Rip-off- овете на азиатски хорър филми и игри също съкват пишки...

300 ... леле ... помня като на единия му отрязаха главата ... тялото му стоеше като кукла ... 10на секунди преди да падне ...беше мн лейм ... филма като цяло. И какво му било оригиналното ... бият се 15 мин ... иджа некав изруд ,... бият се 15 минути .. някав изруд. Моля моля ...

Ние сме американци ..спасяваме всичко всички ни обичат ... няма по-досаден скрийн персонаж от този на американския войник сражаващ се в името на мира ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:54 pm 

Трансформерс и Ерагон

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 9:04 pm 
Аватар

последно време почти всички филми с огромно реклами са пълна боза направо човек да се чуди какво а гледа обаче за последните години най-големите ми разочерования бяха Карибски пирати 2 и The Vilige просто при тези два филма ме е яд че съм ги гледала особенно втория дето толкова го хвалех но какво да се прави като хората вече нямат добри идеи :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 9:26 pm 
Аватар

В главата веднага ми цъфва Трансформърс.Лелеееееее няма такива хвалби по такъв БОКЛУК!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 10:11 pm 
Аватар

Цитат:
Мразя клишетата ... смешния негър, готиния пич, тъпата мацка, сдухания зубър, и прочеее.

Току що описа 90% от американските филми.
Die hard - супер малоумен филм. Най много ми хареса 3. Самата идея на филма е готина, но СУПЕР МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ филми, в които добрия избива 50 60 100 от ло6ите. Да не споменаваме "4" където уби хиликоптер с кола и самолет с нокторезачка.
Уди Алан - ми тука може и в мене да е проблема защото неговите филми се водат комедия. За мене са с 2 думи глупави.
Тоя американския актьор с бялата коса дето се снима в "Голо оръжие" ( не мога да се сета как се казва ) ми и неговите филми не ми харесват.
Имаше една поредица филми с 2 ма полицаи 1 ния негър другия бял ( мисля 4е бяха 3 или 4 филма) пак глупостти.
За паяовте и тн "младежки филми" - те са друга категория. Наистина ме съмнява някои да може да ги нарече Велики. Това са филми които гледаш за да разпуснеш и да се посмееш, без да се мъчиш да отгатнеш кои е убиецът във филма.
Тъпо е наистина че много от филмите които са по кината са толкова прехвалени. Много малко триологии са толкова готини че да кажеш "Трета част е по готина от първа" Какво стана с Матрицата. Първия филм беше невероятен, а 2 и 3 та част гледахме само компютърна графика ...
Затова вече не гледам телевизия. Писнало ми е 90% от филмите да са Добрия, лошия, тъпото копеле и готината мацка. Стойностните филми се броят на пръсти, филми които човек гледа и си казва "Егаси филма". И после гледа пак за да се наслади на актьорско майсторство история и т.н.
Затва гледай си Discovery Chanel и тва е !
едит: Забравих да кажа за типа филми, единствената цел на които е да покажат "напредналата технологоя за компютърна анимация". Трансформерс анимацията от 1990 > от тоя боклук по телевизията.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 2:08 am 
Аватар

NI4KO написа:
Ерагон

Че кой е хвалил Ерагон бре :lol:
Те такива надигания от сорта на "Касов разбивач на годината" и "Абсолютния Хит" на годината ги преписват на всеки малко по-високобюджетен филм. Пък и Ерагон още има да излизат части, може и да се развие в нещо интересно... за надценен филм приемам, някой за който се говори дълго след като е минал за пример за хубав филм... Може би Троя и 300 са хубави примери, ама в крайна сметка и за тях не се тръби чак толкова дълго...
Обаче и аз ще скачам на бой на всеки който одумва съблезъбата катерица !!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 12:51 pm 
Аватар

Прекалено много са!
Например Трансформърс и Великолепната четворка. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 2:29 pm 
Аватар

Dragon wars - Тъпотия!!!! Има специални ефекти, но сюжета е от зле, по-зле!
Спайдър мен
Хари Потър 5 Изображение

Сега за тези се сещам :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 5:41 pm 
Аватар

Беулф , Трансформърс и Нощна Стража

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 10:31 pm 
Аватар

Да не забравяме и Хари Потър!Мега тъпи филми,а какви очаквания имах за тях... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 6:30 pm 
Аватар

Sunlance написа:
Беулф , Трансформърс и Нощна Стража

Нощната беше яка....дневната яко зле беше -.-

Беулф беше мега тъп наистина
Хари Потър наистина ми уби всякакво желание да зема и да прочета 7мата книга -.-
Костенурките нинджа очаквах да са по-добре... :o
Ерагорн.....едвам издържах филма, добре че беше една фрка и само обсъждахме как онова синиото пламъче от магийте му, наподобяваше чакрата на наруто, а събранието на народа там е као в Матрицата....-.- буза....

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 7:52 pm 
Аватар
Културовед

Shadowcat написа:
Беулф беше мега тъп наистина

напълно съм съгласен
тва беше филма за който ще съжалявам най-много, че дадох пари да го гледам на кино :roll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 4 [ 49 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]