надявамсе да няма такава тема някаде,до колкото аз търсих невидях!Въпроса си е ясен,само вашето мнение дайте. Мене лично ме плаши Shinigami (The Death Gods),страшничкоми е . Когато го видях на една голяма снимка,тя целия ми монитор изпълни,бях в шок за 30мин.
:onegai: надявамсе да няма такава тема някаде,до колкото аз търсих невидях!Въпроса си е ясен,само вашето мнение дайте. Мене лично ме плаши Shinigami (The Death Gods),страшничкоми е . Когато го видях на една голяма снимка,тя целия ми монитор изпълни,бях в шок за 30мин.
Страшно? 0_о Страшно същество досега не си спомням да съм виждал било то в аниме или не. Страшни моменти - да. Но в аниметата са рядкост. И повечето са в хигурашито ^^
Сакура от Наруто
Всички отрицателни герои от по-детските филми,имат много странно чувство за хумор,все се смеят,когато ми се плаче.
Също и Райто от Death Note
_________________ being consumed by the flames of the sinner's hell
Заглавие:
Публикувано на: Нед Юли 29, 2007 11:32 am
DarkAzazel
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
Чак пък страшни мне никога не съм се плашел от нещо в аниметата и по филми и общо взето от нищо не се плаша (викат му синдром на самоубиеца)
Но какво да се прави забавно е Иначе не вярвам някой наистина да се плаши от нещо в аниметата да се стресне но не и да се оплаши истински.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения