Играта е главно 1 момче с 6 момичета, но тук героите ще са повече http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=24903 тъкмо се каня да тегля raw, на 2ри епизод не ми тръгнаха субтитрите (само с VLC стана) и го гледах без превод, диалозите им са типични и всичко се разбира
Заглавие:
Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 7:47 pm
lameraa
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
ММм това аниме взе доста да ми харесва... Няквоо.. гледа ми се такова аниме...
хм, каката явно ше се набара с тоя големия пич.. Ааама тия главните са такива сдухльовцииии //ма може би и аз на тия години съм бил така ;R Ма са мн мацките, хич не обичам така! Има да кисна после по имиджбордове...
Мм това си мислех да го гледам и чак сега се сетих. Дръпнах 3те епизода и гледам Мао-нее била онова сладко момиче от профила на Саян^^.
Иначе е някакво красивичко и разпускащо. Всичките момичета са супер симпатични и никоя не ме дразни /О.о/. Момчетата не ги бива много, но се търпят. И най-важното-не е харем, всеки си има по някого
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 11:16 am
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
отвори му се парашута на кай. Като цяло анимето е доста радващо, но малко се дразня, че нещата с Казуки вървят бавно. Неговата мацка ми е ултра хипер мега странна. Чудна какво ще стане между двамата.
_________________ Не успях да ти оправя спирачките, но пък ти усилих клаксона.
Анимето ми грабна вниманието още с първия епизод и все повече и повече ми харесва Нз за вас но една от любимите ми части е как свършва епа и започва ED-a - обикновено свършва по страхотен начин Любим герой? ми нз радва ме умното момиче - надявам се скоро да се разкрие мистерията около нея ^^
Анимето ме кефи се пак е училищно ама не мога да разбера кой е главния геой по описанието би трябвало да е Коучи а не този Казуки ама него го дават мн повече от Коучи и доста момичета го харесват
Добре, че Кай поне действа бързо. Обаче срещата им я дадоха много накратко и даже Кай да е симпатичен и с интересен /горе-долу/ характер, ама те почти не си говорят..Няма ли да й е скучно на Мао-чан с него се притеснявам Ааа онова момичета на главния ме изкефи с тия книги все за самоубийства. Що за книги чете това момиче
//i hate jazz ~_~" Трагедийни самоубийства ужст А тоя сдух с червената коса не можа ли да я покани на среща, ми тряяше така да изцепи. То верно, че момичето не е мн в редиците, ама.. ако продължиш експеримента, той си остава само експеримент, бакайаро -_- Жал ми е за футбалерката, мн е готина
Това с ученето ме уби, искам и аз да мога така . Получила малко мотивация и айде за 1 ден в топ 10. На всичкото отгоре толкова лесно реши пак да учи след като се беше отказала напълно. Мао-нее може всичко О.о
А Кай мн странно се прояви като каза, че можела с него да учи. Да не се окаже и той гений под прикритие или е просто ревнивец..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 74 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения