|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 9:28 pm |
|
extasy |
|
|
|
redstar написа: Впрочем extasy няма лошо в серияла " Дързост и красота " за всеки влак си има пътници . Просто аз не си падам по сълзливи сценки нека има повече ужаси мистериики битки таини но не и драми .
тук вече смирено ще се съглася. вярно, не на всеки му харесват такива завършеци. Всеки с вкуса си
Последна промяна extasy на Нед Сеп 09, 2007 9:29 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 9:35 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
След като го изгледах останах със смесени чувства....на моменти щях да си умра от кеф, по някое друго време в главата ми се въртеше мисълта "О, я моля ви се!!!!", но като цяло филма ми хареса.Според мен края беше прекалено сълзлив. Битките започваха доста обещаващо и ако това си бяха аниме серийте със сигурност щяха да бъдат по-детайлни и по-задоволителни, но като за филмче 1 и 30мин. беше добре, нарадвах се (особено когато влетя Зараки).
П.П.Колкото и да и е лоша полата, не се ебавай със сестрата да не дойде брата..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 9:40 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Много ми хареса,а очаквах да е леко бозичка.Абаче има няколко аспекта,които отнемат точки:
1.Приятелите на Ичиго бяха там точно да дишат на другите въздухът(без Орихиме,де,тя поне свърши нещо!),а пък Чад и една дума не обели.
2.Битките според мен бяха твърде кратки(знам,че филмът е само час и половина,но все пак).Много исках да видя Кенпачи да се гаври с оня!
3.Защо,подяволите не показаха Холоу Ичиго!?Срамота!!
4.Ако му бяха лепнали още 20 минути и си бяха разгърнали таланта още,каква хубава любовна история можеше да стане,ех!Сериозно,голям потенциал имаше.
Иначе обща отценка 8/10.Нямам търпение за следващия филм!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 10:25 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Мечтите рядко стават реалност.... аз съм по-доволна че не беше някакъв пълен боклук, защото го имаше и този вариант.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 10:31 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
redstar, аз се радвам че филмът не е като третият филм на наруто..щото ако беше такъв щях да се гръмна.( кхааахха ) виж сега ще ти обясня нещо, ти явно не си от дълго в аниме бранша в 70% от случайте филми по анимета стават пълна пумия... (разбира се говоря само за филми по анимета, защото разбира се няма как да наречем примерно Perfect-Blue, Akira и т.н. пумия нали?) затова щом казваме че филмът става , това значи...че е нещо по-различно от 90минутен филър по анимето...щом кажем че филмът е страхотен това го прави "нещо по различно от 90минуте филър по анимето" + "нещо вълнуващо" разбираш ли ме? Аз не казвам че е нещо велико като представителите на аниме филмите като цяло а че е нещо велико за филм правен по аниме...и да ти кажа...както се изразиха преди да почна това мнение..."приказките рядко стават реалност...така че ние можем да си мечтаем..но жестоката истина е друга"
Android написа: thefolenangel написа: Що не се застреляш?
Щото няма да има кой да ти се хили на глупостите ,а излъгах..ще има целият форум...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 09, 2007 11:15 pm |
|
SpeKtoR |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
|
Филма беше страхотен, особено сцената на гробището... понягока да излъжеш е по-добре...
Ето някои неща които не ми харесаха:
Как може да не покажат най-силната форма на Ичиго a.k.a. Shirosaki?
Защо поне веднъж дъртака не се мръдне малко, а само създава проблеми както винаги ?
The dark ones? ohhh please Bounto подобни.
Пича със кръго-подобните оръжия... защо не бяха нещо като остриетата на Илидан?
Като цяло си заслужаваше чакането.
Колкото до спора... всеки със мнението си .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|