Вторият сезон на най-успешното риалити шоу - Survivor, стартира на 24 септември. Снимките на второто издание на българския Survivor приключиха точно преди ураганът Дийн да се развихри с пълна сила в карибския басейн. По-голямата част от снимачния екип се завърна в България в сряда вечерта след близо 20-часов полет.
Всички планират поне седмица отпуск за възстановяване от тежкия режим на работа на острова. Водещият Владимир Карамазов, който нямаше нито един почивен ден по острова на Survivor, обяви, че веднага ще замине на почивка за около две седмици.
Зрителите на bTV ще ги видят за първи път, когато шоуто стартира в ефир на 24 септември, точно в 20.00 часа. Екипът на bTV и асоциираните продуценти от Дрийм тийм вече работят по епизодите на предаването.
Само втория сезон ли може да коментираме? ОК. Но предвид фака, че знам как осраха първия... не очаквам много от втория. Освен ако не се окаже верен слуха, че Патриция Василева е влязла. Тогава ще има да се гледа сеир, поне.
Надявам се все пак да са си взели бележка от първия сезон. Сори, ама няма начин да не се водя в мнението си по него. Гледал съм всички останали сървайвъри, включая тези английските по разните острови и ала бала... Е това нашето беше... Виждал съм по-голямо гладуване в немския биг брадър, и по-неприятни условия - пак в същия. Сега, какво да си говорим...
Нещо за новия сървайвър - видях кораба и черепите. И веднага се запитах дали не са копирали Пирати, чиито първи сезон беше пролетта/началото на лятото? Като пуснат шоуто ще видим дали съм предположил правилно. Дано само няма приказки от рода на "Нямаме нищо." казани на два метра от чукове, пирони, триони, лопати и други такива. Или "Оххх, нямаме храна.... Я, банани, отрязани, в храсталака - какъв късмет!!!".
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 12:21 pm
Ryuuga
Първия сезон беше УНИКАЛНООО ЗЛЕ.Коментатор"Както нашите участници си говореха,ИЗВЕДНЪЖ намера СЛУЧАЙНО храсти с царевица и мъртво теле" WTFFFF?И коментатора беше с една дикция.Само като го чуеш и вече ти идеш да му седнеш на лицето.Пали с 200,беги с 300.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 08, 2007 1:05 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
Само дано не е като първия сезон - да гледаме изгледи и ц**ите на Маргото,всъщност не мога да изкажа обективно мнение за първия сезон,защото не издържах да го догледам . Би ми харесало,макар че се съмнявам да го направят, да го излъчват 1-2 седмично и като американския да събират в тия епизоди най-интересното през седмицата,така винаги има какво да се гледа,а не всеки ден по 1 час глупости и отвреме-навреме някое състезание.
Ако този път са го направили интересно ще го гледам,ако ли не...не
Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 4:05 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
Искренно се надявам този пут д ане бъде толкова мудно както беше миналия път..
В Американцикте вариянти за 1 серия имаше 2 състезания и 1 изгонване.. При нас На кръст по едно състезания
Една яко развалена, прокиснала, badly copypasted БОЗА! Дедето отпаднал, защото не са му обяснили правилата. Нащте питаха ли го за кой кмет ще гласува, щото е доста актуална тема за сървайвър, както всички останали тъпи въпроси... Всичко ПАК е разточено до ДУПКА...
абсолютно същите персонажи като в миналия тираж - тука според мен мноо тъпо са постъпили
пак имаме фитнес маниаци,пак има певица,пак има пилот ( е да,тоя път е на самолет ),пак има военен...и никой от тия не ми е симпатичен - може би ако трябва да избирам за кой да съм,бих избрал близначките
единият отбор е пълна скръб,спайдър-мена е буквално малоумен вижте го как и какво говори,как се държи и кви некоординирани движения има
гледам го,просто щото няма нищо по-интересно за гледане докато вечеряме
Заглавие:
Публикувано на: Чет Окт 04, 2007 10:23 pm
jabber_F
Регистриран на: Нед Май 20, 2007 8:31 pm Мнения: 615 Местоположение: Sofia
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 90 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения