|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 12:33 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Готина им е дискографията на камелот.
P.S. - Правете повече музикални теми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 1:14 am |
|
Jotto |
|
|
Регистриран на: Пет Апр 20, 2007 11:55 pm Мнения: 334 Местоположение: Mayna town
|
SSJVegeta написа: Kamelot rulez !!!
Новия албум само Ghost opera-та е малко по стил Камелот, ако сравним със предишните албуми, но аз им харесвам всичката музика. Да не говорим, че от новия албум просто има някои уникални парчета.
Иска ми се да дойдат в България да им се понакефа!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 1:53 am |
|
Devil Shin |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
Jotto написа: тва някак си ми звучи неосъществимо, въпреки че и аз искам подобно нещо, ако доидат някои ден ще се смажа от кеф, напрао ITS OVER 9000 !!!!
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 11:25 am |
|
crazyfan_metal |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 3:43 pm Мнения: 149 Местоположение: The Netherworld
|
Камелот . Стават за приспивна музика .
_________________ The emptier your head is, the more room there is to pack with dreams
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 5:47 pm |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
crazyfan_metal написа: Камелот . Стават за приспивна музика .
Ти си много странна "метъл" птица Подкрепяш новите бозни на LP, които са под нивото и на най-зле направения метъл, твърдейки, че който не им се кефи не е метъл, а Kamelot, които поне си запазват стила и го осъвършенстват не признаваш Много ми е чудно какви още простотии ще изръсиш Извинявай, аз, който метъла го слушам повече м/у другото и имам много малко групи, които с удоволствие си слушам ще изляза по-голям метъл от теб
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|