|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 29, 2007 4:04 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Каска има право м/у другото. Майка ми е по-ориентирана към тези работи (има си оригинални пръчици дори), но нали знаеш - като ядеш супа или каквото и да било др ястие - което не можеш да изядеш, ИЗПИЙ го
Спокс, няма да се задавиш от ориза.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 29, 2007 10:41 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
PCgamer написа: Разликата между ядене на ориза и другите манджи с клечки е в това че докато ядеш занечуци ти щипеш а когато ядеш ориз леко загребваш. т.е. двете глечки ги слагаш близо една до друга може леко да отвориш че да заграбиш повече ориз получава се нещо като вилиза с две аааа тези дето бодър имат ли си име ? вместо с четири. така де аз ориза така го ям без проблеми.
Така е наистина. Също е хубаво като ядеш ориз да е в купичка щото ако е в плоска чиния е голямо мъчение да го загребваш.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 29, 2007 3:45 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Dasher написа: Аз си мисля че просто ориза на изток е един такъв дето става като малки купчинки и се слепя и просто го хващат по-лесно.. А инче аз съм гледал по филми да ядат СУПА с пръчици! WTF?
Ми не е само въпрос до ориза ами и начина на приготвяне. Но принципно и по българска рецепта ориз не е проблем да се яде с клечки. Аз от доста години ям почти всички храни с клечки. Стига да не са такива като супа или нещо друго подобно, което просто няма как да се яде с клечки. Та според мен за голяма част от нещата с клечки е значително по-лесно отколкото с вилица.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 29, 2007 8:54 pm |
|
Dasher |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
Safiir написа: Dasher написа: Аз си мисля че просто ориза на изток е един такъв дето става като малки купчинки и се слепя и просто го хващат по-лесно.. А инче аз съм гледал по филми да ядат СУПА с пръчици! WTF? Ми не е само въпрос до ориза ами и начина на приготвяне. Но принципно и по българска рецепта ориз не е проблем да се яде с клечки. Аз от доста години ям почти всички храни с клечки. Стига да не са такива като супа или нещо друго подобно, което просто няма как да се яде с клечки. Та според мен за голяма част от нещата с клечки е значително по-лесно отколкото с вилица.
Абе клечки,вилици,лъжици!
Нищо не бие....Ръцете!
Всичко може да се яде с ръце!Даже супата!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|