|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Boondock Saints Публикувано на: Чет Сеп 20, 2007 7:18 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Directed by:Troy Duffy Produced by:Elie Samaha Lloyd Segan Robert Fried Chris Brinker Written by: Troy Duffy Starring : Willem Dafoe Sean Patrick Flanery Norman Reedus David Della Rocco Billy Connolly Year:1999 Genre: crime drama Trailer 1 | Trailer 2IMDBLinkРезюме [ENG]:Irish brothers Connor & Murphy MacManus live and work in Boston. Feeling that God's will to rid Earth from all human Evil was given to them as a mission, they set out to do their divine deed. A public outcry is never heard, and even FBI agent Paul Smecker, who follows their trace of bloodshed, admits that the boys are doing exactly what he secretly always has wished to happen. Risking their lives for their beliefs of Veritas (truth) and Aequitas (justice), the Boondock Saints are hyped by the public, for they are doing good, which only few dare to admit. Резюме [BG]:Двама ирландски братя случайно убиват главорези от мафията.След като се предават са обявени за герои.После те приемат случилото се като повик от Господ и започват да избиват членовете на мафията един по един.Дефо играе детектив,опитващ се да разбере убийствата,но колкото по близо е да ги хване,толково повече мисли,че братята постъпват правилно. --------------------------------------------- Препоръчвам ви го ако още не сте го гледали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 1:26 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Наистина добър филм, аз преди време със кеф си го записах на DVD. Все пак от подобен жанр на мен лично повече ми харесва Payback със Mel Gibson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 11:56 pm |
|
Kleme |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 13, 2007 2:07 pm Мнения: 228 Местоположение: Варна
|
Дааа, мноо велико филмче, за пръв път видях кадри от филма в клипа не една песен. Един приятел ми беше дал сд с клипове и от там го видях. Питах го как се казва филма но, той не знаеше. Гледах клипа по няколко пъти на ден и накрая го качих в youtube, за да питам как се казва филма. Като го изгледах, останах с отворена уста. На следващия ден го гледах пак.
Едит: Ето и въпросния клип. Песента рокс. http://youtube.com/watch?v=fTWdGQE88ow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Boondock Saints Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 4:17 am |
|
voin_bg |
|
|
|
Много интересен филм.Не е от най-популярните,обаче историята за отмъщението и правдината е доста добре подредена с комедиен елемент супер мн го харесвам този филм 10/10
_________________ pulp fiction
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Boondock Saints Публикувано на: Пон Авг 27, 2012 4:14 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Любимият ми филм от екшън жанра <3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Boondock Saints Публикувано на: Пон Авг 27, 2012 4:31 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
JohnnyQuid написа: Отличен първи филм и тотално омазване на втория. qft
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|