Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Safiir написа:
vegetosayajin написа:
не убиждай ДБЗ че ми е сефте от аниметата и си го подкрепям навсякъде кадет може иначе блийч нещо от началото даже не ме изкефи
Едит:забрави покемон
Не, не съм забравил покемон. Казах точно тези три защото обикновено фенбойчетата са фенбойчета на едно от тези три. Относително малко са фенбойчетата на други анимета.
Ооо има има - като цъкаш другия отговор =)
Леко е абсурдно ледчо да спечели, направо нз как толкова гласове има...
да не би и тука да има +30 еднакви вота?? тва би изяснило нещата... =)
_________________ My future sig is here.. but you can't see it, because it's from the future
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 11:05 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Furukaze написа:
Ооо има има - като цъкаш другия отговор =) Леко е абсурдно ледчо да спечели, направо нз как толкова гласове има... да не би и тука да има +30 еднакви вота?? тва би изяснило нещата... =)
уви истината е далеч по болезнена ...
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 23, 2007 1:37 am
IvCHoy
Souten no mukou
Абе оня ден Гацо водеше с 7-8 гласа, а сега... блях...
/me (puke)
Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 6:52 pm
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Време е за злорадство!!!Мухахахахахаха да ви е ГАДНО !!!! Колко съм доволен ,че това белокосо л:censored: отпадна.Са Гътс и да отпадне в следващия кръг, няма да съжелявам след като вече е стигнал до тук.
CLC без такива обиди ....
Време е за злорадство!!!Мухахахахахаха да ви е ГАДНО !!!! Колко съм доволен ,че това белокосо л:censored: отпадна.Са Гътс и да отпадне в следващия кръг, няма да съжелявам след като вече е стигнал до тук. CLC без такива обиди ....
@ коментара ти за аватара на доп3 лол твоя сет не е фенбойски в полза на берсерк така ли о_O
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения