Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 06, 2007 11:57 pm 
Аватар
Masaka?!

~earth~ написа:
Аз имам един конкретен въпрос, който ме е страх да си отговоря или поне не знам отговора. Чудя се кое ли е? :?
Тъй знам, че от amazon нали повечето манги си поръчвате, но проблема е хм дали от френското amazon е възможно да се поръчва?! Защото има само две единствени манги, които искам, но ги има само на френски и ги имаше в френското amazon. В стрес съм от месеци наред поради този факт.

Възможно е да се поръчва, в Европа е, даже по-бързо ще ти стигне доставката сигурно. Само трябва да имаш международна кредитна/дебитна карта.
И ест. е хубаво да знаеш френски щом ще си поръчваш на този език :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 12:01 am 
Аватар

Хм аз имам предвид чрез Хеликон дали е възможно да се поръча манга от френкото амазон? Иначе френския ще го оправя.. :P 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 12:49 am 
Аватар
Masaka?!

През Хеликон - е, тва вече нз. :?

Най-далавера си е директното поръчване; всъщност най-далавера е да имаш роднини в чужбина, които да ти пращат без да се налага да плащаш по 4.5 долара отгоре на книжка :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 3:17 pm 
Аватар

Така е, най-добре си е да имам някой дето е във Франция и да ми ги вземе, уви нема.. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 07, 2007 9:28 pm 
Аватар

Kloud написа:
обаче имам само един вапрос...
няма ли да ви излезе по евтино ако си намерите мангата по интернет
.. има доста комикси.. 100% има хора който са си ги купили оригиналните снимали са си ги и са ги ка4или някаде
(еми всичко става с питане)
та... то почти е 1 и също! вярно че да го имаш на хартия е различно но пък щом го имаш на пс-то ще откриеш принтер и ще си го принтнеш ако толкова ти е належащо... струва л иси цялото набутване!? ( и според вас кой заглавия се харчат най-много?)

Как да кажа хората които искат да си купуват книжки са прочели минимум 50 тина заглавия в интернет от които са решили че еди какво си го искат да си го имат оригинално (любимата манга или някой як артбук)или за се зарибили по нещо обаче го няма докрай в интернет значи ще си го купят :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2007 10:29 pm 
Аватар
Masaka?!

Цитат:
та... то почти е 1 и също!

Не не е; всичко, което си поръчвам и съм си копувал навремето съм го чел преди това. Има тука моралистски приказки за уважаване на труда на автора и прочее, но те не ме греят толкова - просто искам да си имам любимите манги на хартия.

Поръчката вече е направена ^^,
Значи почти всичко се смята да пристигне от 27 юли до 8ми август.

Ще напиша подробен гид как да поръчваме от амазон като ми дойдат всички неща да съм сигурен, че нищо няма да се обърка.

Последна промяна Morri D'in на Вто Юли 17, 2007 2:17 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 17, 2007 9:37 pm 
Аватар
Masaka?!

Важно, последно като цъках сайта на amazon, еми вече всички манги ще пристигнат м/у 8ми и 23ти август.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 10:10 pm 
Аватар

намерих някав саит обаче нещо нему разбирам езика та хвана ми окото цената около 6 евро на том ако някои му разбира може да са възползва (надявам са че това няма да е реклама) www.konci.com

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 8:22 am 
Аватар
Masaka?!

При мен са вече първи том на Тсубаса, Хелсинг и втори том на To Terra...
За останалите ще се чака :? Дано пристигнат тия дни... били са пратени уж по едно и също време

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:54 am 

Имам въпросче относно пръчването по интернет от Амазон и други неща по темата...
..или пос скоро са няколко:

*След като съм направил поръчката , и са ми "взели" парите и прочее процедури, къде се изпраща колета. Праштат ми го у дома или (както прочетох в един по горен пост) в пощата ... и в случая ако е в поща ... коя поща?
*В Хеликона до НДК ,нали също може да се поръча манга... ?
*В Хеликон или в ..това специализираното до Славейков е по изгодно?
(двата варианта когато не си поръчвам с моя карта)
*Да избягвам ли "Used" стоки ... като са на по ниска цена съществува ли шанса да са на парчета едва ли не... и "used - like new" наистина ли е такава оферта както изглежда?

*Неща които трябва да съобразя когато поръчвам манга по интернет.
...май това е най важния въпрос ... ако може някой да драсне едно постче ала

...Internet shopping for dummies

Имам идеята под отакувското ми коледно дърво да си намеря готЯно колетче ..но ще ми трябва инфо ...

Мерси предварително ^_^

.. се дна дума искам да знам всички подробности ,които трябва да съобразя за да си поръчам манга от Amazon

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 10:19 pm 
Аватар
Masaka?!

Цитат:
*След като съм направил поръчката , и са ми "взели" парите и прочее процедури, къде се изпраща колета. Праштат ми го у дома или (както прочетох в един по горен пост) в пощата ... и в случая ако е в поща ... коя поща?

Пращат ти известие да си я прибереш от близката пощенска станция /тази, която отговаря за твоя район...

Цитат:
Неща които трябва да съобразя когато поръчвам манга по интернет.
...май това е най важния въпрос ... ако може някой да драсне едно постче ала ...Internet shopping for dummies

за Used стоки... еми сигурно е оферта, но изпращането са забавя допълнително, щото първо трябва да се прати от където се намира мангата, да мине през амазон и чак тогаз към Бг да запътува... някои пише, че може да се доставят чак след месец и нещо примерно... /и това без да броим още мин. 2, 3 седмици international shipping...

Ще напиша и подробен гид за online пазаруването, само да ми дойде втората част от пратката, да се уверя, че всичко е наред и тогаз...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2007 3:30 pm 
Аватар

Има и още един проблем.

Наскоро пробвах да си поръчам няколко used манги от амазон...резултата беше, че всичките заглавия, които исках, ми каза че не може да ги изпрати до българия. о.о (естествено, с новите копия нямаше проблемите).

Това, донякъде, е изключително гнусна ситуация, защото почти всички ( има и изключения разбира се) са си в страхотно състояние, но са на много по ниски цени.

Иначе и аз имам въпрос - От amazon.com, задъжлитено ли е картата, която ползваш да е кредитна? Защото съм чувал, че съвсем спокойно може да се използва и дебитна карта, стига да е Master, Visa или изобщо такава, каквато сайта поддържа.
В този ред на мисли, ако пък приема дебитни карти, задъжително ли е парите в картата да са във валута, или може да са си в левове? (Аз така и не мога да разбера, защо в тоя случай би имало проблем. Просто вместо да внесеш 5$ и да платиш с тях, ще внесеш 10 лева, и после при заплащенто просто ще си ги обърнат в 5$...или поне аз така си мисля де, от такива неща не разбирам).

Помагайте хораа, че списъка ми за поръчки от amazon расте доста скорострелно.

P.S.: Блях, аз от квото виждам на сайта, май само кредитни карти приема....Баси, тва е тъпо ве. Why does amazon.com have to be full of so much fail and suck? T_T

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2007 12:31 am 
Аватар
Masaka?!

Моята карта е дебитна, но оперира на принципа на кредитните... щото е няква странна, нз дали това ти помага... ;/

Btw, утре ще ходя да проверя за втората поръчка; тази вечер се връщам от морето...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 12, 2007 5:37 pm 
Аватар
Masaka?!

Пред себе си държа
Death Note Vol. 2
Death Note Vol. 3
Blame! Vol. 1
Only the Ring Finger Knows - book 1
Only the Ring Finger Knows - book 3
Demon Diary, book 2
Angel Sanctuary Vol. 1
xxxHolic Vol. 2 х2
xxxHolic Vol. 1 х2
To Terra… Vol. 1
To Terra… Vol. 2

Всички манги са пристигнали. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Хелсинг и Тсубаса вече ги дадох с миналата поръчка.

Тия дни ще напиша и подробен гид за пазаруване от амазон.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2008 10:36 pm 
Аватар

аммм официално в Книгоманията си поръчах манга и ми излиза 20 кинта всяка така че ако искате може да си поръчвате от там също така доставката пристига бързо Изображение

Последна промяна Eiri09 на Пет Май 09, 2008 3:16 pm, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]