Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 10:46 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Изображение

Повече информация за сюжета,авторите и директен линк за сваляне: ТУК.

Такаааа, тази манга си няма тема все още, а това е едно заглавие, което със сигурност си заслужава да има място, където да се коментира.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 10:57 pm 
Аватар

В момента я тегля.Имам добри очаквания.Като прочета утре малко ще си кажа мнението.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 11:03 pm 
Аватар

Тая манга е луда!!!Изображение
Малко ме е яд,че си спойлнах анимето с нея,но все пак е яка!!!Изображение
В момента се чудя дали да си до спойлвам със следващия чаптер :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 11:14 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Недей, знам че чакането за новия епизод е убийствено но не си струва..пък и анимето е адски добро, не да кажеш някоя боза :)
Аз манга чак, когато свърши анимето ще почна да я чета всмисъл те сигурно ще продължат историята на анимето или нещо такова :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 03, 2007 11:58 pm 
Аватар

Мангата е хубава само дето има ебати и Time-Line-а.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 8:21 am 
Аватар

фолен,създадох я тая тема,ма в грешен раздел,можеше вместо да правиш друга да изчакаш да я преместят... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 1:05 pm 
Аватар
Модератор

Чакането на новия чаптър е по-убийствено от чакането на новия епизод :). Никога досега не съм съжелявам че съм чел първо мангата, после съм гледал анимето, даже предпочитам така да е.
Спойлер написа:
Някъде бях прочел че са обявени официално 26епа на анимето, което ако съдя по развитието му досега, ще свърши преди timeskip-а, когато са предполагаше че Clare и другите са мъртви(там при битката на север ли къде беше). След което ако има продължение(което ме съмнява ще е след най-рано 3-4 год).
Иначе искам много да вида Isley на какво е научил Raki и как Raki изглежда сега(трябва да е около 20год вече).
Иначе са чуда и кога ще почне войната с организацията, и кой ще трябва да се бие срещу 2те сестри.

Последна промяна CaBa на Вто Юни 05, 2007 6:59 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 1:59 pm 
Аватар

Прочетох 1-вия том и Мангата е мн добра сега си тегля и анимето,за да видя как ще излезе всичко анимирано,Мн якоо

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 2:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

На мен пък ми се видя толкова скучна и еднообразна колкото и анимето и съответно ги дропнах... дайте по-градивни коментари, че ми е чудно направо защо ви харесва :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 2:37 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Sayan, неможем да те обедим че нещо е добро при условие че на теб нв ти харесва..това е принципа на личния избор. На теб може и да не ти харесва но според мен е добро ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 2:41 pm 
Аватар

SayanMk написа:
На мен пък ми се видя толкова скучна и еднообразна колкото и анимето и съответно ги дропнах... дайте по-градивни коментари, че ми е чудно направо защо ви харесва :?

Мен лично ме грабна(засега) историята като цяло.Също така има битки(не са мн хубаво представени но затова тегля анимето)
Интересно ми е да видя какво ще стане с момчето.Чудя се дали ще стане и той някакъв изруд(в смисъл да се бие с Йомите)
Ами засега това е
(бтв прочетох и 2-ри том ^^)
А и все пак ти имаш повече опит свързан с манга и анимето и може би истоеията ти се струва клиширана.....нз :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 2:43 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Бе до 4ти том историята се развиа адски бавно и скучно..но след това те грабва..и изчиташ останалите томове на един дъх ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 04, 2007 7:13 pm 
Аватар
Модератор

Винаги ми е било трудно да обяснвам защо нещо ми е харесало :). Ми арта ми беше симпатичен, отначало ми привлечи вниманието защото ми замяза на Berserk (голям меч, касапница), и затова продължих да чета. Иначе ми беше леко скучно, и историята супер бавно се развива. Ако бяха продължили Claymore vs Yoma, сигурно щях да спра да чета, просто никакъв шанс за нещо интересно от такава битка. Добре беше битката на Teresa vs Irene, Pricilla..., това ми даде надежда че битките ще станат по-добри. И продължих да чета, след това вече историята ми беше харесала и неможех да спра да чета :).
Спойлер написа:
Иначе битката с Silver-Eyed Lion King ме изпълни тотанло, пича им *** ***** на всички, и тези трансформации на Clare, и отново за малко да се пробуди.
От самото начало ми са върти нещо относно тая организация. Колкото повече ги дават, толкова повече ми мязат на Awakened. Просто тоя в черното( Rubel май се казваше) и още няколко дето ги даваха в една зала, толкова много ми мязат че нз :). И сега след тоя timeskip, още повече ми изглежда странно. Clare като малка (когато беше с Teresa), после когато беше с Raki, и сега след timeskip-а(7години), това колко години и човека изобщо не са е променил. Но странното е че някъде беше споменал че неможе да усеща йома енергия.
Другото което ми е странно, че бяха казали че от още преди време мъжете се пращат на север, а жените при тях. Което ме кара да мисла че може да има и друга организация и тя още да използват мъже Claymore (особено като бяха и запратили Raki натам), макар че с нищо непоказаха че може да ги ползват още.

Последна промяна CaBa на Вто Юни 05, 2007 6:58 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 2:54 pm 
Аватар

Unok написа:
Иначе искам много да вида Isley на какво е научил Raki и как Raki изглежда сега(трябва да е около 20год вече).

Raki се преименува на Gambino в по-късните си години и потегля в посока запад към съседен континент. О,о

А по отношение на мангата:

Изображение

Една картина струва колкото хиляда думи.

Толкова надъхващо, че още усещам тръпката. Убивам за следващия чаптър. :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 05, 2007 3:14 pm 
Аватар
Модератор

Спойлер написа:
Това е точно от битката с Silver-Eyed Lion King. Просто нямам търпение да го анимират :).
А това за Raki дето се е прекръстил откъде го видя? Нещо нямам спомен да съм чел такова нещо, ама знам ли може от бързане да чета да съм го пропуснал :>. Последното което се сещам за Raki беше, как от много далечно растояние заедно с Priscilla и Isley наблюдаваха битката при Pieta.

Последна промяна CaBa на Вто Юни 05, 2007 6:57 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]