Определено. Вече Тсуюри ми е официално любимката от анимето. Като каза "обичам и двете" беше много сладка ^^
Самият еп беше от най-хубавите. Обаче Наджими и райвълката май нищо не нарисуваха в крайна сметка и не ги знам какво ще правят с всички тези разлепени плакати Ии ще си имаме нов герой в другия епизод.
Публикувано на: Нед Окт 07, 2007 12:23 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
Ии така то взе, че свърши.. Някакъв много трогателен финал изкара обаче. Наджими няма да се предадае пред изкушението на парите, защото тя силно желае да продължи невероятното си, изпълнено с приключения ежедневие в рисуване на...хентай доуждинши А Сора ме шашна нкарая, това тя ли го беше рисувала наистина О.о. Извратиха горкото дете ц-ц-ц. Нищо чудно като гледам когато Джастис показваше какво рисува чак Тсюри се стресна. А тя ми е идолка вече Като цяло много сладко аниме, можеш да си гледам още много от него и жалко, че беше толкова кратко.
Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 9:41 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
И то наистина свърши.(вече ще си чета само мангата ^^)
Беше забавно,сладки герои,Тсуюри рулва,чакаме да издадат мангата на Сора (и Наджими да се усавършенства xD)
Е свърши.Като цяло беше доста забавно, без някаква натоварваща история която да се влачи сумати епизоди.Края беше също интересен, как Наджими се отказа от слава заради забавлението
Е, края беше сравнително добре, но из самите епизоди доста яко се бяха омазали на моменти...Като цяло имам смесени чувства за анимето. Мангата определено е с ранкове над него, така че сега ни оставя да я следим нея:)
_________________ What can change the nature of a man?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения