Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 9 [ 124 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Baccano! (Лято 2007)
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 11:09 pm 
Аватар

Изображение
Заглавие: Baccano
Жанр: Action / Adventure / Comedy / Fantasy / Horror
Тип: TV
Епизоди: 13
Продукция: Brains Base
Година: 2007
Официален сайт: http://www.baccano.jp/
AniDB / ANN

Иде реч за няколко несвързани сюжета, които с развитието на историята започват да се пресичат и преплитат. Разкази, засягащи безсмъртни алхимици и мафията намират опирни точки и се превръщат в история, която е просто съставена от откъси от живота на хора, които на пръв поглед нямат нищо общо.

Резюме от AniDB

---

Току що гледах първи епизод и не мога да повярвам... Анимето е брутално! Това става ясно от първи еп още. В началото не може да смогнеш на всичките нови герои и постоянни смени на сцените, но към края малко започва да ти се изяснява. Убедена съм, че до края на анимето ще направят уникални връзки.
Оста е много добър и веднага ще си го изтегля щом ми падне в ръчичките. Какво още да кажа... Еми то не мога да го опиша с думи. Просто го гледайте, защото това май ще да е анимето на сезона :)
Първи еп може да намерите в тракера. :wink:

Последна промяна extasy на Нед Фев 24, 2008 3:09 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 11:13 pm 
Аватар

Гледах 1 еп и мисля че ще го следя ^^ В началото наистина малко обърква.Още на опенинга колко герои бутнаха xD Но иначе всичко останало мн ми хареса и арта е мн приятен ^^ (бтв от постера и описанието някак не очаквах да има толкова кръв xD)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2007 4:55 pm 
Аватар

Оупънинга си беше направо представяне на героите, едва им стигна минута и половина за всичките О.о. Но иначе беше много оживен и хубав оп.
Анимето грабва още от 1ви еп, до сега не съм гледала нещо такова и ми е много интересно как ще продължи. Вече си набелязах фаворити из множеството герои. Но честно казано ме съмнява за толкова малко епизоди да ги развият добре. Това е може би единственото, което ме спира да кажа, че анимето е наистина с добър потенциал. Е, все пак ще видим и чудеса стават ^^. Ако не, то поне историята ще е интересна.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 12:20 am 
Аватар

~sunny~ написа:
Гледах 1 еп и мисля че ще го следя ^^ В началото наистина малко обърква.Още на опенинга колко герои бутнаха xD Но иначе всичко останало мн ми хареса и арта е мн приятен ^^ (бтв от постера и описанието някак не очаквах да има толкова кръв xD)

бтв и аз се изненадах от тия големи кървища. изобщо не си го представях такова, ама то това пък май беше едно от нещата дет го направиха готино :P

Харука: Аз силно вярвам, че ще успеят да развият историята пълноценно за толкова малко епизоди :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 12:46 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

съкс бате :/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 12:29 pm 
Аватар

Снощи като гледах първи епизод, бях ето така -> What the.. :shock: ?
То вярно името и инфото бяха странни, нооо.... просто няма такъв миш-маш =)) (може и да има, но не съм се ровил :roll: ) Това ще го гледам непременно. :) Да видим дали ще се окаже манджа с грозде или пай с фасул. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 1:16 pm 
Аватар

тъкмо и аз завърших първи еп и като се изключи факта че нищо не можеш да зацепиш има добра визия. Но безсмъртни, мафия, злодей добре вървят тъй че ще се гледа :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 1:20 pm 
Аватар

Втори еп го гледах току що и май не беше толкова добър, колкото предишния. Въпреки това си умрях от смях при идиотското поведение на Исак и Мирия. Тия двамата просто убиват. Страшно са печени. Джакузи пък много ми прилича на някой, но за момента не мога да се сетя. Малко ми стана гадно 4е Фиро и Лък не се появиха, ама като че ли, тъй като те имаха доста глвана роля в първи еп, бяха решили, че във втори ще обърнат малко повече внимание на тези героите, които още не са представени. Майер ми е много странно дете и ще видим как ще се завърти историята около него. :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 1:32 pm 
Аватар

Първият беше по-интересен, защото ги имаше и разказвачите и представиха повече различни истории с различни герои. Но и втори еп си го биваше, Мирия е много сладка и наивна :D . А тази история за влака може да пробвам да я разкажа по време на някое пътуване. Само дато никой няма да се шашне така^^.
Надявам се да превеждат обаче малко по-бързо, защото имаше доста чакане за 2ри еп.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 1:50 pm 
Аватар

И 2 епизод ми хареса ^^ Тез двамата крадци много радват,страшна комбина са :P А опенинга нещо взе да ми харесва ^^ Пък като гледам Jacuzzi и таз мацка с черните дрешки,кой знае защо се сещам за ФМА О.о Сега ще чакаме 3еп да видим какво ще става по влака ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 7:45 pm 
Аватар

Втори значи започва реалната история. Не че ещо е ясно до момента ама все пак .. :D Иначе всичките са големи сладури. Тез двамцата крадците нали бият по точки за момента, такиз весели никаде ги няма. Чакам до следващия епизод та да видя кой е безсмъртен и кой не :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 8:00 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Мафийка батенце.... Яко аз си го следа от както почнаха да го събват...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2007 11:37 pm 
Аватар

Вторият епизод е ZOMFG! :lol: . Както гледам, Isaac и Miria вечe са обрали точките. Даже съм си направил труда да запиша част от разговора им в началото:

Miria: Heeey, Isaac.
Isaac: What's the matter, Miria?
Miria: What are we doing in a place like this? *дуум - главата в масата :lol: *
Isaac: You know ... we are going to dig up gold! *а, верно ли бе :lol:*
Miria: When you say gold, you mean kin, right?! *а, не бе*
Isaac: It's exactly as you say, Miria! This is a once in a lifetime chance! I mean, we're stealing gold from this Earth!
Miria: When you say Earth, you mean this planet, right? *ти как мислиш :lol: *
Isaac: It's exactly as you say, Miria! So far there has been no one who planned to thieve from the Earth! *аз си мисля, че май вие ще се единтвените :lol:* In other words! Our names wil go down in history, Miria! *е не, аз вече ви увековечих XD *
Miria: Amazing!
Isaac: All right! Let's do this, Miria!
Miria: Let's do this!
Miria & Isaac: One, two!

=)) =)) =)) =)) =)) Такова нещо като тяхното няма. Тия двамата ме убиха. =))
Jacuzzi е от типа хора - извинявай, че се видяхме. :lol: За шефката му нямам никакви впечатления :roll: Имаме си откачен младоженец и неговата банда. Имаме си клан на "Призраците", проблечени като музиканти, които искат на всичкото отгоре да превземат влака и да принесат в жертва пасажерите му. Прибавяме жената и дъщерята на един сенатор, един кондуктор и едно момче от чешки произход (май :roll:). Разбъркваме и оставяме да заври 24 мин. Поднасяме докато е горещо :D В следващия епизод дали ще ни покажат как се прави лазаня :mrgreen: :lol:

Последна промяна Darkprince на Сря Авг 15, 2007 9:47 am, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2007 1:51 am 
Аватар

Darkprince написа:

=)) =)) =)) =)) =)) Такова нещо като тяхното няма. Тия двамата ме убиха. =))
Jacuzzi е от типа хора - извинявай, че се видяхме. :lol: За шефката му нямам никакви впечатления :roll: Имаме си откачен младоженец и неговата банда. Имаме си клан на "Призраците", проблечени като музиканти, които искан на всичкото отгоре да превземат влака и да принесат в жертва пасажерите му. Прибавяме жената и дъщерята на един сенатор, един кондуктор и едно момче от чешки произход (май :roll:). Разбъркваме и оставяме да заври 24 мин. Поднасяме докато е горещо :D В следващия епизод дали ще ни покажат как се прави лазаня :mrgreen: :lol:

много точно описано :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2007 1:09 pm 
Аватар

=)) новия еп, тоя с ножчето какво стратегическо отстъпление направи :lol: Иначе става все по интерсно. Надявам се бързо да събнат и 4тия еп :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 9 [ 124 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]