Цитат:
Нел изглежда все едно е в безсъзнание тук... Мина ми през ума че след като оправи Ной може да се обърне серщу Ичиго и ко ама не вярвам... от друга страна може да се е превърнала в нещо като машина за убиване, тей че едва ли ще й пука <.< О, става интересно... Радвам се, че няма да има стара песен на нов глас.
Между другото, още съм в недоумение защо Тите ни отпусна оная хубава корица а все още сякаш нищо няма свързано с нея... ако Ичиго ще избухва да се освятква по-бързо xD
Edit: Доумях XD
Последна промяна Evility на Пет Сеп 14, 2007 6:30 pm, променена общо 1 път
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
OMFG Чиби Грим това би го побъркало напъно със това неговото его Според мен или ще помогне на бандата и после ще дезартира или ще умре.
Първия Еспада мисля че е дъртака... може и да е Старк... но би ми харесало да е жената въпреки че не ми се вярва.
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
Грими да бъде чиби Вие сте извратени
А Нел е супер силна и убава няма друга в Bleach като нея...И как с лекота скъса задника на Noitora от бой...а Ичиго се колко се мъчеше само да го одраска (е верно,че беше изтощен...)
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 3:55 pm
Evility
Хубав чаптър, ама следващият се басирам че ще е мегасугойски Може да пуснат някой хубав flashback за миналото, като на Грими да речем :Р
За сега въпросът който ме човърка е защо Нел като номер три е позволила на Ной да я цапардоса по главата. От насотящия чаптър си вадя извода, че тя определено е много по-силна от него, така че дори и да е сгафила нещо и Айзен да се е разпоредил да се справят с нея не виждам логика в това Ной да е хукнал да изпълнява заповеди <.< Нел очевидно може на бърза ръка да се разправи с него. От друга страна може да е било публично наказание, но това пък е малко вероятно тъй като гледам Айзен не е много по официалностите а и както и по-горе, няма много логика в това Ной да се е заел с нещата. Гин, Айзен, даже Тоусен или пък Първи да свърши работата. Хммм...
Ах, пак забрайх че я чета тая манга ... Та- Нелчето доста бързо го изпари, мм, доволно (nod) Обачеее~е малко кофти за Ичи. Това, че тя си върна формата е ок, ноооо тя му върна и услугата, deshou? Сега може да реши да се върне в еспадата... както ненормално-fastforward се развива действието .... Грим що да не мине на добрите бре, чакайте малко.... тук добри и лоши вече няма. Има Пичове, Пичове и Пълни Смотаняци. Пичове са Айзен и Джин. Те искат да отключат тоя ***** портал и да видят кой по ангелите седи на проклетия стол зад него. Аз съм с тях, дано успеят!!!!!! Пичове са Ичи и КО, на които не им дреме за околните, искат да си върнат Орихиме. Пълни Смотаняци са СС начело с Простак N1 - дедо-капитана...
За нещастие обаче, историята е такава, че Айзен се едно е лош. Е ок- използва зли методи, начи е лош, ок... Но това на страна... Холоуите и шинигамитата и куинситата създават баланс на тоя свят малко или още по-малко. Аранкарите са следствие на холоуите. Куинситата компенсират за Аранкарите. И така имаме баланс. Айзен може да прецака тоя баланс + играе мръсно. Играенето мръсно му носи врагове. И сега идваме до пичове VS пичове След като Айзен е лош и разваля баланса, на един вече отцепил се Аранкар би трябвало да му дреме на дупката, за кой се бие и с кой пие. Всички са пичове, просто трее си избереш страната, на която имаш по-голяма изгода и повече ракия. Та сигурно виждате на къде бия и аз... Грими и Нили - ON the team :> Въобще не мислете за "след това", абсолютно нищо не им пречи да си останат в Хуеко мундо де ла грасиас марииа
Вчера ми хрумна теорията, че може Хали да е била... таковата... *рови Уики* Fracción... (май това беше) на Нел и след изгонването на последната Халибел да е заела мястото й като трета, ама сега като се замисля не съм сигурна дали на фрацион (или като там по дяволите се произнася) им е позволено да заемат място на Еспада, от една страна са ем... фрацион, ама от друга са и нумерос (още една дума която ще ме мъчи за в бъдеще О.о) и ъм... ддз, можеше да дадат повече информация как се назначава Еспада <_<
В този ред на мисли, Грими не го направиха приварон... интересно дали Айзен е планирал цялата работа с ръчичката или просто с една ръка и за приварон не ставаш О.о
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 18, 2007 9:54 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Оттук нататък и аз се присъединявам къв вас тука,така че ето ми го мнението:Гримджоу просто няма начин за умре,Просто той е еспадата,на който беше обърнато най-много внимание(оня флешбек)Просто ще е тъпо да го убият сега,няма значение по колко драматичен начин ще стане това.И аз смятам,че ще се присъедини към Ичиго,но не защото иска да се разкае или нещо подобно(No Frikkin' Way!),но нямам идея защо тогава.
ехаа ако Хали се окаже от фракциона на Нелиел ще стане интересно ^_^ - особено ако все още гледа отстрани и цъфне, след като Нойтора бъде заличен ...познайте обаче за кой аналог от СС арката се сещам веднага: Йоруичи напуснала СС и Сойфон заела мястото й >.<
дано обаче Хали не се появи само за да спаси змията - няяякак сиии... не ми се иска да го виждам повече него *nod nod*
а тези привароните: дали номерцата им нямат връзка с това коя еспада са били преди това - пр. Ичиго се срещна с Долдони - 103, т.е. ако е така значи Ичи се е срещал вече с една бивша еспада 3 а и бтв привароните не бяха ли натурални аранкари - а не от създадените от Айзен и може затова Грими да не е бил причислен към тях докато беше без ръка
ето тука един бонус с Халибел, за който го е изпуснал... като мен доскоро -> douzo ^_^
_________________ GIDA owns U!
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 19, 2007 1:50 pm
MadMaN
PA3YM написа:
ето тука един бонус с Халибел, за който го е изпуснал... като мен доскоро -> douzo ^_^
О.о бех спрел да чета от неколко седмици и ко да вида нелл стаа п*чка ебаси кефа пък и +това много здрава п*чка немам търпение да вида ко ше стане по натаъка ама ми е кеф да не се бият са с Аизен ами да земат Орихиме и да се изнесат та да накрая да има големо меле Хеко/СС/Ичи и компания и накря да се окже че големия шеф е на ичи татко му (бтв ко стана с тоя човек забраиха го некаде)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 85 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения