|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 28, 2007 11:21 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Morridin написа: Никой друг Шонен злодей не съм мразил така, както тези в OP и никои други герои не съм обичал както the Straw Hat Pirates.
за второто може да се поспори , имам много любимци и всичките си ги тача по различен начин ...
но за злодейте АБСОЛЮТНО !
Арлонг, Лучи и най-вече Крокодила направо не можех да ги дишам ... с такова нетърпение съм чакал да им се сритат задниците, че сам не можех да повярвам колко съм хлътнал по мангата. Крокодила специално го мразя и в червата си Трябваше да го разкъса Луфи и да постеле улиците на града с парчета от него Много въздействащ арк (както и всички останали де, този с Нами и Арлонг също ми е много любим)
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 28, 2007 11:41 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
хахаха Гръдната обиколка на Нами всеки път е различна а иначе Усоп постоянно става все по-силен но просто не се забелязва на фона на онези 3 чудовища >_>
в Арлонг Парк победи един от тримата кенерали на Арлонг съвсем сам,
прекоси пустинята на Алабаста пеша (това го бройм за тренировка )
пак в Алабаста го счупиха буквално и от тогава постоянно го бият и ако си спомням правилно онова предаване по Discovery Chanel под колкото повече стрес са гостите, толкова по-плътни(здрави) стават такаче.
и резултатите бяха видими в Enies Lobby. а именно,
оцеля след катастрофата на влака
падна от онази висока зграда която се срути под него и си счупи "всичките 4 ребра" беше забавно как се оплакваше
невероятната стрелба от въпросната зграда
и разбира се алтер егото му SogeKing
в момента не се сещам други
не вярвам следващата глава да е Luffy vs Moria, време е Чопър да покажат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 12:44 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Яко, най-сетне дадоха битката на Зоро, да се надяваме следващите 2-3 чаптъра да са за него. Сега малко повечко кърви, но щом си е харесал katana малко трудно ще го спрат да си я вземе. Иначе Усоп с лъжи и други неща взети от Skypea успя да победи lady Perona
P.S. Честита десет годишнина от първия брой на One Piece manga! Това трябва да се полее, всеки както си знае как
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 3:24 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
А, честито и поне още толкова години да ни радва
Ussop вече не си поплюва беше страхотно накрая като каза:
Цитат: You were gravely mistaken... To go up against my incredible self in a battle of negativity and lies!!! Sleep tight, I’ll see ya tomorrow! Mwahahahah!
А Зоро как можа да загуби
Нали нямаше да губи докато не се срещне отново с Mihawk????? Той обещааа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 18, 2007 8:42 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Много бързо премина тази битка, очаквах доста повече да се бият, явно този арк ще бъде каран по бързата процедура на път към подводния остров на русалките , Първите печеливши от този арк са Brook и Zoro, да са им честити придобивките
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|