|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Дразнещи Аниме Елементи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 9:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Та кои елементи ви дразнят в дадено Аниме или като цяло. Дали ще е прекаляването на даден жанр в анимето или просто нещо, което ви дразни в самото аниме. Моля ограничавайте се със спойлерите Имате право да опонирате мнението на другия, за да промените възгледите му за даденото Аниме. Само по 2 мнения на ден, всички спам и флууд мнения се трият без предупреждение.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Та да почвам аз. Anime - в последно време почнаха много да прекаляват с жанра Echi. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако ще има ечи да е ограничено до някаква степен, като искат да направят специално за фенбойтчетата хентай по анимето, че да се радват там. Zero No Tsukaima - Анимето е хубаво, но ме дразни много това, че главния герой се пребива за безсмислени неща - поне като го пребиват да го бият ей така за кеф, а не за някакви абсурдни причини. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) (цитат на един приятел, с който съм напълно съгласен) Blue Sonnet - недъгивия жанр драма набутан в хубавото аниме Naruto - съмнявах се, че по-тъп неможеше да стане главния герой. Добре, че в новият сезон изглежда малко по-умен. Shaman King Не показваха сцените на убийствата на аниме героите. Не ми показвайте небето, а малко кръв исках. Нататък повече. Айде искам вашеto мнение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
(first)
Bleach - стигас с тоя lovie dovie shit може да го дават малко по-хардкор .... един от предишните остове беше баш метал сега цял епизод се разказва как някъв трее да пази няква торта ,а да и кръвта пада направо в твърдо състояние лол ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:10 pm |
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v208/sonhex/cgep0104.gif) |
animefen2007 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 8:34 pm Мнения: 2350 Местоположение: Пловдив
|
Zero No Tsukaima - Анимето ми хареса,става за губене на време. Но голямо впечатление ми направи това че адски много ми прилича на Shakugan no Shana (не историята естествено ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Не ме разбирайте погрешно,но ако направите косата на Louise малко по-остра и тъмна (червена), еми... това си е чиста Шана! Нейният приятел (забравих му името xD ) все още му викам Sakai Yuji! Приличат си едно-към-едно , но не само в арта. Имам чувството ,че гласовете са правени от едн и същи хора
Като цяло- Анимето е добро,само дето от първи сезон имаше 3-4 епизода който наистина ми харесаха.
History's Strongest Disciple KENICHI - Нямам думи- едно от най-интересните анимета,които съм гледал.
Замисъл- 10/10 ("The Weak will not always be weak" - тази фраза ме изпълни още от първия епизод^^)
Арт -10/10
Музика - 30/10 - Свалих си целия саунтрак и по цял ден го въртя на Winamp-а.
Изобщо много ми харесва. А и научих някой неща,приложими и в истинси бой
Overall : My favorite anime these days.
Naruto Shipuuden - ZZZzZZzzZZzzZzzzz Много бавно се развива действието в анимето. Една битка- 5-6 епизода??? Както и да е,очаквам да стане добро по-нататък.
Bleach - Фиилърите (футбол,кендо) ми харесаха, ама онази простотия с тортите ми дойде в повечко. Аниуейс, сега чакам с нетърпение да вися...ъъъъ...как му беше името.... а да! - Ичиго!
Това е за сега
Последна промяна animefen2007 на Чет Авг 23, 2007 10:12 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:11 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Мразя развитието да е прекалено предсказуемо и банално,често няма изненада (пр. И сега главния герой яде бой, много бой, още малко и ще го убият, в това време отнякъде като манна небесна му идват някакви силиции той с 1-2 удара убива/ранява сериозно противника. Искам някой път главния герой да яде толкова бой че да не могат да го свестят 3 дена) ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...Бавното развитие.....аааааааааа 3 месеца въртят една и съща ситуация при това в началото винаги ни припомнят какво е станало в предишния епизод...все едно има какво толкова да забравиш. ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) (това особено засяга Наруто).Съгласна съм за драмата-дай сега ще ревем щото трябва малко рев да има или дай пък да убием някой готин за разнообразие... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ....отворен край-кво беше това на края на elfen lied?!
...to be continued
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 10:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1669_1286188200.png) |
n4f |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Ето пример който ме ядосва
Добрият и лошият се бият. Добрият взима надмощие и в този момент идва гаджето му. Тичайки тя крещи " не се бийтеееее", той се разсейва и лошия го ранява сериозно и т.н. знете за какво става въпрос, случва се във всеки втори action.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:26 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Напълно съгласен с dripper
Anime Comedies - напоследък излизат много нови и интересни комедии, но повечето съдържат ecchi елементите, и някак си по-голямата "веселба" идва от тях x.x.
Fillers - добрите, стари отклонения... е не и за мен xD.
Manga -> Anime - еми самата интерпретация на мангата в анимиран вид. Не, че в това е лошото (дори е плюс), а в това, че си съкращават работата и се губи част от сюжетът, водещо до обърквация на зрителя.
(не говоря за конкретни анимета, ляля ^^)
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5684.jpg) |
xads |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
И аз въобще на харесвам DMC,защото е невероятно кух откъм сюжет ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) ,но все пак го гледам заради тупаниците и заради Пати и LADY ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
@фолен еми и аз супер му се дразня с това I will protect her,нека й се кефи и защитава ама не е нужно да го повтаря,нека си го знае за себе си...пфф
А за Наруто се дразня как всеки е супер надъхан и крещи колко е силен и после го пребиват....тея хора за скромност не са ли чували
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 11:47 pm |
![Аватар](http://i41.tinypic.com/6syuco.jpg) |
Sinister |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
|
еми аз искам до опонирам всички които плуят Naruto ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (знам че думата преди Naruto изглежда мн тъпо)
1. Анимето е весело щото Naruto е тъп
2. За тва че Sasuke прилича на Емо мога да плуя (пак тъпа дума) само Dattebayo
3. За съжаление наистина деиствието се развива мн бавно B Shippuuden но спокоино в мангата е яко NE SE PRITESNQVAITE
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5014_1231794216.png) |
§amara |
Alice in Wonderland |
|
Naruto
Нещата не опират само до новия сезон и графиката , а и до това , че имам чувствотто че правят героя по-тъп с всеки изминат епизод. Филмите въобще няма да ги коментирам - толкова са банални и инфантилни , че няма на къде повече !
Heroic Age
Принцесата . . . Принципно всички героини , които се превъзнасят по "доброто" и са гузни за всяка , дори мъничка , жертва , които едва ли не олицетворяват всичко свято , нямат никакви грехове и са пълни с мисли към по-ведро , безпроблемно бъдеще ( ако някой се сеща за коя героиня става въпрос ще рабере за типа , за който говоря) за мен попадат в същата категория. / Да не говорим , че на мен лично графиката не ми допада.
Devil May Cry
Това аниме като цяло ми е невероятно скучно . Всеки луд с номера си , но за мен историята е толкова вълуваща , че мога спокойно да си наваксам съня от безсънните нощи и да надвия самото безсъние за безценните първи няколко минути от новия епизод ^^'
Съгласна съм с повечето казани неща до сега , но да не се отклонявам с цитати . . . Това е , което ми роди измъчения мозък за няколко импулсивни секунди - после ще добавям ^^'
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|