|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 12:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
ми то като се замислиш си е горе-доло така щото общо взето той само единия е по-як от Ики апък двамаааа.. xD
няма нищо, ние пък си имаме нов Изплют огън
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 12:57 am |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
край! Започвам да търся Сора... ;(
бтв чух два слуха! единия е, че правят втори сезон (което ме съмнява) и другия, че правят филм (тва пък още повече ме съмнява)... не ми се рови в аниме темата, че да кажа тука де xD
ooo и бтв някву учЕни разработили Air Treck
omg... точно след като си пуснах поста погледнах в куу и кво да видя? 158 и 159 xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2007 1:23 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Куу са сериозно слоу брат....
иначе S2 на AG ??
БОже....само да ми падне
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 08, 2007 11:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Тц тц жалко че разбрах че онези двамата умират преди да съм прочел мангата,защото вие сте гадни ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Иначе много яко почнаха да се развиват нещата.
А относно това за втория сезон на анимето което MooN каза, много се надявам да има 2ри сезон ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А и филм щяло да има ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това твърде много ще им стане
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 12:59 pm |
Moon |
Културовед |
|
160ch от куу вчера ;(
тая за кво се хвърли пък да ги спасява
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 12:33 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
[quote="Въпрос"[/quote] Ебахти тая манга почва да става от по-сложна на по -сложна, сега на успях да разбера, Значи Сора си имал близнак Nike и сега тоя близнак иска да направи някъв торнамен и да събере всички кингове за да им вземе регалиите и да получи WInd регалията, така ли? [/quote]
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2007 1:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Горе долу.
Но помни - логика няма, те все пак са си чисто и просто сбъркани. Не че в това не им е чара де
БТВ само аз ли забелязвам промяната в арта? И то, не чак толкова добра промяна...
Ито-кун почва да експериминтира нещо, обаче не ми е по вкуса
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|