|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Boku ni Natta Watashi Публикувано на: Вто Май 29, 2007 5:24 pm |
|
shanara |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 11:52 am Мнения: 727 Местоположение: Ада
|
Име:Boku ni Natta Watashi Година:2005 Статус:5 тома, завършена Жанр:Шоджо, комеди, романс Мангака:SHIMAKI Ako Доста приятна манга за едно момиче, което накарано от майка си трябва да замести брат си близнак в едно момчешко училище. Още по - лошо става като две момчета разбират, че е момиче. засега са излезли само 7 глави, но аз лично с нетърпение очаквам и останалите. Ако искате да разберете нещо повече си я свалете. http://www.bgshare.com/get_82b2852b002f ... d4630.htmlИска ми се да чуя мнението ви, така че говорете...
_________________ http://lathbeall.com/ - Най-готиният сайт за творчество.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 29, 2007 6:35 pm |
|
faye |
|
|
|
чела съм го до 3та глава май(или 2ра), но си спомням че нещо не ми хареса в мангата Арта ли? нещо в историята... не се сещам
До колкото си спомням клонинк на hana kimi i girl got a game но по съсредоточено върху романса.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 29, 2007 11:33 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ааа, тая манга е много яка Изтеглих си я и я прочетох и страшно ме кефи Точно в моя стил - so damn romantic ops:
А знае ли се горе-долу колко тома ще е и всъщност на колко време излиза нова глава?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 30, 2007 12:46 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Много радва Особено 7-ми чаптър
Историйката ми харесва определено, въпреки че ми стана малко банално, че Итоу постоянно спасява девойката. Което ми напомня, че нещо много бързо стана заварката с тях двамата... Ама иначе романтика не липсва ^^
Между другото искрено й завиждам на Момоко
elyon написа: А знае ли се горе-долу колко тома ще е и всъщност на колко време излиза нова глава?
Да и аз това искам да питам ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 31, 2007 12:46 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
О, сладка е и арта определено е адски красивичък!
7-ми чаптър малко разчупи ежедневието, да живее ;Р.
А мисля че забивката им стана доста бързо, щото нашата беше толкова настоятелна
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 31, 2007 8:12 am |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Shadowcat написа: хм тва звучи като филма "тя е пич"...поне в началото...
X2 иначе за я съм на 4та глава и ме кефи
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|