|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Interstella 5555 (пролет 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 1:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Title: Interstella 5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem Type: Movie Year: 18.05.2003 Categories: SciFi, Music Producers: Toshiba-EMI DOWNLOAD (Само този линк успях да намеря засега. По-късно може да дам и към един DVDrip, ако прекрасното data.bg ми даде достъп за качване )Parisian electronic duo Daft Punk has scored a feature-length film, "Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem." Overseen by Japanese animation legend Leiji Matsumoto and written and scored by Daft Punk`s Guy-Manuel de Homem Christo and Thomas Bangalter, the hour-long "space opera" completes the story begun by the videos of singles "One More Time," "Aerodynamic," "Digital Love," and "Harder Better Faster Stronger." In those clips, an evil impresario kidnaps and brainwashes an extra-terrestrial rock group, transforms them into prefabricated pop stars, brings them back to Earth, and manipulates them to the top of the charts. Each "movement" of this silent film is accompanied by a track from the duo`s 2001 Virgin album, "Discovery." "The project was born in 2000, when we flew out to Tokyo with an hour of music and our own script," Bangalter says. "Leiji gave us a warm reception, and after listening to the music, he came on board immediately. Three years later, our dream has come true." _________________ Такам... Предполагам, че доста от вас са гледали поредицата анимирани клипчета на Daft Punk. Та както си е написано по-горе в описанието това е пълнометражен филм, базиран и на останалите парчета от въпросния албум. Водят го мюзикъл. Включват се "One More Time", "Aerodynamic", "Digital Love", "Harder, Better, Faster, Stronger", "Crescendolls", "Nightvision", "Superheroes", "High Life", "Something About Us", "Voyager", "Veridis Quo", "Short Circuit", "Face to Face", "Too Long". Държа да отбележа, че това определено не е обикновено аниме. В него няма НИКАКВИ диалози и през цялото време се чува единствено музиката на Daft Punk Като изключим тази малка подробност, анимацията е готина и сюжетът изобщо не е за изхвърляне ^^ Още един линк за download Vego
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 2:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=541_1250002760.jpg) |
psssi |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 5:41 pm Мнения: 1228 Местоположение: За кво съм ви :?
|
vovich написа: ама пък не ми хареса толкова много.. Щото няма говор ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И на мене ми беше малко дразнещо че неразбирам какво си говорят
_________________ Ако видиш някой да си почива - помогни му!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 9:15 am |
Oni_no_ko |
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Е те си казват две приказки на кръст
Анимето е направено така, че всичко да става ясно от самото действие, без да се налага да говорят...
Освен това, както казах в описанието, това го водят мюзикъл. В мюзикълите почти не се говори. Единствената разлика е, че тук не пеят самите герои, като изключим One more time и Digital Love, когато пеят съответно Octave и Shep.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
psssi написа: vovich написа: ама пък не ми хареса толкова много.. Щото няма говор ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И на мене ми беше малко дразнещо че неразбирам какво си говорят ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ако си с богато въображение, това не би трябвало да представлява пречка. Аз като го гледах страшно ми харесаха и даже ми стана много кофти за този дето го убиха, дето беше влюбен в жената, забравих как се казваше......
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 4:47 pm |
Oni_no_ko |
|
|
Shadowcat написа: ако си с богато въображение, това не би трябвало да представлява пречка. Аз като го гледах страшно ми харесаха и даже ми стана много кофти за този дето го убиха, дето беше влюбен в жената, забравих как се казваше......
Дам така си е. Както казах, действието само по себе си е достатъчно, за да се схване историята. Отделен е въпросът, че някой може да го дразни непрекъснатият музикален background...
Казват се Shep и Stella ^^. И на мен ми беше много кофти тогава. Btw това е спойл и няма да е зле да се маркира
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 11, 2007 5:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
На това "аниме" най му харесвам музиката ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
Сладко е като арт, но твърде много ми бие на old school, което не ми е сред фаворитите като арт
Иначе като историйка... ми клиширано е, ама като се върже с музиката е добро
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 15, 2007 4:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13814_1281232083.gif) |
Eien Ryuu |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Филмът е наистина прекрасен.Историята ми хареса,но за хората които казват че е клиширана-все пак не можем да обвиним Daft Punk(които са я написали тая история,те са музиканти,а не писатели).Колкото до това че няма говор и текстове-музиката и без това толкова се връзваше със анимацията,че нямаше нужда от текстове-ако бяха сложили говор,стеше да се развали цялостната визия..А пък за музиката-да,може някои хора да ги дразни че е почти постоянно.Но по-наблюдателните ще се сетят че имаше един момент със Shep,който стоеше на един хълм над града.Тогава нямаше музика,само се чуваше дъжда.Има наистина какво още да се иска,но за мен и така си е супер.И затова ми е любимо.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 15, 2007 11:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Аз ли се бъркам,или имаше вече тема за това?
Както и да е - задължително аниме според мен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|