|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 11, 2007 10:36 am |
|
nem13 |
|
|
|
10= Yammi
9 - Aaroniero Arruruerie - Буркана, който Рукия нацепи
8 - Szayel Aporro Granz - този който Маюри ще намели
7 - Zomari Leroux - този, срещу който се бие Бякуя, с Гемелос Сонидо
6 - Лупи, Гримджоу му откъсна торса, след като Тошко го смаза със Сеннен Хиоронмару
6 - Grimmjow Jeagerjaques - него всички си го знаем
5 - Nnoitra Jiruga - него също - маниакалната мека китка с брадва вместо нормално занпакуто...
4 - Ulquiorra Schiffer - тъжния рапунцел със зелените линийки
3 - Neliel Tu Oderschvank - Нел. Бивша 3-та Еспада, щеше да убие Ичиго от гушкане и намели Нноитра за около 20 сек.
Следващите не са известни по ранк
Halibel - Единствената жена Еспада в момента, една такава руса, къса коса, чиито остатъци от маската са закрити от широка яка. Видяхме я на събранието на Айзен-чама.
Stark - мъж, висок, дългуч такъв, много мързелив, прилича на онзи женкар, капитана на 8-ма дивизия
Дъртака - единствения неназован Еспада, дърт и брадясал тип.
Преварон Еспада, бивши еспада:
Dordonii Alessandro Del Socacchio - пича, който Ичиго наби съвсем в началото и му беше благодарен, че му е показал банкай и маската си, въпреки че не е имал нужда. Leave your chocolate here, ninno" - СУПЕР яка реплика. Бивша (предполагам по номера му 103) 3-та Еспада.
Cirucci Thunderwitch - бивша 5-та Еспада, отново предполагам по номера й, тази, която Ишида понатупа, и закова със Зееле Шнайдера си. (Ебаси дебилния навик, да кръщават неща с немски имена)
Gantenbainne Mosqueda - афрото, бивша 7-ма Еспада, който се маа срещу Чадо и му помогна да разкрие и двете се ръце на макс, сиреч да вдигне левъл. Вярващ. Опита се да му помогне на Чад накрая дори.
ПП: Всъщност само Cirucci от преварон Еспада не беше дружелюбна към наш`те хора. Останалите им помогнаха, като забавиха скелетната маска и бандата на екзекуторите, които не ми е ясно какво правят.
ЕДИТ: Сега разбрах. Екзекуторите разчистват. Всичко. Те са убили и двамата преварон Еспада, които са победени от Ичиго и Ишида съответно...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 11, 2007 11:36 am |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Стори ли ми се, или новата глава беше изключително кратка?
Както и да е, по темата - Според мен Бякуя ще смели еспадата негър (въобще не се сещам за име)... А колкото до онези болните анализатори - мисля, че тази битка ще я гледаме поне 3-4 (ако не и повече) глави...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 10:00 am |
|
PA3YM |
|
|
|
хмм - имаме си бой между безрасъдни животни Зараки - Нойтора
имаме си между маниакални гении - Апоро - Маюри
имаме си и умерено екшън-правеж-who looks cooler между Бякуя и Лос Негрос
и всичко това ще се проточи за два месеца май
опитвам се да гледам позитивно, щото ако се отегча още от сега - незнам след месец как ще плюя мангата - а тя не го заслужава
най-интересен ще ми е този бой:
щото може да видим нови неща, пък и диалозите им радват - другите екшън и lookin' cool е яко ама сме ги виждали вече
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 1:58 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Остави се, ега ти нашествието си организира СС в УМ . Само че си мисля, че това е спасителна операция и нямам предвид Орихиме. Старецът се е притеснил, че Земята ще остане без охрана и е пратил няколко капитана да спасят Стролбери кун . Дано да не зарежат цицорестата мадама, защото ще е голям коз в ръцете на аранкарите.
Иначе Бякуя сама си ми е слабост на мен така че най-интересния двубой за мен е неговия с Лос Негрос (прякора кефи).
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 4:54 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Браво бе, ебати и мангата не струва в последните чаптъри носим и ракия
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|