|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: вярвам Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 4:12 pm |
|
SasukeFOREVER |
|
|
|
Mermaid написа: Аз вярвам в глобалното затопляне и ме е страх, че наистина става зле. Да му се не види, никой ли не го е грижа за природата или поне за хората! Работата не е преувеличена; учените нямат изгода от това да ни плашат без причина. Пък като гледам хората и не се трогват много. Ще видим какво ще стане.
ами има и хора , които ги е грижа ... аз лично не мисля , че правя кой знаи какво но.... все пак .....
|
|
|
Заглавие: Re: вярвам Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 4:13 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
SasukeFOREVER написа: Mermaid написа: Аз вярвам в глобалното затопляне и ме е страх, че наистина става зле. Да му се не види, никой ли не го е грижа за природата или поне за хората! Работата не е преувеличена; учените нямат изгода от това да ни плашат без причина. Пък като гледам хората и не се трогват много. Ще видим какво ще стане. ами има и хора , които ги е грижа ... аз лично не мисля , че правя кой знаи какво но.... все пак .....
ДИШАШ! СИГУРЕН СЪМ! Веднага спри!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вярвате ли в глобалното затопляне... Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 7:27 pm |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
ми... не вярвам Цялата тая паника е една машина за пари. Държави като нашва (включителнои нашта) биват ГЛОБЯВАНИ за СО2 емисии над квотите - втф? Спират от продажба обикновените крушки - ВТФ? Карат ме да плащам висок данък за това, че колата ми е без катализатор, въпреки че е на газ - ВТФ? Еко организациите печелят СОЛИДНИ пари от цялата работа. Айде да си изясним няколко факти: Пожари стават в природата непрекъснато, не са нещо от вчера. Не е нужен човек, за да запали горски пожар! При изригване на един вулкан се отделя повече прах, пепел, въглеводороди, сяра, въглероден диоксид от колкото работата на един ТЕЦ за ГОДИНИ. Дърва, въглища, други горими материали са горени за отопление на човечеството от както е бил открит огъня. Всеки жив организъм на тая планета отделя СО2, метан и други "парникови газове". Дърветата използват СО2 за фотосинтезата си, при това колкото повече има СО2 в околната среда, толкова повече фотосинтезират и обратно. Демек, високото ниво на СО2 води до по-буйна растителност. Да, отделят се всякакви лайна от индустриалната дейност на човечеството, но на фона на цялата планетарна екосистема това е толкова незначително, все едно да запалите свещ в самолетен хангар и да твърдите че се затопля от нея. Не си мислете че Земята е затворен обект, който не се влияе от галактическото лъчение, електромагнетизъм, гравитация... Човека само си четка самолюбието като мисли че участва в тея процеси
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вярвате ли в глобалното затопляне... Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 3:07 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|