|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 4:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Shinkansen Henkei Robo Shinkalion (зима 2018)  Публикувано на: Пон Яну 08, 2018 10:30 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Заглавие:Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation | 新幹線変形ロボ シンカリオン THE ANIMATION Тип: TV Излъчване: 06.01.2018 до ? Епизоди: ? Жанр: Action, Kodomo, Mecha, Sci-Fi Производители: TBS Web: AniDB MALРезюме:Hayato Hayasugi (his last name is a pun on the words for "too fast"), the train-loving son of a train museum curator, accidentally stumbles into his dad's secret research lab one day. Inside he finds the E5 bullet train. As soon as he enters, he hears an announcement that a mysterious enemy, the Bachigami ("bee god"), is attacking the city of New Saitama. Luckily, with the touch of his father's Shinca ("evolve") card, the bullet train he's in transforms into a mighty robot — the Shinkalion E5 Hayabusa. Hayato and other children will serve as conductors to pilot the Shinkalion. The children must work together with the adults of the "Shinkansen Ultra Evolution Institute" (SUEI) to defeat a monster that looks like a jet black bullet train. --------------------------------------------------------- Прилича изненадващо много на GaoGaiGar и Chousoku Henkei Gyrozetter.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shinkansen Henkei Robo Shinkalion (зима 2018)  Публикувано на: Вто Яну 09, 2018 1:44 am |
 |
Freez3. |
|
 |
|
velush написа: Прилича изненадващо много на GaoGaiGar и Chousoku Henkei Gyrozetter. Внимавай да не те погнат пак травеститите Айде да не е спам - won't even touch it, looks terrible
|
 |
|
Заглавие: Re: Shinkansen Henkei Robo Shinkalion (зима 2018)  Публикувано на: Вто Яну 09, 2018 10:33 am |
 |
velush |
|
 |
|
Freez3. Цитат: Внимавай да не те погнат пак травеститите  Това е и една от целите ми - да си проверя хипотезата. Ако не ме, значи е съвпадение. Цитат: won't even touch it, looks terrible Не си прав. Първо изглежда наистина добре (щото производителите на играчките са налели пари поне в първи епизод), второ ако хипотезата ми е вярна ти се отваря възможност да се запознаеш с още травестити, викат че били интересни хора. Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation ep. 1 - това е поредното кодомо с реклама за играчки, но интересът ми се запали от това, че става дума за трансформиращи се в пилотируеми роботи скоростни влакови мотриси, а артът и анимацията са приятни. Бонус е и че бащата на главния герой се играе от Томоказу Сугита. Засега доста ми прилича на GaoGaiGar (един от елементите там беше точно shinkansen локомотив) и Chousoku Henkei Gyrozetter - темата, същите клишета, подобните сцени на трансформация и пр. Засега е забавно, дано преводът продължи, защото е доста непопулярно в MAL.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|