|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 9:22 pm |
pepi09 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
...
Последна промяна pepi09 на Съб Фев 22, 2014 12:49 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 08, 2007 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1978.png) |
Rally |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 3:54 am Мнения: 82 Местоположение: АЕЦ "Козлодуй"
|
Не мога да кажа, че съм възхитена от историята или сюжета, защото не са нищо чак пък толкова специално (mahou shounen точно като mahou shounen все пак... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ), но пък и ще си разкривя душата, ако кажа, че пък изобщо не ми хареса.
Хареса ми много character design-а, който бях виждала от картинки преди това, което от своя страна ме подтикна да гледам самото аниме. Не съжалявам, че го направих, защото е сравнително известно и беше много леко и приятно за гледане, със сериозните теми от време на време, че да не ни стане прекалено захаросано.
Както каза някой по-рано, основните неща, които ми харесаха бяха: на първо място - Сатоши (ако ще само заради факта, че Акира Ишида го озвучаваше ![:love:](./images/smilies/love.gif) ) и на второ Рику и Дайсуке. В началото много се дразнех, когато той толкова се прехласваше по сестра й, която дори не забелязваше, че съществува, освен когато й трябваше някаква помощ за нещо, но после се зарадвах, че се освести момчето навреме. Епизодът, дето я носеше на гръб и гледаха заедно метеоритния дъжд си беше култ. ^^ Както и пътуването в бъдещето, за да види сина си--сладко. ^^
Сатоши ми хареса колко сложен образ му направиха и как в крайна сметка в последния епизод изглеждаше сякаш имаше изглед да се събере с Риса, която също има сериозна нужда да забрави Дарк ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
Като цяло, едно нелошо аниме, което не е зле да гледа човек, ако ще само за да си обогати общата аниме-култура.
_________________ ~Click me~
![Изображение](http://i37.photobucket.com/albums/e94/Surume/NAKAMA/aniventurelogo_orange-1.jpg) Българският фестивал за аниме, манга и японска култура[/img][/url]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2007 2:27 pm |
Ralcheto |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Pan_Pan написа: Хахах ами не е лошо засега на 7 еп съм ,ама честно казано очаквах нещо повече ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Е,ти пък и ти
Ми изгледай го цялото и тогава кажи какво мислиш ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Якичко е , но трябва да се изгледа цялото за да захапиш цялата история
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|