И аз като други свалям цели анимета и ни мирясвам докато не ги изгледам.И особено напоследък доста се зомбифицирах щото почнах да свалям по няколко анимета едновреминно и главата ми ще се пръсне.Сега имам 3 анимета на компа (около 100 еп-а тотал) и се чудя за колко дни ще ги изгледам
Най-голямото ми зомбясване беше като изгледах 220 серии на Наруто
за някаде около седмица , а иначе почти всеки ден гледам по една две серии от някое аниме, друг е въпросът че като се зъбия в
You Tube да гледам AMV-та ми се е случвало да се стъмни и аз
да не разбера
_________________ Living is easy wiht eyes closed...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 4:12 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Случва ми се често... Първия път когато стоях цяла нощ да гледам аниме (не си спомням кое точно) иии сутринта спийд към даскало, че закъснях за да догледам един епизод... и беше голям шок, всичките с някакви миниатюрни очички (поне на мен така ми се струваше тогава) и се втренчили в мене... error, error, need restart, phzzzz KA-BOOM...
За сега доста съм се зарибил по анимета и изгледах 5 или 6 анимета за няма и 3 дена и сега съм вече и на 6 епизод на claymore.Като се има предвид,че се хванах да гледам анимета от 4 дена.Сега тегля и некво друго аниме Sayonara Zetsubou Sensei.Като сега търся и некакви по леки анимета.Ако знаете моля кажете ми.
Винаги като гледам Наруто зомбясвам! Както и на другите, но малко по-рядко!
_________________ *Пее: Аз съм заек,аз съм заек! Всички ме наричат заек и аз се гордея с това!* Всички петокласници, където ги наричат зайци - те рулят! Вижте - това е моето коте
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения