|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Battle Angel Alita Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 2:21 pm |
|
Vizar |
|
|
|
Какви са ви впечатленията от мангата? Според мен е много добра Ревю от сайта на AnimeS написа: Година: 1991Автор: Юкито КишироЖанр: Екшън, Фентъзи, Хорър, ДрамаStatus на мангата: 9 Volumes (Complete) За МангатаПрез 1991 г. артистът и писател Юкито Киширо започна създаването на нови графични серии за "БИЗНЕС ДЖЪМП" на Шуейша Пъблишинг, седмичен комикс насочен към възрастната аудитория. Озаглавена "GUNNM", одисеята на Киширо е за приключенията и себеоткриването на млад женски киборг, намиращ се в много подробна фантастична среда, която хваща въображението на японския читател. Животът и не е лесен, сърцето и е разбито, печели и губи приятели в този жесток свят - светът на Гробището, който служи на много господари... Тя иска да защити невинните и да създаде един нов свят, свят в който ще има място за нея! Днес, над 900 хил. запалени почитатели следват "GUNNM" от самото начало на седмичника. През 1992 г., ВИЗ Комикс, едни от най-големите разпространители на Японски комикси, т.н. "манга", решиха да доведат Гали и света и при англоезичната аудитория, като сменят заглавието и името на главната героиня на "БОЙНИЯ АНГЕЛ АЛИТА". Автор на статията : thefolenangel Прибавих ревюто от сайта. Моридин
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 2:06 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Мангата почти винаги е по-добра от анимето
...
не съм чел мангата, но анимето ми хареса
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 2:06 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Alita написа: мангата е по-добра от анимето за мен
Нормално..след като историята в мангата е пълна...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 26, 2007 7:06 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Alita написа: и визуално ми допада повече
Това вече е въпрос на личен избор..примерно..на мен ми хареса повече анимето..и адски ме издразни това че не е довършено.!
|
|
|
Заглавие: Re: Battle Angel Alita Публикувано на: Чет Дек 15, 2011 2:35 am |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Прочел съм само четири тома, но със сигурност ми става едно от любимите заглавия. Арт, история, атмосфера, детайли, oldschool насилие...прекрасно отвсякъде. Може би съм малко пристрастен, заради cyber-punk сценарият, но както и да я погледна, е задължителна манга.
|
|
|
Заглавие: Re: Battle Angel Alita Публикувано на: Пон Фев 25, 2019 3:21 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Току що изгледах филма и си личеше големия потенциал на мангата. Отмет за четене.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|