|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 9:25 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Moon написа: никво ново правило няма... не си чел правилата МЪЛИИИИИИИ някви кюфенца за подкуп, а? още един човек да се оплаче и веднагически те изключвам
Стига бе, аз гласувах за фолена по собствена воля, никви кюфтенца не е предлагал.. тцтц пак се прецаках
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:02 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
crazy_little_crow написа: Гласувам за Oni_no_ko Предпочитам тъмните сигнатури с бишита... моя слабост
Предателка
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Ми явно за някои вагината ти не е толко привлекателна
Или не обичат кюфтета xD
Миси за гласа, CLC
Благодаря и на останалите, които гласуваха за мени ^__^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:16 pm |
|
animefen2007 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 8:34 pm Мнения: 2350 Местоположение: Пловдив
|
Aspirin4o написа: Darkstalker написа: Иначе кви пари вървят гласовете в тая тема ? Пращайте отговорите на ЛС, че Moon иначе ще се сърди
Глас = 3 кюфтета + кола За повече информация на телефон 0555-folen8554
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:29 pm |
|
AirGear |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
elizabeth99 написа: И пак никой не гласува за мене... elizabeth99 написа: ...А,и любопитно дали ако си сложа гола мацка и перверзен надпис на профила някой ще гласува за мен в следващия конкурс?
Don't thing so...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 11:10 pm |
|
Divinity |
|
|
|
elizabeth99 написа: И пак никой не гласува за мене... elizabeth99 написа: ...А,и любопитно дали ако си сложа гола мацка и перверзен надпис на профила някой ще гласува за мен в следващия конкурс? гаранция
така или иначе, важно е на теб да ти харесва профила ти, пък другите да ъъ похапват патладжан
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 11:14 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Divinity написа: elizabeth99 написа: И пак никой не гласува за мене... elizabeth99 написа: ...А,и любопитно дали ако си сложа гола мацка и перверзен надпис на профила някой ще гласува за мен в следващия конкурс? гаранция така или иначе, важно е на теб да ти харесва профила ти, пък другите да ъъ похапват патладжан
Devinity - 100% RIGHT!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 12:09 am |
|
Harada Risa |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Nilion написа: Divinity написа: труден избор, всички са много добри все пак - Nilion, с подгласник Lightning (да, имам фетиш към мацки с червени очи ) weeee i have a vote ^^ *hug* и аз гласувах за тебе *feels ignored*
elizabeth99 написа: yeeey ^^ doomo arigato
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 12:28 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
thefolenangel написа: Divinity написа: elizabeth99 написа: И пак никой не гласува за мене... elizabeth99 написа: ...А,и любопитно дали ако си сложа гола мацка и перверзен надпис на профила някой ще гласува за мен в следващия конкурс? гаранция така или иначе, важно е на теб да ти харесва профила ти, пък другите да ъъ похапват патладжан Devinity - 100% RIGHT! Мхмммм...някой ден бих го направила дори и да няма конкурс само за да ви видя реакциите ...Иначе сте прави...мерси ^___^ Harada Risa написа: elizabeth99 написа: yeeey ^^ doomo arigato [/size][/color][/b] И Risa,сладур,няма защо...
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 11:39 am |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Harada Risa написа: Nilion написа: Divinity написа: труден избор, всички са много добри все пак - Nilion, с подгласник Lightning (да, имам фетиш към мацки с червени очи ) weeee i have a vote ^^ *hug* и аз гласувах за тебе *feels ignored*
гомене пропуснала съм да видя
за тебе
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|