|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 9:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Видео клиенти. :The player system: Публикувано на: Съб Апр 15, 2006 10:20 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
DA PLAYER system
Плеъри много, ако имате проблем с някои или искате да се добави някой - пишете, ако искате сами да добавите някой - направете го! Аз пускам за сега само за VLC, защото го смятам за най-добрия. Всеки е свободен да пусне за любимеца си, но без глупости и спам!
Клиентът е платформено независим, поддържа много аудио и видео кодери и файл-формати, също така DVD, VCD и различни поточни протоколи БЕЗ нужда от допълнителни кодеци. Ако имате такива, които случайно да се сработват с vlc, то това може само да ви радва. ТУК можете да намерите пълен списък с поддържани и неподдържани кодеци в зависимост от операционната ви система. Може също така да бъде ползван и като сървър, за създаване на мрежови поток. Използва libavcodec от FFmpeg проекта за повечето случаи и libdvdcss за DVD декодиране. Освен това, VLC има и възможност да конвертира много формати от един тип в друг. За Windows, Linux и няколко други платформи, VLC предлага FireFox допълнение, което позволява да се гледат директно вградени в сайт файлове на QuickTime/WMP, без да има нужда да се ползват техните платформи.От v0.8.2 вече има и ActiveX допълнение, което позволява на MS Internet Explorer да пуска видео файлове с помощ на VLC. VLC e познат и с функцията си, да пуска видео файлове в *.rar архив без нуждата те да бъдат разархивирани. Освен всичко това, можете да намерите доста екстри свързани с VLC, като например - контрол през интернет, различни контрол-интерфейси, скинове... ____________________________________________ [b]Сега да се вгледаме в някои конкретни функции на VLC:
снимките се хостват на галерия.датаком.бг
space = pause
f = fullscreen
Бе какво да ви кажа - супер-нормален плеър, който може да ви се стори малко тежичък, но със сигурност по-лек от Zoom Струва си определено - user friendly интерфейс, поддръжка на суупер-много формати и streaming такива.... бе кой квото му харесва, но vlc+mpc+cccp = null problemo
Последна промяна SayanMk на Нед Ное 11, 2007 8:17 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 07, 2007 2:16 pm |
|
zedzorander |
|
|
|
Използвам KMPlayer от известно време и съм доста доволен. Срещал съм само няколко проблеми с гледане на онлайн телевизия и разминаване на звука в някой .mov клипове. Има доста опции, които не всеки ще ползва, но са интересни и понякога доста полезни.
Не се чувствам подготвен да напиша ревю, но според мен си струва да се пробва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 07, 2007 6:09 pm |
|
crazyfan_metal |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 3:43 pm Мнения: 149 Местоположение: The Netherworld
|
Crystal Player
Много добър плеър с малък размер - под 2 мб. Удобствата му са в това, че е много бърз, няма вградени кодеци, има он скрий дисплей, който е изключително удобен, има някакви вградени филтри за звука и картината, които си вършат много добре работата. Например на филмчета с много гадно качество им подобрява значително качеството.
Недостатъци: платен е, не разчита добре странните формати - мкв и огм например, отдавна няма ъпдейтната стабилна версия.
_________________ The emptier your head is, the more room there is to pack with dreams
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 11:52 am |
|
nem13 |
|
|
|
Gom Player ползвам, страхотен е, безплатен, малък, лек, с приятен дизайн и с достатъчно опции да върши горе-долу всичко.
Не съм инсталирал никакви кодеци. Той си го прави вместо мен, когато се появи някой странен формат, автоматично отваря сайта и сваля кодек оттам. Досега не е успял да ми плейва само 2 файла, които подозирам, че са повредени. Основните формати, които ползват аниметата из нета, си ги има в инсталационния пакет, явно. Плейва ги без проблем.
Недостатъци: Прекалено е добър. Не бе, наистина, всички го ругаят докато не го пробват, и все ми обясняват, че VLC бил по-добър...[/u]
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 18, 2007 10:56 am |
|
Blinkers |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 3:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Стара Загора
|
nem13 написа: Gom Player ползвам, страхотен е, безплатен, малък, лек, с приятен дизайн и с достатъчно опции да върши горе-долу всичко. Не съм инсталирал никакви кодеци. Той си го прави вместо мен, когато се появи някой странен формат, автоматично отваря сайта и сваля кодек оттам. Досега не е успял да ми плейва само 2 файла, които подозирам, че са повредени. Основните формати, които ползват аниметата из нета, си ги има в инсталационния пакет, явно. Плейва ги без проблем. Недостатъци: Прекалено е добър. Не бе, наистина, всички го ругаят докато не го пробват, и все ми обясняват, че VLC бил по-добър...[/u]
Е тва е истината човек,GOM Player rulzzzz!
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|