|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 30, 2008 11:16 am |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Вчера изгледах последните 4 епизоди на това АНИМЕ. Едно от най-яките неща, които съм гледал през живота си. Това аниме е уникално, имах чувството че ще спре на 4 места, но все продължаваше и историята стана от яка още по-яка. Все пак това бях най-големите роботи въобще и най-големите битки водени някога, и толкова много GAR.
Накрая цялото ми нахъсване от анимето беше просто затрито от ОНЗИ отвратителен край и епилога. Ба как ще умре Nia бре - аре дразнеше ме от начало ама все пак. Бахти на Simon не му ли е гадно - 1во родителите, после Kamina и ся Nia. Накрая GAINAX направо са го превърнали в някъв Hermit, клушар - егати. Барем да се бяха взели с Yoko, тя толкова много искаше да има деца, аре 1-ти двама умряха след като я целунаха - трети път за щастие.
Тоя край още немога да го приема.
Иначе анимето си имаше и своите черни точки:
1) Ролята на жените - половината бяха eye-candy, небяха задълбочени персонажите им, непретърпяха развитие и не взимаха такава голяма роля. Yoko можеше да стане една от водещите в това аниме - момиче с Short temper +big gun+the best sniper+big boobs, за сметка на това са я уставили и са й намерили работа като даскалка. Nia си беше просто момичето което трябва да се спаси.
2) Физика - ма' колко народ няма да се съгласи и ще вика по последните епизоди.
3)Половината от героите сякаш станаха ненужни - 24 и 25 епизод почти цялата оригинална Gurren Brigade измира - GAINAX просто си ги премахва - можеше барем някой да остане де. Останаха само Simon, Yoko и Rossu(ма той е политик)Gimmy и Darry.
Все пак започвам 2008 с това аниме и то се нарежда като едно от любимите ми. Giant Mecha, Comedy, и много сълзи накрая
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 1:33 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Анимето RLZ за първи път толкоз да ми хареса някоя mecha D: просто е велико!
Цитат: Барем да се бяха взели с Yoko, тя толкова много искаше да има деца, аре 1-ти двама умряха след като я целунаха - трети път за щастие. Sad
няма късмет горката TT_TT в двама се влюби и двамата умряха TT_TT"
но на битката с огромните роботи бях Бахти тва да ползваш вселени като шурикени
its indeed: "Who the hell do you think we are!?" O_O' ...само че така и не разбрах защо Ниа изчезна накрая D: трябваше да има "And they lived happily ever after" а не Simon да става бездомник D:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 2:00 pm |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
VEGGETTO написа: Ще има и 2ри сезон. Историята трябва да е 100 или 1000 години след събитията до сега, поне според слуховете де.
Чул те Господ! Дано дано дано.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 9:07 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Чул ви Господ не знам за втори сезон но филм ще има
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5783
Така като го гледам обаче може би ще е някакво съмъри на епизодите ,но все още нищо не се знае ...остава ни да чакаме
06.09.2008 това е датата ,в която ще бъде пуснат в Япония та ще си чакаме ДВД-то "09 г.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 10:57 pm |
CrazyBastard |
|
|
|
Най-най-най-най-доброто Аниме принципно не обичам Mecha но това е върхЪ !!!
ПП: Бай Д уей на горния линк в анидб пише:
Цитат: The film will re-edit the first part of the television series story with some newly animated scenes.
И аз бих искал да е филм по анимето но май ще е по-скоро анимето направено на филм с малко добавки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 13, 2008 11:08 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
CrazyBastard написа: Най-най-най-най-доброто Аниме принципно не обичам Mecha но това е върхЪ !!! ПП: Бай Д уей на горния линк в анидб пише: Цитат: The film will re-edit the first part of the television series story with some newly animated scenes. И аз бих искал да е филм по анимето но май ще е по-скоро анимето направено на филм с малко добавки Да, нещо такова ще е.
Последна промяна Wind_Falcon на Пон Сеп 05, 2011 7:50 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 29, 2008 12:51 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Това аниме е просто страхотно. О_О
Изгледах го на един дъх >_<
И досега не се бях радвала толкова на мека,защото по принцип това не е моя стил,ама това беше супер яко~!
Ама и да ви кажа отдавна не ми се беше набивало така някое аниме в главата,както и много се привързах към героите...ако трябва да сме честни имаше моменти на които ревах...
Супер яки герои имаше,като само Ня малко ме дразнеше,ама ще го преживея...накрая ми стана много тъжно заради нея и Симон ТТ_ТТ
И за завършек ще кажа че това аниме има един от най-яките ОСТ-ове EVER!!!!!!
10/10 ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|